Evet karindan ultrason ile bakildi. Zaten kese buyumustu bir oncekine gore icinde bebek ve yolk vardi. Yaklastirinca kalbi pıt pıt atiyordu goruyorsun hemen.Cok tesekkurler. Peki Kalp atışını duydugun zaman bebekte gorundu mu? Kese boş muydu yine?yolk sac vs. Bi de karından ultrason dimi:)
Cok tesekkurler. Insallah ben de gorurum gittigimde. :)Evet karindan ultrason ile bakildi. Zaten kese buyumustu bir oncekine gore icinde bebek ve yolk vardi. Yaklastirinca kalbi pıt pıt atiyordu goruyorsun hemen.
Insallah :) icini ferah tut herşey iyi olacak deCok tesekkurler. Insallah ben de gorurum gittigimde. :)
Insallah gorursunBenimde yarin doktor randevum var ve 4+5oluyo insallah bende keseyi gorurum
Hosbulduk canim ilk gebeligim cok heycanliyimInsallah gorursunhosgeldin aramiza..
Benim de oyle :) ne zaman ogrendin?Hosbulduk canim ilk gebeligim cok heycanliyim
Ayni benim gibi :) benim 7. hafta 5.gunluk. kalp atislarini da duyduk :) cok heyecan vericiydi.5 gun oldu ogreneli yarin da doktora gidecem yerimde duramiyorum senin ki kac haftalik
Cok sevindim canim allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinAyni benim gibi :) benim 7. hafta 5.gunluk. kalp atislarini da duyduk :) cok heyecan vericiydi.
Amin insallah sagliklaCok sevindim canim allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabildiniz canım ?Eki Görüntüle 1921369 Kızlar merhaba sizce çok mu kücük kese?
Bende yarin gidicem canim 4+5 bakalim görebilecek miyim keseyiMerhaba arkadaslar,
Benm persembe randevum var. 4+3 olacak keseyi gormek icn cok mu erken sizce cok heyecanlym. İlk gebelgm olacak
insallah gorunur canim. Yarin yazarsn yine. Bakalim nasil olacak. En son bhcg ne zaman yapldi degern neydiBende yarin gidicem canim 4+5 bakalim görebilecek miyim keseyi
6h +6 günde gitmiştim duymuştum canım:)kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabildiniz canım ?
Cnm 1 yıldan önce kimse çekmio hsgyi ne kdrlık evlisin pekiEski universale simdiki adı adana tıp oldu canım doktorum birşey demiyor sorunda orda :) muayneye gidiyorum kahve cay iciriyor hadi gelmisken ultrasona bakalım diyo sanki oturmaya gitmisim gibi bakiyo sonra yumurtan gelismis tmm şu gün iliskiye gir vsvs okadar yani gerçi hormonal bir sorunumda yok ama mesela ben hsg istiyorum parasiyla değil mi çektirip ogrenelim kapalı tüp varmi diyorum sacmalama 4 ayda daha ne hsgsi cektirmem diyo.
Kafandan silip atmazsan seni psikologa gonderecem diyo bebek isteyen biri nasil kafasindan siler ki :)))
Maşallah canım.Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben görmüştüm yalnız çok idrara sıkışık git ozaman çok net görünüyorMerhaba arkadaslar,
Benm persembe randevum var. 4+3 olacak keseyi gormek icn cok mu erken sizce cok heyecanlym. İlk gebelgm olacak
tamam canım bu bilgi aklımın bi köşesinde var. inşallah unutmam o günMaşallah canım.Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben görmüştüm yalnız çok idrara sıkışık git ozaman çok net görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?