Kese 4h+5günlük

Cok tesekkurler. Peki Kalp atışını duydugun zaman bebekte gorundu mu? Kese boş muydu yine?yolk sac vs. Bi de karından ultrason dimi:)
Evet karindan ultrason ile bakildi. Zaten kese buyumustu bir oncekine gore icinde bebek ve yolk vardi. Yaklastirinca kalbi pıt pıt atiyordu goruyorsun hemen.

Benimde yarin doktor randevum var ve 4+5oluyo insallah bende keseyi gorurum

5 gun oldu ogreneli yarin da doktora gidecem yerimde duramiyorum senin ki kac haftalik

Merhaba arkadaslar,
Benm persembe randevum var. 4+3 olacak keseyi gormek icn cok mu erken sizce cok heyecanlym. İlk gebelgm olacak

Cnm 1 yıldan önce kimse çekmio hsgyi ne kdrlık evlisin peki

Merhaba arkadaslar,
Benm persembe randevum var. 4+3 olacak keseyi gormek icn cok mu erken sizce cok heyecanlym. İlk gebelgm olacak
Maşallah canım.Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben görmüştüm yalnız çok idrara sıkışık git ozaman çok net görünüyor

Maşallah canım.Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben görmüştüm yalnız çok idrara sıkışık git ozaman çok net görünüyor
tamam canım bu bilgi aklımın bi köşesinde var. inşallah unutmam o gün. sen ne zaman görmüştün peki keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…