Eski universale simdiki adı adana tıp oldu canım doktorum birşey demiyor sorunda orda :) muayneye gidiyorum kahve cay iciriyor hadi gelmisken ultrasona bakalım diyo sanki oturmaya gitmisim gibi bakiyo sonra yumurtan gelismis tmm şu gün iliskiye gir vsvs okadar yani gerçi hormonal bir sorunumda yok ama mesela ben hsg istiyorum parasiyla değil mi çektirip ogrenelim kapalı tüp varmi diyorum sacmalama 4 ayda daha ne hsgsi cektirmem diyo.
Kafandan silip atmazsan seni psikologa gonderecem diyo bebek isteyen biri nasil kafasindan siler ki :)))
Oo masallah karindan ultrasonda nasil okdr erken gozuktu alttan gozukuyo normalde masallahhCanım normal karından
Cok nadir sızı gibi giriyor hemen cıkıyor ama bende hiçbir belirti yok şükürBenim kese de kucuk normalmis. zaten daha bebek gorunmuyor 2 hafta sonra kontrole gitcem. kalp atislarini dinlemek icin. benim 5h oldu bugun. endise etme.
Merak ettim sende kasilmalar oluyor mu adet agrisi gibi.
Kuzum benim maşallah benim adet geçmeden bi gün önce bile betam 750 ydi :) bende şok oluyorum maşallah allaha şükürOo masallah karindan ultrasonda nasil okdr erken gozuktu alttan gozukuyo normalde masallahh
4 ay ama gerçekten cok kısa bir süre doktorun seni rahatlatmaya calışıyor ne güzel :))) ve cok haklı kafadan silip atamazsın tabi ama çok takmayacaksın kafaya :) ve keyif için yapacaksın cocuk için degilEski universale simdiki adı adana tıp oldu canım doktorum birşey demiyor sorunda orda :) muayneye gidiyorum kahve cay iciriyor hadi gelmisken ultrasona bakalım diyo sanki oturmaya gitmisim gibi bakiyo sonra yumurtan gelismis tmm şu gün iliskiye gir vsvs okadar yani gerçi hormonal bir sorunumda yok ama mesela ben hsg istiyorum parasiyla değil mi çektirip ogrenelim kapalı tüp varmi diyorum sacmalama 4 ayda daha ne hsgsi cektirmem diyo.
Kafandan silip atmazsan seni psikologa gonderecem diyo bebek isteyen biri nasil kafasindan siler ki :)))
4 ay ama gerçekten cok kısa bir süre doktorun seni rahatlatmaya calışıyor ne güzel :))) ve cok haklı kafadan silip atamazsın tabi ama çok takmayacaksın kafaya :) ve keyif için yapacaksın cocuk için degilen son gittiğim doktor böyle söylemişti bana ,eger kafaya takarsan olmaz demişti :) inş en kısa sürede güzel haberler alırsın
Bende kasilmalar oluyor adet agrisi gibi. Gece uykumdan uyandirdigi oluyor. Uykum var hep ama uyuyamiyorumCok nadir sızı gibi giriyor hemen cıkıyor ama bende hiçbir belirti yok şükür
Beta hcg kaç çıkmıştı?Eki Görüntüle 1921369 Kızlar merhaba sizce çok mu kücük kese?
Kese göründüğü zaman istemedi ama keseden 1 hafta önce 750 idiBeta hcg kaç çıkmıştı?
Bende öyle olmuyor bende sürekli açım başka belirtim yok ama biraz ayakta kalınca sanki saatlerdir ayaktaymışım gibi yoruluyorumBende kasilmalar oluyor adet agrisi gibi. Gece uykumdan uyandirdigi oluyor. Uykum var hep ama uyuyamiyorumgogusler hafif hassas. Bir de surekli açım :)
SelamBende öyle olmuyor bende sürekli açım başka belirtim yok ama biraz ayakta kalınca sanki saatlerdir ayaktaymışım gibi yoruluyorum
Bende maşallah deyim hiç birşey yok yorgunluktan başka :) midemde değişik bi his var cok iştahlıyım yalnız cok azıcık acıksam bile midem sanki hiç bişey yememişim gibi açSelam
Merak ettim sende belirtiler ne durumda?
Benim agrilar azaldi. Gogus hassas yine ve sanki buyuyor gibi. Istahsizlik basladi. Tatli ve et turu seyler midemi bulandiriyor.
Canım ultrasonda 7hafta 1 günlük görünüyor 1 cm olmuş maşallah:) ama adete göre 6h+6 günDoktor kontrolune gittim dun. Ve ilk kalp atislarini dinledik :) boyu 8 mm. Bugun 6h+6.gun.
Internette haftaya gore boyuna bakarsam bebisimin boyu uzun :) kime cektiyse. Sizin nasil?
Masallah :) seninki onden gidiyor demek kiCanım ultrasonda 7hafta 1 günlük görünüyor 1 cm olmuş maşallah:) ama adete göre 6h+6 gün
Masallah :) seninki onden gidiyor demek ki
İlk kesenin boyutunu bilmiyorum ama ikinci gittigimde kalp atışına 1.13 cm dediDoğum aynı görünüyor hatta. Nolur bana su ana kadar ultrason olcumlerini soylesene. :)))) su an yurtdisindayim doktora gidemiyorum. Daha once boş gebelik gecirdim su anda oyle olmasindan korkuyorum.
Ilk gittigimde (5 aralik) sadece kese gorundu.Doğum aynı görünüyor hatta. Nolur bana su ana kadar ultrason olcumlerini soylesene. :)))) su an yurtdisindayim doktora gidemiyorum. Daha once boş gebelik gecirdim su anda oyle olmasindan korkuyorum.
Ilk gittigimde (5 aralik) sadece kese gorundu.
5 hafta 1 gunluktu. 0.432 cm
Ikinci gidis (19 aralik) 6 hafta 5 gunluk
Boyu 0.838 cm kalp atisi dk 135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?