Kese yok

Buydu canim

Inşallah güzel habereler alırım daha yeni evliyim 5ay dir bu anı bekliyoruz düşük yaparsam moralimiz çok bozulur

Oyle olan cok var ya buyuk ihtimal gec dollenme senininkisi korkma sen bekle bir haftaya bakdir cikar o sonradan gorunen cok gordum ben
İnşallah canım ya ben bir defa daha boş gebelik geçirdim onda leke geliyordu bu sefer leke yok üç önce pembe bir leke geldi oydu yani Özelede gidicem bu yarınki devlet biri kese var dedi diğeri dedi yok anlamadım ya

Kan sonucuma bakar bakmaz düşük yapacan dedi vajilan ultrason yaptı bide acaba ondan mı bu kadar kahve rengi leke geliyor
Kan sonucunda nevarmis senin valla kafayi yicem ya normal gayet normal o deger vajinal ultrasonda yapar lekelenme ama adet gibi kanaman varsa youn agrin varsa acile git ama inanki seninkisi yerlesme kanamsi ve cok saglikli bi benegin var sen kan ver bak nasil artmis olacak sana iki gun snra kan ver demedimi o salak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…