- 27 Şubat 2023
- 112
- -35
- 11
- 23
- Konu Sahibi asikiz57777
-
Hic sanmiyorum o doktorun doktorlundan supe ederim ben sen korkma takma kafana yeni bir doktora git hatta enson kan tahlilini nezaman yapdirdinDüşük olur mu sizce kızlar
Kendini korkutma canım olmasa bile olduracaksin kanaman varsa doktora git inşallah bebislerimize bir şey olmazDüşük olur mu sizce kızlar
Snin neyin vardi canimKızlar. Benim için ne düşünüyorsunuz
En üste.yazdim canımSnin neyin vardi canim
Insallah kotu birsey olmazSorma sinirlerim bozuldu valla sanki bana yapilmis gibi oldm ama agrim var diyor o korkuttu beni yani
Buydu canimKızlar benim beta 925 Ken kese gorundu dedi sonra aradan iki hafta geçti yani cuma günü gittim bebek varmı diye şuan çünkü yedi haftalık bana vajinal ultrason normal ultrason yaptılar kese yok dediler ilk sonra baktılar var dedi ama bebek yok dediler boş gebelik dediler beta şimdi altı bin kusur çok endişeliyim doktorlarım farklıydı iki sefer
Insallah ama sanmiyorum ya 75 degerle zaten kese gorunmez buyuk ihtimalle yerlesme kanamasi goruyor suanInsallah kotu birsey olmaz
Kiz allah seni iyi etsin yarin git kan ver bak o degerin nasil yukselmis olacak rahat edeceksin saglik ocanda kan ver sen3 gün önce kan testi yaptım
Oyle olan cok var ya buyuk ihtimal gec dollenme senininkisi korkma sen bekle bir haftaya bakdir cikar o sonradan gorunen cok gordum benBuydu canim
Bizede yaz bak gorceksin o degerin nasil yukselmis korkma sen cok asiri agrin yoksa yerlesme kanamasi geciriyorsunAynen en iyisi yarın ben gidim test yapım
İnşallah canım ya ben bir defa daha boş gebelik geçirdim onda leke geliyordu bu sefer leke yok üç önce pembe bir leke geldi oydu yani Özelede gidicem bu yarınki devlet biri kese var dedi diğeri dedi yok anlamadım yaOyle olan cok var ya buyuk ihtimal gec dollenme senininkisi korkma sen bekle bir haftaya bakdir cikar o sonradan gorunen cok gordum ben
Kan sonucunda nevarmis senin valla kafayi yicem ya normal gayet normal o deger vajinal ultrasonda yapar lekelenme ama adet gibi kanaman varsa youn agrin varsa acile git ama inanki seninkisi yerlesme kanamsi ve cok saglikli bi benegin var sen kan ver bak nasil artmis olacak sana iki gun snra kan ver demedimi o salak yaKan sonucuma bakar bakmaz düşük yapacan dedi vajilan ultrason yaptı bide acaba ondan mı bu kadar kahve rengi leke geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?