- 20 Aralık 2022
- 4.277
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi asikiz57777
-
Hiç morali bozma canım herşey can sağlığı olsun Allah bir alır ikincisinde en güzelini verir canım Allah in mucizeleri çok büyük çok var zaten daha çiçeği burnundasin üzme kendini herşey olacağına varırInşallah güzel habereler alırım daha yeni evliyim 5ay dir bu anı bekliyoruz düşük yaparsam moralimiz çok bozulur
Bak sen suan kendinden eminmisin yogun agrin yokmu ozaman vur kafayi yat dusunme yarin kan ver inanki o deger yukselmis olacak allahin izniyle oyle asalak doktorlar varAksine doktor moralimi bozuyor bana dediği tek şey düşük yapacan bide küçük bi kis var miş yumurtalikda
Doktorunu değiştir canım gerçekten bazıları çok can sıkıyor benimde basim dönüyor yaAksine doktor moralimi bozuyor bana dediği tek şey düşük yapacan bide küçük bi kis var miş yumurtalikda
Bak sen suan kendinden eminmisin yogun agrin yokmu ozaman vur kafayi yat dusunme yarin kan ver inanki o deger yukselmis olacak allahin izniyle oyle asalak doktorlar var
Üzme canım kendini dua etÇok aşırı yok ama ne bilim insanin canını sıkkan olunca ne uyku geliyor ne de bişy yapmak geliyor içinden
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız Allah bebeklerimizi korusun bizlere bagislasinInşallah Sen de en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım ❤
Gebeligin ilk haftalarinda ben bir ara dedim ki oyle agrim varki anlatamam dedim bu dusecek ama o rahimin buyumeye baslamasindan kaynaklanan bir agriymis normalmis ve saglikli dogurdum seninkide oyle o lekelenme bebek rahime yerlesirken ordaki kilcal damarlar da patlamalar oluyor ayni burnumuz kanar gbi bebek rahimr gomulurke o kanamalar oluyor yani dogal bi surec tammi korkma sen kan ver bak gorceksin degerin belkide ucyuzleri bulmus olacak normal yani bunlar o doktora bakma sen kafadan savmis seni hic korkma sen canimÇok aşırı yok ama ne bilim insanin canını sıkkan olunca ne uyku geliyor ne de bişy yapmak geliyor içinden
Insallah kac yasindaydin sen canim bende bes aydir ucuncu cocuk icin ugrasiyorum ama olmadi hormonlarm bozulms tedavi oliyormAllah hiç bi kadının kucağını beneksiz bırak masin olmayanlara da nasip etsin inşallah
Allah razı olsun hepinizden valla çok güzel moraller verdiniz bana ❤
Ay canim benim uzulme sen korkma ilk gebeligin senin oyuzden oldun sen agrida olur lekelenmede hem degerin cok dogal senin dusuk yapiyorsun demen icin o kan degerinin dususe gecmesi lazm allah kahretsin o doktoru korkma kan ver yarn bizede soyle nasil yukseldini sevinelim22 yaşındayim ben
Ismin neydi canim cok kanim isindi sanaTabi haber veririm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?