• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşfedilmek İstiyorum.

O halde Watpad e yaz.
Sanalda kullanıcı adı ile paylaşmak başlangıçta iyi hissettirir.
Kendinden emin olduğunda yazıyorum demek daha kolay olur.

Ben yazıyorum wattpad'de.
Ama platform ilk tanıdığımdan bu yana oldukça değişti.
Okuduğum hiçbir yazar artık neredeyse yazmıyor.:mad:
Eski okuyucu ilişkisi yok gibi.

Lisede okuyan küçük bir kıza " bence yaşıtlarından bile geridesin, bu tarzda yaziyorsan iyi değilsin " gibi şeyler yazarak neden cesaretini kiriyorsunuz?
Ovunmemis bence, iyi yazdığıni düşünmüş ve bunu dile getirmiş. Bende iyi olduğumu düşündugum bir konuda iyi olduğumu söylerim, bu övünmek değil ki. Kaldı ki karşınızda lisede okuyan bir kız var, gerçekten güzel yazıyor olamaz mı ?
Konu sahibi bence edebiyat ogretmenine gostermelisin, bir fikrini al. Ve internett Wattpad gibi yerlerde paylaşarak insanların yorumlarını görebilirsin öncelikle.

Kizcagizin actigi konulardan karakter tahlili yapilmis.Vay anasini :) Kaldi ki daha 19 yasinda.Yureklendirilecekken bir de alaşağı edilmiş.Yazik ! Toplumumuzun üretkenlige bakış açısı iste.He bir de bdv'nin ruhuna oyle aykiri bir konu acmissin ki alisik degiliz.Entrika yok konuda,aldatma yok,yasak ask yok,gebelik suphesi yok.Yok yok yokk :) Burdan sana ekmek cikmaz. Sana tavsiyem koşarak bu platformdan uzaklas daha fazla demoralize olmak istemiyorsan.Edebiyat forumlari var.Oralarda paylas ve fikir edin.Yazmayi da hic birakma.Bol bol oku ! Toplumun en buyuk kanayan yarasi.Tazecik beyinsin.Gelistir kendini.Evet kendine guven iyidir ama fazlasi zarar verebilir.

Kizcagizin actigi konulardan karakter tahlili yapilmis.Vay anasini :) Kaldi ki daha 19 yasinda.Yureklendirilecekken bir de alaşağı edilmiş.Yazik ! Toplumumuzun üretkenlige bakış açısı iste.He bir de bdv'nin ruhuna oyle aykiri bir konu acmissin ki alisik degiliz.Entrika yok konuda,aldatma yok,yasak ask yok,gebelik suphesi yok.Yok yok yokk :) Burdan sana ekmek cikmaz. Sana tavsiyem koşarak bu platformdan uzaklas daha fazla demoralize olmak istemiyorsan.Edebiyat forumlari var.Oralarda paylas ve fikir edin.Yazmayi da hic birakma.Bol bol oku ! Toplumun en buyuk kanayan yarasi.Tazecik beyinsin.Gelistir kendini.Evet kendine guven iyidir ama fazlasi zarar verebilir.
18 yaşındayım kayıt olurken yanlış yazmıştım.Çok çok teşekkür ederim size.

Edebiyat hocanla görüş, konuş.
Yazmayı seviyorsan, ilerletirsin, devamı geldikten sonra denemelerle, okuyarak-karşılaştırarak yeteneğini parlatırsın da.
Ve eklemek isterim, burada paylaşma yazılarını naçizane tavsiyemdir, incinirsin.

SEnin yerinde olsam blog açarım bi şekilde belli kitleye hitap ederdim.yazarların şairlerin imza günlerine gider fikir danışın dım. Ve böyle güzel duyguların içimde kalmasına izin vermezdim:)

Keşfedilmek istiyorum diyorsan biraz kendine güven bence. Yazdıklarını başkalarına okutmaman insanların tepkilerinden çekindiğini gösteriyor.

Kız buraya öğretmenim bana '' Yaşıtlarından geride bile sayılırsın. O yazdıklarında buradakine benziyorsa iyi olduğunu sanmam.'' dedi, diye konu açsa el birliğiyle öğretmeni gömerdi yurdumun nazlı insanları..

Tabi gençlere cesaret vermek, özgüveni yaralamamak gibi görevler sadece öğretmenlere ait.
Toplum olarak bize düşen hiç rol yok..

Bazen burada gördüğüm çelişkiler hayrete düşürüyor beni..
5 yaşında çocuğa anlatsak görür o derece..

Konu sahibi sen yazmaya devam et. Kendine güvenmen güzel.
Yetenekli olduğuna inanıyorsan, üzerine git bunun.
Elbette eğitimlere de katıl, bu sana katar eksiltmez.
Başarılar dilerim.

Ne kadar ezik bi toplumuz yaa..
Birazcık kendine güvenen birini gördük mü cellat gibi çöküyoruz tepesine "nasıl kendine güvenirsin sen!"
Bak mesela sen gelip "bişeyler yazıyorum ama arkadaşlarım dalga geçiyor, yeteneğim yok ama olsun istiyorum" deyip bi kaç yazını paylaşsaydın.. oy oyy seni yerlere göklere sığdıramazdık. "Ne kadar da iyi bir insanım kırılmış bir kalbi onardım ehihii" egosu kasmak daha güzel çünkü.. Ama güzel yazıyorum diyenin kalbini paramparça edebiliriz onda sorun yok !!!

Yazma kardeşim, buraya sakın bişey yazma..

Son düzenleme:
Ne kadar ezik bi toplumuz yaa..
Birazcık kendine güvenen birini gördük mü cellat gibi çöküyoruz tepesine "nasıl kendine güvenirsin sen!"
Bak mesela sen gelip "bişeyler yazıyorum ama arkadaşlarım dalga geçiyor, yeteneğim yok ama olsun istiyorum" deyip bi kaç yazını paylaşsaydın.. oy oyy seni yerlere göklere sığdıramazdık. "Ne kadar da iyi bir insanım kırılmış bir kalbi onardım ehihii" egosu kasmak daha güzel çünkü.. Ama güzel yazıyorum diyenin kalbini paramparça edebilir onda sorun yok !!!

Yazma kardeşim, buraya sakın bişey yazma..
Çok teşekkürler.Binlerce kez sevgiler size.

Kız buraya öğretmenim bana '' Yaşıtlarından geride bile sayılırsın. O yazdıklarında buradakine benziyorsa iyi olduğunu sanmam.'' dedi, diye konu açsa el birliğiyle öğretmeni gömerdi yurdumun nazlı insanları..

Tabi gençlere cesaret vermek, özgüveni yaralamamak gibi görevler sadece öğretmenlere ait.
Toplum olarak bize düşen hiç rol yok..

Bazen burada gördüğüm çelişkiler hayrete düşürüyor beni..
5 yaşında çocuğa anlatsak görür o derece..

Konu sahibi sen yazmaya devam et. Kendine güvenmen güzel.
Yetenekli olduğuna inanıyorsan, üzerine git bunun.
Elbette eğitimlere de katıl, bu sana katar eksiltmez.
Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim.Sevgiler...

Insanın kendi yazdiklarini beğenmesi gibi bir durum var çünkü psikolojik olarak kendimize yakın bulduğumuz yazıları beğeniriz. Mutlaka farklı insanlara okutup dönüt almalısınız buna göre kendinizi daha iyi geliştireceginize inanıyorum

Merhaba.Nasıl başlayacağımı bilemiyorum aslında.Lisede okuyorum.Doğuştan gelen çok büyük bir edebi kabiliyete sahibim(asla övünmek için söylemiyorum,yanlış anlaşılmasın.) Kendimi bildim bileli hep yazıyorum.
İç dünyam ile dış dünyam çok,çok farklı.Dışarıda çok sessiz bir insanım.Okulda çok sessiz bir insan olarak tanınıyorum. Benim bu hiçbir şeyden haberi olmayan saf halime bakanlar,benim iç dünyamı tahayyül dahi edemezler. Yazılarımı kimse ile paylaşmıyorum. Görseler, şaşkınlıktan küçük dillerini yutarlar."Bunları bu süklüm püklüm duran insan mı yazdı derler,"eminim.
Yazılarımı kimse ile paylaşmamın sebebi ise çok tuhaf. Sanki bütün özelimi öğreneceklermiş gibi geliyor bana.
Edebiyat öğretmenimiz bize, "Aranızda yazı yazan var mı,"diye soruyor. Ben yazıyorum demiyorum. Okulumuz çok faal bir okul,kendimize ait dergilerimiz var. Bazı okul arkadaşlarım oraya yazılarını gönderiyorlar. Yarışmalara vs. de katılıyorlar.Çok beğenilenler oluyor. Ben yazsam hayran kalırlar,eminim. Kendimi övmek için söylemiyorum dediğim gibi,ama ben edebiyat aşkıyla dolu biriyim. Artık bu aşkı içimde fazla taşıyamıyorum.Birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyorum.Keşfedilmek istiyorum. Ama dediğim gibi,tuhaf bir şekilde utanıyorum. Sanki tüm mahremimi öğrenmiş olacaklar gibi hissediyorum.
Yazılarımdan birkaçını Edebiyat öğretmenime götürmeyi düşünüyorum. En azından biraz da olsa içimdeki dünyayı paylaşmış olurum. Kısacası,ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?Beni cesaretlendirir misiniz?
Bence tam olarak okunmasını isteyip istemediğine karar ver ama bu çok güzel bir yetenek kendine guveniyorsan neden cekiniyorsun ki. Ben olsam kendimi daha da geliştirip geniş kitlelere ulaşmak isterdim hiç korkma çekinme kendini daha da geliştir hatta okundukca ve etraftan olumlu dönütler aldıkca bu seni çok mutlu edecek neden daha önce yapmadım diceksin. Bu kadar cekindigin için birden ortaya çıkarman zor olabilir ama küçük bir adım olarak seninde dediğin gibi edebiyat ogretmenine gösterebilirsin. :)

Ben bulmuştum bile. ☺☺
Ama işte başkaLARına çıkmadı o iş. ☺
Korkunuzdan mesajınızı değiştirmişsiniz sanırım,yazık. Ben size anlatayım, bir üye gelinleriyle ilgili bir konu açmıştı.Siz de, "İnsanlar kaç yıllık gelinleriyle sizin kadar problem yaşamıyor. 6 ayda bilmem kaç tane konu oldu." YAZMIŞTINIZ. Özellikle bu yorumu adım gibi hatırlıyorum. Tabii büyük ihtimalle silip yeni yorum yazmışsınız. Yaptığınızın arkasında durun en azından.

Merhaba.Nasıl başlayacağımı bilemiyorum aslında.Lisede okuyorum.Doğuştan gelen çok büyük bir edebi kabiliyete sahibim(asla övünmek için söylemiyorum,yanlış anlaşılmasın.) Kendimi bildim bileli hep yazıyorum.
İç dünyam ile dış dünyam çok,çok farklı.Dışarıda çok sessiz bir insanım.Okulda çok sessiz bir insan olarak tanınıyorum. Benim bu hiçbir şeyden haberi olmayan saf halime bakanlar,benim iç dünyamı tahayyül dahi edemezler. Yazılarımı kimse ile paylaşmıyorum. Görseler, şaşkınlıktan küçük dillerini yutarlar."Bunları bu süklüm püklüm duran insan mı yazdı derler,"eminim.
Yazılarımı kimse ile paylaşmamın sebebi ise çok tuhaf. Sanki bütün özelimi öğreneceklermiş gibi geliyor bana.
Edebiyat öğretmenimiz bize, "Aranızda yazı yazan var mı,"diye soruyor. Ben yazıyorum demiyorum. Okulumuz çok faal bir okul,kendimize ait dergilerimiz var. Bazı okul arkadaşlarım oraya yazılarını gönderiyorlar. Yarışmalara vs. de katılıyorlar.Çok beğenilenler oluyor. Ben yazsam hayran kalırlar,eminim. Kendimi övmek için söylemiyorum dediğim gibi,ama ben edebiyat aşkıyla dolu biriyim. Artık bu aşkı içimde fazla taşıyamıyorum.Birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyorum.Keşfedilmek istiyorum. Ama dediğim gibi,tuhaf bir şekilde utanıyorum. Sanki tüm mahremimi öğrenmiş olacaklar gibi hissediyorum.
Yazılarımdan birkaçını Edebiyat öğretmenime götürmeyi düşünüyorum. En azından biraz da olsa içimdeki dünyayı paylaşmış olurum. Kısacası,ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?Beni cesaretlendirir misiniz?
başkalarına okutup fikirlerini almadan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun kendini fazla kaptırma umarım her şey gönlünce olur sevgiler

Korkunuzdan mesajınızı değiştirmişsiniz sanırım,yazık. Ben size anlatayım, bir üye gelinleriyle ilgili bir konu açmıştı.Siz de, "İnsanlar kaç yıllık gelinleriyle sizin kadar problem yaşamıyor. 6 ayda bilmem kaç tane konu oldu." YAZMIŞTINIZ. Özellikle bu yorumu adım gibi hatırlıyorum. Tabii büyük ihtimalle silip yeni yorum yazmışsınız. Yaptığınızın arkasında durun en azından.

Silip yeni yorum mu yazmışım? ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Sizin forum kurallarınızdan haberiniz mi yok? Bu konudaki düzenlemem alıntılar ayrı bir şekilde çıkmış halbuki tek mesaj onlar onu ayırmak istedim. O bahsettiğiniz mesajı da hatırlıyorum şu gelinlerine hakarer eden kişinin konusı ama onu silmem ve düzeltmem teknik olarak mümkün değil. ☺ 15. Dakikadan sonra düzeltmek hele ki silmek mümkün değil
Mune Mune ya da Kazen Kazen mesajlardaki tüm düzeltmeleri görebiliyorlar. Neyi sildiğimi veya neyi düzelttiğimi söylesinler.
Siz yalan söylüyorsunuz. ☺ Bakın bu yaptığınız iftiradır, yalandır.

Takma isim ile gönder yazılarını dergilere eğer dediğin gibi küçük dillerini yutacak kadar beğenirlerse merak konusu olursun o zamanda istersen açıkla istersen gizli yazar olarak devam et hemde çok gizemli olur bu şekilde :cool:

Back
X