Belki sevdigim kisi ile evlendikten sonra da sikintilar cekerdim.her evlilikte sorunlar olur Ama sevmek sevilmek üzerine titreyen bir eş kqrsilikli aşk bunlar olacakti..Elalem madalya takacak, ödül töreni düzenleyecek, oscar verecek ailene, aferin diyecek. Tövbe yarabbim. Sinirlerim zıplıyor böyle konular açıldıkça. İnsanlaşmamız lazımken insanlıktan çıkar olduk.. Herkesi dışlama, hor görme, beğenmeme, kalıplaşmış- sığ düşünceler üzerine kurulu mutsuz evlilikler, mutsuz çocuklar.. Ailenizin istediği kişi evlendiğinizde belki çok farklı biri çıkacak ayyaş, sapık, karısını döven, aldatan, çocuklarıyla ilgilenmeyen. O zaman da savunmaları ama bizim çevremizden istediğimiz kişi olsun mu diyecekler. Yazık..
Belki sevdigim kisi ile evlendikten sonra da sikintilar cekerdim.her evlilikte sorunlar olur Ama sevmek sevilmek üzerine titreyen bir eş kqrsilikli aşk bunlar olacakti..
Ailemin istedigi olursa gorucu usulu olacak cevreden bildikleri olacak iyi birileridir olr bu is.peki ya sonra sevemezsem.Ayak uyduramazsam.karakterini kimse bilemez.şansimiza ne cikarsa..Hosgeldin evli olmak icin evlenmek..Budur..
Asla benim yaşadiklarimi çocuklarima asla yasatmicam...
Allah razi olsun..
Hayir daha pes etmedim zamana bıraktım...
Umutsuz vaka??Sorun bende mi?
Sevdigim bana kaç dedi kaçmadim belki baskasi olsaydi kacardi.
Aileme deger verdigim icin mi hataliyimiyim??
Tabiki de yapmayacağim..kusura bakmayin umutsuz vaka deyince yanlis anladim.Kaç demedim canım sen tamamen yanlış anlamışsın yazdığımı. Aileni karşına da al demedim, hatalısın da demedim böyle cümleler yok dikkat edersen yazdıklarımda! Sadece ailenin sana karşı tutumunu, onların istediği biriyle evlendiğin takdirde, ileride sende çocuklarına yapma dedim.
İnsallah yanilmazlar insallah onlarin dusundugu gibi olur.insallah Onlarin kararlariyla gencler mutlu olurAnlayamıyorum bu aileler neden evlatlarının geleceğini bu kadar çok düşünür de ona tek bir şans hakkı bırakmaz..ömrünü geçireceği insanı secmesine dahi izin vermez neden.
Çıkmazdayım...Düsünüyorum düsünüyorum aklim duracak kadar düsünüyorum.. bir çikar yol..bir umut..Ailenle otur adam akıllı konuş canım. . Bu zamanda zor çünkü insanın yüreğine dokunan birini sevmesi. Vazgecsen gitse ne olacak ? Ömür boyu içinde kalcak bu ukte olarak bırakma derim seviyorsan..
Canim ailene göre hareket edersen yanilirsin kendi fikirlerini hislerini ön planda tutsan daha iyi olur senin için. Benim ailem biriyle nisanlanmam için o kadar çok baskı kurduki üzerimde kabul ettim sonrada beğenmediler kızım ayrılmaz da mutsuz olursan vebali bizde değil dediler. Onlar ayril demişlermis bana çünkü. .Offf yani ailene göre kesinlikle hareket etme fikir al dinle ama kendi hislerini göz ardı etmedenİnsallah yanilmazlar insallah onlarin dusundugu gibi olur.insallah Onlarin kararlariyla gencler mutlu olurBazen acımdan Ailem nenim icin onemlii.Eger onlari dinledigim onlar istedigi icin sevdigimden ayrildim.Bir daha sevdigim insan gibi karsima cikmazsa mutlu olamaz bir daha sevemezsem vebalimm boyunlarina
Annem tanimadi bile o şansi bile vermedi banaanneler hisseder annizin sevmediği adamlardan uzak durun
Evet canım bu kesinlikle aşk kesinlikle. .onu düşününce içinin sizlamasi hayatın gözünde ONSUZ anlamsizlasmasi vs.. Bu halin geçer belki ama pişmanlığın ömür boyu dinmez Seven bi eli ailen için de olsa bıraktığın için. Bilmiyorum sevdiğim biriyle nisanlanmadigim için sanırım bu konuda çok yaraliyim sen daha iyi bilirsinÇıkmazdayım...Düsünüyorum düsünüyorum aklim duracak kadar düsünüyorum.. bir çikar yol..bir umut..
icimde firtinalar kopuyor en yakin canimdan olan ailem bilmiyor,gormuyor, duymuyor.
Ama uzak mesafede olan sevdigimle ayni seyleri yasiyoruz beni oradan gorebiliyor,duyabiliyor Aşk bu olsa gerek..
Onun cani yandikca hissediyorum..O da hissediyor biliyorum.Acim En dayanilmaz oldugu zamanda geliyor.Çunku O da öyle hissediyor..Vazgecmedim ona git dememe ragmen çare ariyorum.
Annem tanimadi bile o şansi bile vermedi banaEger tanisaydi benden daha cok severdi onu ben annemi biliyorum..
Nasil ikna ederim.Annem,ablam,abilerim,teyzem bunlarla rahat konusup ikna etmistim.Ama onlarda bizim elimizden birsey gelmez son soz Babanin demislerdi.Babam da hayir derdi.eminim.şimdi sadece bekliyorum.Anlamaya calisiyorum.çözmeye calisiyorum.Canim ailene göre hareket edersen yanilirsin kendi fikirlerini hislerini ön planda tutsan daha iyi olur senin için. Benim ailem biriyle nisanlanmam için o kadar çok baskı kurduki üzerimde kabul ettim sonrada beğenmediler kızım ayrılmaz da mutsuz olursan vebali bizde değil dediler. Onlar ayril demişlermis bana çünkü. .Offf yani ailene göre kesinlikle hareket etme fikir al dinle ama kendi hislerini göz ardı etmeden
Nasil ikna ederim.Annem,ablam,abilerim,teyzem bunlarla rahat konusup ikna etmistim.Ama onlarda bizim elimizden birsey gelmez son soz Babanin demislerdi.Babam da hayir derdi.eminim.şimdi sadece bekliyorum.Anlamaya calisiyorum.çözmeye calisiyorum.Canim ailene göre hareket edersen yanilirsin kendi fikirlerini hislerini ön planda tutsan daha iyi olur senin için. Benim ailem biriyle nisanlanmam için o kadar çok baskı kurduki üzerimde kabul ettim sonrada beğenmediler kızım ayrılmaz da mutsuz olursan vebali bizde değil dediler. Onlar ayril demişlermis bana çünkü. .Offf yani ailene göre kesinlikle hareket etme fikir al dinle ama kendi hislerini göz ardı etmeden
Benim olumsuz taraf istememek degil.Gücü yetmemek.cesaretli davranamayan benim Ailem benim en zayif noktam onlara karsi savunmasiz oluyorum.Bunu yenmeye cslisiyorum sevgimden,aşktan,güc almaya calisiyorum.Guclu olmak icin cabaliyorum.Yaparsin diyorum kendi kendime..Düsünüyorum..Bence taraflardan biri yeteri kadar istememis ... gerekli emek verilmemiş diye düşünüyorum yinede rabbim en iyisini bilir belkide senin için hayirsizdi. Öyle düşün ... asla unutamazsin belki ama zama herseye alistiriyor insanı. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?