keşke bir mucize olsada yine birbirimizin olsak:((Ne yapiyim???

Evet belki görsen daha zor ama ne bileyim.. hala baban ile konuşmanın taraftarıyım canım evdeki durumu bilemem ama.. göz göre göre de sevdiğin insandan vazgeçmek zor..

Konu Sahibi değilim ama mesajınız beni duygulandirdi

Canim böyle biri derken aile yapiniza fln mi uygun değil?

Gercekten paylasimlari
Gercekten paylasimlariniz ve önerileriniz icin cok tesekkur ederim.Allah sizden razi olsun...
Dualariniz ilac gibi geldi...Dediklerinizi yapiyorum kimseyi kirmadan zamanla çözmeye calisiyorum.
Tevekkuldeyim,sabrediyorum Rabbim sabredenleri ona dayananlari yanliz birakmaz..
insallah hayirliysa Ol desin olsun kavuşayim sevdigime hayirli degilsede bu bir imtihansa,Rabbim onunda benimde yüregimizden bu sevgiyi cikarsin,çikarsinda canimiz yanmasin...

Canim böyle biri derken aile yapiniza fln mi uygun değil?
Yabancı çevremden uzak ayri uzak sehirde yaşayan biri.Hayat bizi kader çizgisinde bir tesadufle birlestirdi ben böyle olmasini istememistim..Elimde degil tanidim sevdim.Allah alnimiza yazmisti sanki yaşanmaliydi...
Gercekten çok tuhaf bir şey...dusununce tüylerim diken diken oluyor.Karsilasmamis dusuncelerimiz,kaderimiz yazilmisti sanki hersey..

Nasil tanistiniz?

Nasil tanistiniz?
Tesadufen bir arkadas araciliyla tanistik beni gördü tanimak istedi.Ailemi biliyordum olmaz dedim.Öyle dememe ragmen hersey bir anda gelisti hic bir seyi kontrol edemedim..Yaşanmasi gereken duygular vardi yasadikk...yarim kaldi hersey.

adam napıyor yani ailen için ne yaptı ay susuyum diyorum ama biz kadınlar asıgız ölüyoruz bitiyoruz adamda böyle ölp bitiyor mu?

Yani yukardaki arkadas da hakli.O da senin kadar seviyor mu?isi sebebiyle mi istemiyor ailen..

adam napıyor yani ailen için ne yaptı ay susuyum diyorum ama biz kadınlar asıgız ölüyoruz bitiyoruz adamda böyle ölp bitiyor mu?
Bir sey yap demedimm.Elinden geleni yapardi.Bir sureligine benim sehrime gecip yasamayi kabul etti.Ailem maddiyatta önem veren biri istekleri cok olurdu.Herseye kabulumdur ne isterlerse tmm dedi.Hersey yarim kaldi bir cok seyi konuszmadik ki

Yani yukardaki arkadas da hakli.O da senin kadar seviyor mu?isi sebebiyle mi istemiyor ailen..
Seviyor benden daha cok seviyor.O bana ayrilalim diyemedi ben dedim.Tek sebep mesafe ve yabanci olmasi.Benim sehrimde benim cevremde olsaydi sorun olmazdi.Çok tuhaf böylesine kucuk sebepler bile insanin hayatini etkiliyor..

Konu Sahibi değilim ama mesajınız beni duygulandirdi
geçti gitti o günler çok şükür..

amin..

Evliliğin gerçeklerinden konuşacağım; şayet dediğin kadar aşıksan bu adama ve bir gün ailenin uygun gördüğü görücü usulü biriyle evlendiğinde , o adamla seks yapacaksın. Bak kirli çoraplarını yıkayacak, gömleklerini ütüleyecek , yemeğini yapacaksın demiyorum. Bunlar cok kolay işler..

Sen bu adama böyle aşıkken başka bir adam tarafından mütemadiyen tecavüze uğrayacaksın demek olur bunun adı.

Bu noktada iki ihtimalin var ya masaya yumruğunu vur; sevdiğin adamın onurunu daha fazla kırmadan( reddedilmek Onur zedeler) al onu. Ya da sakın evlenme..

Çok sevmiyorsan unut gitsin söylediklerimi

Bazen insan başkalarını üzmemek adına kendini üzüyor, aşkına inanıyorsan diret arkasında dur. Sevmek vazgeçmek o kadar kolaymı ailenin sebebi çok komik defalarca anlat ağla küs ama kararlı ol. Allah yardımcın olsun canım benim herşey gönlünce olsun

Ah canim arkadasim ah.ben düşünmüyormuyum saniyorsun.Rabbim kimseye yasatmasin cok zorr cokk dusundukce mahfoluyorumölmek bile bundan daha kolay seviyorumm sevmek yetmiyorrr deliricem kafayi yiyecemşeytan kac git var yanina seninim de diyor Ama yapamiyorum canimdan cok sevdigim bir Ailemm var.Çare,dua,umut bunlara o kadar cok ihtiyacim varki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…