Nişanlım şuan anlattığım gibi birisi, eksiği yok fazlası var. Hangimizin gelgitleri yok ki?
Bazı yapılan yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.
"Nişanı at, yarın seni köle yapar, ailesine tapıyor vs vs"
Siz hayatınızda ki her şeyden bu kadar kolay mı vazgeçiyorsunuz? Demek ki boşanmaların çok olmasının sebebi bu. Sanırım herkes el bebek Gül bebek büyüdü ve ufacık şeylere bile büyük tepkilerle kararlar verebiliyorsunuz. Açıkcası ben ailemde de, nişanlımda da baştacı oldum hep. Ama bu bana pes etmeyi değil, şımarıklığı değil,aksine sevdiğim şeylere sahip çıkmayı bırakmamayı, zorluk görünce pes etmemeyi öğretti. Hayatta herkesin imtihanı farklıdır. Belki de dün akşam ilk açtığım konu da gerçekten çok canım yanmıştır, kızgınımdır kırgınımdır da öyle söylenmişimdir Nişanlıma. Şuan ailemin yanına geldim, sabah nişanlım kapıma kadar gelmiş, kredi kartını harçlığımı vs verdi. İhtiyacım yok ailemin yanına gidiyorum vs desem de, olsun belki lazım olur, beğendiğin bir şey olur alırsın dedi.. bu olay gerçekleşirken de ikimiz kırgınız birbirimize, ne bir güzel söz (bitanem hayatım) deme var ne başka bişi... işte ben bu durumlarda anlıyorum beni ne derece sevdiğini önemsediğini. Bir şeylere ne kadar kızarsa kızsın asla ağzından kötü laf çıkmaz, beni değersiz hissettirecek bir laf etmez, şiddet gibi bir durumu asla olmadı çok şükür. Bazı şeyleri kabul etmeyişim, onu bırakacağım vazgeçeceğim anlamına gelmiyor. Diyorsunuz ki yarın evlenince değişir, aşk sevgi biter seni kapatır vs. Arkadaşlar siz bu durumu yaşadınız diye, veya bir çok kişi bu durumla karşılaştı diye herkes aynı olacak diye bir şey yok. Benim annem babam 28 yıllık evli ve hala birbirlerini incitmekten çekinip aşkla bakarlar. Evet istisnalar kaideyi bozmaz ama bunu düşünerekte nişanlımı terkedip bırakıp gitmek olmaz ki. Biz ne zorlu mücadeleler verdik o yüzüğü takmak için. İnsan sinirlendiğinde her şeyden vazgeçip gitmek istiyor belki, ama biraz sakinleşince geçiyor :) belki yazdıklarımdan dolayı sizde tecrübelerinizden yararlandırmak ve belki de benim göremediğim durumları göstermek istediniz, hepinize çok teşekkür ederim, gerçekten bazılarınız o kadar iyi o kadar candan ki.. bazıları da tam aksi :) zamanla herşey yoluna girecektir inşallah. Bugün Ailem ile de oturup enine boyuna konuşacağım bu konuyu. Yine sizi haberdar ederim :)