Keşke bronz tenli olsaydım !

Ne sürerseniz sürün faydası yok. Kremimi sürüp normal bir saatte 10 dakika havuza girdim ve omzumun kızardığını farkettim. Resmen şok oldum. Beyaz tenli olmayan bu derdi anlayamaz. Ben sırf bu yüzden ne denize girerim ne havuza. Acısına dayanılmıyor!

ee ozaman neden bronz tenli olsam yazdınız? ay çelişkiye hayran kaldım :9:

bu arada sadece yardım amaçlı bişeyler yazdım benim derdim değil iyice araştırın ozaman :9:

bronz olduğum için zaten yağlara ihtiyac duymuyorum ozaman kendiniz araştırın:51:

Bu açıklamayı tekrar yazmak zorundayım sanırım:) ... Ben bronz tenli olmak istemiyorum, hani insanlar bir duruma sinir olduğunda daha önceki örnekte de verdiğim gibi mesela kadınlıkla alakalı bir sorunumuz olduğunda " şanslı olsam anamdan erkek doğardım" gibi o anlık bir isyanla söylediğimiz laflar olur ya normal şartlarda istemeyiz aslında, ben de o anlamda söyledim. Yağlarla ilgili bilgiyi de konu açılmışken yazmak istedim öyle ortaya :)

Ne sürerseniz sürün faydası yok. Kremimi sürüp normal bir saatte 10 dakika havuza girdim ve omzumun kızardığını farkettim. Resmen şok oldum. Beyaz tenli olmayan bu derdi anlayamaz. Ben sırf bu yüzden ne denize girerim ne havuza. Acısına dayanılmıyor!

Kesinlikle katılıyorum omuzlar ve yüz hemen yanıyor zaten ve omuzlarda genelde askılarımız falan olduğu için baya acıyor :/ ... Soğuk ülkelere kaçıp gitmemiz gerek bence :)

Yuzunuzdeki kizariklik icin eger bir nemlendirici kullaniyorsaniz icinde parfum(fragrance diye genelde icindekilerde gecer) olmayan bir nemlendirici kullanin. Cunku iceriginde parfum olan nemlendiriciler yanik ciltte daha fazla irritasyona sebep olacaktir. Ayni sey gunes kremleri icinde gecerlidir.
Genel olarak gunese karsi cildiniz toleranssiz ise mutlaka yaz boyu hatta yil boyu cildinizin saglikli pigmentasyonuna yardim olmasi acisindan betakaroten iceren sebze veya meyveleri tuketmeye ozen gosterin. Bunlardan bazilari kayisi, balkabagi, havuc, seftali yani ozellikle turuncu meyve/sebzeler.
Dayanilmayacak derecede cildinizin kizarikligi var ise aloevera jeli oldukca iyi gelecektir. bunun yaninda ara ara yuzunuzu buzla ovalayin veya soguk su ile akliniza geldikce yikayin. Gunes yaniklari aslinda normal yaniklardan cokta farkli degildir.
Gecmis olsun :3:

Öneriler gerçekten çok bilgilendirici olmuş ayrıca geçmiş olsun dileğiniz için de çok çok teşekkür ederim :) :54:

Back
X