keşke evlenmeseydim demek istemiyorum artık :((

:)) küçük emrah benzetmesini biri daha yapmıştı..
buraya yazamıyorum ama mümkün oldukça güzel bir dille konuşuyorum canımı sıkan meseleleri..
eşim çok sivri bi tip yani karşıma alıp pat pat herşeyi söylesem kavga çıkar..
güzellikle söyleyip halletmeye çalışıyorum..ama bekarken çok kullandıkları için eşimi şuan evlendin değiştin demesinler diye aynen devam etmeye çalışıyo..
ben elimden geldiğince zıtlaşmadan ifade ediyorum ama malesef kısmen değişiyo..
yemek konusunda başbaşa takıldığımız da çok oluyo ama genelde onların olması daha mutlu ediyo eşimi..

Kavga cikarsa ciksin ya ne olacak kavgasiz sonrunsuz evlilikmi var aman kavga cikmasin diyerekten altan al ala bu durumu yasamiyorsun

kimi insan iyilikten anlamaz sen istedigin kadar iyi ol

cnm hayat senin ister yoluna guclu ne istedigini bilen biri kadin gibi yada kucuk emrah oynayarak devam edersin...

bizim okadar çeşitli sorunlarımız oldu ki buraya yazmadığım..açıkçası her 3 güne bir kavga ede ede altı ayımızı doldurduk..ortada bir şiddet ve ihanet yoktu oyüzden direk boşanayım demedim ama kendimi yedim bitirdim..sonrasında psikoloğa gittik 7. ayımızda..ozamandan bu yana düzelme var ama hala tam kendime gelemedim..yani ilk zamanlarki yıpranma benim sağlığımı bozdu ve artık kavga edince sinir krizi yaşıyorum tüm vücudum uyuşuyo..kendime de zarar vermemek için kavgasız çözmeye çalışıyorum o yüzden..
bide işte arkadaşlarımla dertleşerek ya da buraya yazarak rahatlamaya çalışıyorum...çünkü okadar çok kavga ettik ki tiskindim artık kavgadan...

İçten içe boşanmayı düşünmek yerine, ona böyle davranırsa sonunuzun ayrılık olacağını belli et, bilsin.
Tepki ver, babam gibi koca istemiyorum düzelt kendini de.
Ve bu konuda değişimi görene dek sakın çocuk yapma.

Başta denge kuramaması normal.
Ama kendiliğinden düzeleceğine inanmıyorum ben o saksı kafalarına vura vura anlıyorlar maalesef

Ayy ben sana kıyamam ya aynı ben .. Eşim ve bende aynı yollardan geçtik bizimki bide üvey anneydi kadın daha ilk günden beni hazmedemedi eşimin yanında beni çekiştiriyor benim yanımda da eşimi çekiştiriyor du illallah ettik ve çektik resti aynı evde oturuyorduk ayrı eve çıktık şimdi hamdolsun çok iyiyiz o günler zor geçiyor helede eşle sorun olunca çok zor seni çok iyi anlıyorum dilerim en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur..

Annenden en çok sen etkilenmişsin anlaşılan.En küçük sensin sanırım,annen sana daha çok yansıtmış sıkıntılarını.
Bir daha annenle bu konular açılırsa,yok anne eşim öyle değil deyip geçmeni tavsiye ederim.
Eşim öyle değil demek sana da ayrıca iyi gelecektir.Senin eşin öyle değil,bunu unutma:)

Eşin anneni sık aramayabilir.Benim eşim de aramaz.Bu demek değil ki sevmiyor,saymıyor.Bir sıkıntısı olsa ilk önce eşim koşar.
Yalnız annenin durumunu veya konuşmalarınızı eşine yansıttıysan,eşin annenin seni doldurduğunu düşünüyor olabilir.

Kayınvalide meselesini biraz kurnazlıkla biraz güleryüzle idare ederek aşabilirsin bence.

Yok ya denge kurmayi ogrememezler bence:)ailesinin agzina bakmayan erkek var mi acaba

aynen canım..analarının adam edemediklerini kazık kadar olduktan sonra biz adam etmeye çalışıyoz..
ben de çocuk düşünmüyorum..
yola gelirse amenna..
değilse zaten benim derdim bana yeter bi de çocuk sorumluluğuyla iyce çileden çıkmak istemiyorum..

çok sağol canım güzel dileklerin için..umarım hallederiz en kısa zamanda :))

Siz rahatsız olduğunuz şeyleri belirtmedikçe eşiniz hatalarını düzeltmez, farkına bile varamaz.

belirtiyorum ama neredeyse her gün bir pürüz çıkarıyo.. iki de bir dırdır eden olmamak için bazılarını yutuyorum..yutamazsamda suratım düşüyo ozaman o soruyo..konuşuyoruz..kimisi düzeliyo kimi düzelmiyo..inşallah atlatırız bu durumları...

Son düzenleme:

tavsiyeleriniz çok doğru, sağolun desteğiniz için..
aynen öyle ben küçük olduğum için annemle babamın sorunlarına en çok ben şahit oldum ve annem en çok bana dert yandı..
eşiminki sadece aramamak değil en basitinden biraz önce annem aradı tel eşimin yanındaydı ben başka odada müsait değildim, eşim yanındaki teli annem olduğunu gördüğü halde açmadı..yani aramamaktan ziyade çok muhatap olmak istemiyo..sevmediğini bi şekilde belli ediyo hem bana hem anneme..Evet beni doldurduğunu düşünüyo annemin..o yüzden onun yanında çok konuşmam annemle..
.benim eşim öyle değil diye çoğu zaman kendime telkinde bulunuyorum ama üstüste babamvari hataları olunca mesela aynı günde hemen depreşiyo o duygularım..
kayınvalide konusunda da ne soğuğum ne samimi..güleryüzlü ama resmi olmayı tercih ediyorum..

Yok ya denge kurmayi ogrememezler bence:)ailesinin agzina bakmayan erkek var mi acaba

var malesef (( yani malesef deme sebebim bu tarz karısının kölesi modundaki erkekler hep benim çevremde ve ben eşimle ister istemez kıyaslıyorum..moralim bozuluyo..abim annemi hiç takmaz hep karısını yüceltir..eniştemde ablamın emrinde..ben de bunları görüp diyorum nerden buldum şu odunu

Hic oyle deme hepsinin var defosu...iyi taraflarini dusun..

Hic oyle deme hepsinin var defosu...iyi taraflarini dusun..

zaten defoları var ve bunu kapatmak için eşlerinin emrine giriyolar..ablam eniştemi hep ezer yengem de abimi...bu adamlarda o ezilmişlikle yaranmak için köle gibi itaat ediyolar eşlerine...
evet o şekilde de olmak istemezdim ama eşim değer versin diye onu aşağlamam ya da ezmem mi lazım...anlamadım bu işi:26:
yani insan gibi nezaketli olan ezilmek zorundamı..
illa odun kadın olacan...

Son düzenleme:

Canim sen ablan bile olsa iclerini bilemezsin onlarinda ne derdi vardir kimbilir..bn hic ezildigi halde yaranmaya calisan erkek gormedim valla..varsa da bana denk gelmemis..

Canim sen ablan bile olsa iclerini bilemezsin onlarinda ne derdi vardir kimbilir..bn hic ezildigi halde yaranmaya calisan erkek gormedim valla..varsa da bana denk gelmemis..

canım ezilmekten kastım kocalarına çok rahat bağırıp çağırabiliyolar ya da ilgilenmiyolar vs..ve ona rağmen kocaları hep canım canım diye afedersin etraflarında kuyruk sallıyolar..yani ben eşime bağırmayı geç hafif sesimi yükselttimmi o günü küs geçirebiliriz mesela..sen evlimisin bu arada canım?

Son düzenleme:
Evet evliyim 6. Yilimiz...ben de ezmekten ayni seyi kasdetdim o zamanda adamlar huzursuzluk olmasin diye susup bi snda patliyorlar..en guzeli konusarak halletmek..sana soyluyorum ama pratik de ben de senin gibiyim biseye canim sikilsin hemen surat asarim ama oyle olmamak lazim iste..alttan ala ala adamlari istedigi kivama getirenler var tatli dille..bn de ornek slmaya calisiuotumda henuz basaramadim..sen daha yeni evlisin o yuzden bastan boyle olup sorunlarinizi cozersin istersrn..

inşallah canım..yani ben genelde alttan almaya çalışıyorum ama ilk zamanlara göre yıpranmışlıkla artık daha çabuk sinirleniyorum..yukarıya da yazmıştım..bazı psikolojik rahatsızlıklara yakalandım oyüzden..neyse Allah kerim..size de Allah mutluluklar versin canım :))

Bende yaşamıştım senin yazdıklarını. Benim görümcemin kızı artık genç kız hep takılırdı bize. Kayınpederim hastanede yatarken ziyarete gittik eve gelecez yine kızı taktı kv peşimize. Bende bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim eşime gelmesin ya belki seninle özel konuşacaklarım vardır gelmesin istemiyorum dedim. Neyse eşim dönüp sen burda dur biz gelip seni alacaz dedi ve eve geze geze geldik. Akşam oldu kız diyoki hani beni alacaktınız? Ya düşün 20li yaşlarda bu kız bende dönüp belki özel konuşacaklarımız var dedim. O gün bugündür artık çok şükür atlattık bu durumu. Kv gelince onların yanında sadece rol yapıyorum yaptıkları saçmalıklara gülüyorum..Dert etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…