- 29 Ağustos 2013
- 1.545
- 336
- 148
- Konu Sahibi fernandohoze
-
biraz önce annemle konuştum telde ve yine doldum..hemen açtım kk.yi bari buraya yazayım rahatlayım dedim..
ahh ahhh boşansan sanki daha iyisini mi bulucan bunların tüm modelleri aynı.. bende de aynı ama yoruldum uğraşmaktan şimdi hiç umursamıyorum dediklerini yaptıklarını yoksa yaşanmaz
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Sağlık problemlerim benim de var hem de birden fazla... Ama ben rahatsızlıklarımı olduğu şekliyle kabul edip hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Ah vah şuram ağrıyor buram hasta deyip kendimi hasta psikolojisine sokmamaya çalışıyorum. Çünkü devamlı hasta olduğumuzu söylersek bir zaman sonra yalan da olsa inanmaya başlarız. En güzeli varlığını kabul edip tedavi olup yokmuş gibi devam etmekİnşallah sana da dua edeyim canım, hep ümitvar ol
ne güzel anlatmışın canım öyle...
bende henüz bi yıllık..
tepkimi anında koyyorum genelde ama üslubumu ayarlayamıyorum..malesef..
yani direk yüzüm düşüyo..biliyorum en güzeli canım cicimle halletmek..ama işte anlık sinirim buna engel oluyo ve asık suratla net bir ses tonuyla ikaz ediyorum..ve eşim çok bozuluyo..şakayla yada gülerek söylesen diyo..o da bende yok
inşallah herşey yoluna girer nedeyim..
Amin canım - bu arada özel mesaj gönderdim sana ama mesaj kutun doluymuş gitmedisana da geçmiş olsun canım..
hasta psikolojisine girmemek için hep dikkatimi dağıtıyorum inan..ama benim rahatsızlıklarımdan biri fiziksel ve mesela yarım saat ayakta duramıyorum..
dikkat etmessem ameliyat gerekiyo..doktor mümkün oldukça hep otur ve ev işi hiç yapma ayakta kalma vs dedi..yani zorunluluktan işe gidiyorum ama oturarak çalışıyorum işte..başka sağlık problemlerim de var..bi de evlilikle birlikte 5 kat arttı malesef..( mutsuzluk hastalığın en büyük etkenlerinden biri..
tüm bunlar toplanınca insan maddi manevi yıpranıyo..e bide eşle de aynı dili konuşmuyosan Allah yardımcın olsun demek...
Nediyeyim Allah hepimize kaldıracağımız imtihan versin canım..
sana da geçmiş olsun canım..
hasta psikolojisine girmemek için hep dikkatimi dağıtıyorum inan..ama benim rahatsızlıklarımdan biri fiziksel ve mesela yarım saat ayakta duramıyorum..
dikkat etmessem ameliyat gerekiyo..doktor mümkün oldukça hep otur ve ev işi hiç yapma ayakta kalma vs dedi..yani zorunluluktan işe gidiyorum ama oturarak çalışıyorum işte..başka sağlık problemlerim de var..bi de evlilikle birlikte 5 kat arttı malesef..( mutsuzluk hastalığın en büyük etkenlerinden biri..
tüm bunlar toplanınca insan maddi manevi yıpranıyo..e bide eşle de aynı dili konuşmuyosan Allah yardımcın olsun demek...
Nediyeyim Allah hepimize kaldıracağımız imtihan versin canım..
Canimcim senin ne tur hastaliklarin var? Ozel mesaj atacaktm ama mesaj kutun doluymus
Amin canım - bu arada özel mesaj gönderdim sana ama mesaj kutun doluymuş gitmedi
Bende aynen senin gibiyim hemen düşer yüzüm öyle şirin şirin uyaramam. Zaman geçtikçe eşini tanıdıkça onun anladığı dili öğrenip ona göre davranırsın tatlılık mı daha etkili yoksa düşen surat mı:) sen zaten olması gerektiği şekilde tepkini koyuyomuşsun ortaya, onun yanında bi de kararlılığın varsa zaten allahın izniyle fazla sıkıntı çekmezsin inşallah. Benim öğrendiğim ve ii olduğunu düşündüğüm bişey daha var tepkini net bişekilde gösterdikten ve karşındakinin anladığından emin olduktan sonra ( kavga, tartışma, söz dalaşı, mızmızlanma:) her ne şekilde olduysa olsun) fazla uzatmadaneskisi gibi olmak, yani fazla küs kalmamak. Erkeklerin çoğu iyilikten anlıyo çünkü. Bana geri konuşmak ölüm gibi gelirdi ama sen bu insanla ömür geçiriceksin önemli olan seni anlamasıydı anlattın unut artık diye diye kendime yeni yeni başarıyorum ve sonuç gerçektençok ii.
Merhaba Hanımlar,
Annesi babasından çok çekmiş biri olarak yazıyorum..
Babam hep annesinin lafına uyup annemi ezerdi..
Eşimin karakteri de babama benziyo gibi..
Annem de benzetiyo ve her gün bana bi saate yakın nasihat veriyo..Ona hiç bir şey yansıtmadığım halde anlıyo sıkıntı yaşadığımı..
Anneler anlarlar demekki..Telefonu her kapadığımda altüst oluyorum..
Nişanlıyken eşimin bu yönünü farkedemedim malesef..
Eşim hep kv.nin ağzına bakıyo..Onun işine gelir şekilde davranıyo..
Örnek çok ama burda uzun uzun yazmak istemiyorum..Çoğunuz beni anlıyodur diye düşünüyorum..
Annem gibi olmaktan korkuyorum..
Sürekli bunu düşünüp kendimi üzüyorum, geleceğe karamsar bakıyorum..
Eşimin herhangi bir hareketinde babam aklıma geliyor ve aklımın bir köşesinden boşanmayı çıkaramıyorum..
Çünkü annem için keşke boşansaydı zamanında diye çok düşünmüşümdür..
Bi kaç güne bir mutlaka keşke evlenmeseydim diye düşünüyorum..
Öyle içimi dökmek istedim..
Desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler..
Bende evlendigim kişinin babama benzemesinden çok korkuyorum.iyice korkutyun beni:)
سبحان
senin adına çok sevindim canım :))
2 yıllık evliydin demi?
çocuk varmı peki?
şahsen ben benim odunu adam etmeden düşünmüyorumda :)..
:) bekle canım hayırlısı olur inşallah
2 yıl canım evet, bebek ikimiz de hemen istiyoduk, gözü kara davrandık biraz hemen de oldu çok şükür iyiki olmuş diyorum şimdi ama sen dediğin gibi yap tatlım. İnşallah rabbim bir an önce düzene girmesini nasip eder yuvanıza ferahlık huzur verir
kendini hmn de bosanmaya odaklama...ikiniz de yetiskin insanklarsinizz acikca konuss...bende esim oylee...ailesi ne derse etkilenir..soyle diyim...ben evlendigimde hep babam gibi bri ciksin derdim malesf olmuyor aile gibisi yok...acikca konus derim bu huyundan hoslanmiyorum diyebilirsin,,,benim esimde bayanlarla cok samimi benimde hosuma gitmiyor tabiki yuzune vuruyorum...ben erkeklerle samimi olsam hosuna gider mi dedim...yok dedi ve dusunmesini sagladimm..her ne kadar bir ortamda kadin varsa dusunuyor..cunku konusacagimi biliyor..sen esine gorevini yap ona ilgini goster o da ayni sekilde devam ederse acikca konus...ahhh bu erkek millet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?