güzel tespit. umarım okurlar.Burda yaşım geçiyor deyip ailesini terk edip evlenmek isteyenler var onlar iyi okuyup anlasınlar
Aslinda bence buyuk bi ders verin şöyle onu kendine getirecek ne yapiyorum ben diyecegikatılıyorum, kocamı asla aldatmam ama aldatmanın psikolojisini anlıyorum dedim sadece, kocama yalvarıyorum ne olur bana sevgi ver çok yalnız hissediyorum diye ama kocam diyor ki uykum var,içim yanıyo nasıl desem, o kadar yalnızım ki bir içten sarılsa geçecek belki tüm mutsuzluğum.
Bundan koca olmaz. Allah sabır versin kardeşim.Kariyeri, parası benden önemli, geçende bir dükkanda kavga ettik, neymiş işyerine kadar gider diye evde bir güzel o da beni haşladı, daha önce işyerinde çalışan sekreter ona selam veriyormuş da benimle gördüğünde vermiyormuş da, saygınlığı azalmış da, sekreter günaydın demedi diye bana bağırıyor.
bazen de şunu diyor, hayatında başka biri varsa söyle,dövmicem, hiçbişi yapmıcam, benim bir kariyerim var, göze alamam.boşanır gideriz diyo
verdim ortalama 7000lira verdim ortak ev alacazpeki birikimlerinizi verdinizmi?
neden haddini bildirmiyorsunuz o adamin?
size vuruyor darp raporu alin tehtit edin
babaniz anneniz kahrolmazmiydi kizlarinin bu durumuna?
sizi bunun icinmi yetistirdiler?
keşke ben de kafama vuruyorum ama kaçtı o trenkeske ayrilmak için para istediginde fazlasiyla verip kurtulsaydiniz bu adamdan
kredi falan çekseydiniz ne biliyim bi sekilde ayarlasyadiniz istedigi parayi, fazla da verince sizi rahat birakirdi : (
bu saaten sonra yapacak tek sey doguma ve ogluna odaklan
hastane parasini kim odeyeck sordunmu kocana :s
lohusaligin bittikden sonra kendin iyi oldukdan sonra bakarsin bi çozumune
çocuk oldu ama ilişkiye bile giremeden, ben vajinismusum, nasıl oldu anlamadıkEvliliğinizdeki en önemli sorun size şiddet gösteren bir adam olması. Cimriliğinden, sevgisizliğinden çok daha vahim bir durum. 10 aylık evlisiniz ve 33 haftalık hamile, hemen hamile kalmışsınız... Bu da apayrı bir konu ama ilk önce şiddeti kabul etmeyin, gençsiniz bir ömür böyle geçer mi Allah aşkına?
tüm paramı verdim, herşey ortak, ortak ev alıcaz, tapu ikimizin üstüne olacakAy canım, kıyamam ya...
Bencil ol. Sakın paranı verme. Kendine bak.
Söylemek istemezdim ama bana kalırsa at kapıya gitsin.
güvensiz çünkü birbirimizi tanımadan kaçarak evlendik,düğün vs olmadı yaniBence gercekten istersen eger bu olayin üstesinden gelirsin gibi. Cünkü hamilesin ve cocugun dogacak senin, ayrilmanizi hic istemem, hamile olmasaydin amaannn bosver derdim.
Ben senin yerinde olsam, su an hamileligime konsantre olurdum, dogacak cocugumun saglikli dogmasi benim icin ön planda olurdu. Tabiki annen ve özürlü kardesin gelsinler size ve kalsinlar ama onlarda ömür boyu kalamaz ya 1 hafta iki hafta sonra evine giderler. Sen daha cok aklin aslinda annende ve özürlü kardesinde, evlilige tam adapte olamamissin. Oysa hamilesin ve bir esin var, bir yuvan var artik., kendini birazda bu tarafa dogru yönlendir. Aldigi hediyelerin degeri bence önemli degil, nice erkekler tanimiyorum karisina pirlanta alip ama arkasindan karisinin kizarkadaslariyla aldatan.
Biraz daha evli oldugunun ve yakinda anne olacaginin bilincine varirsan bu senin icin cok hayirli olur ve esinede yansir. Kendinden emin ol ve birazda savas bakalim sonuc ne cikacak. Hemen pes etme derim.
Aslinda o siddete cok karsiyim, sen hamileykenmi yasadin ?
Birde neden var bu güvensizlik? Aciklarsan sevinirim...
sahip çıkanım olsun yuvam olsun çocuğum olsun istedim, bir de şu evde kalmış imajı var ya asıl toplum baskısıydı olan.babam sürekli evlen evlen sana artık bakamam vs diyordu evde huzurum yoktuAyyy cok ozur diliyorum zaten bugun cok sinirliyimmm sinirimi esinizden cikarasim geldi su an!!...hamilesiniz ve aldigimda bu kadar kilolu degildin de ne dmek????.bende evleniyim diye tutusanlardanim 31yasinda biri olarak ama su an gozum korktu yeminlen..isin tuhafi korkutuk asik degilsiniz cimriligi vs diger huylari seziyorsunuz ama yinede koru korune evleniyorsunuz..neyine tav oldunuzkiii o zaman?mantik evliligi desen degill,ask zaten degill...allah yardimciniz olsun....
Benim daha cok dikkatimi ceken, 30 yasinda ilk iliskinizi yasamaniz.Ki iliski bile degilde bence, siz mantik evliligi yaptiniz.
Bu adami sevmediniz, ama adam zengin ve yakisikli diye, ve siz 30 yasindasiniz diye, evlenmeye karar verdiniz.
Adamin cimri oldugu cok belliydi fakat maddi durumu iyi oldugu icin, yine evlendikten sonra maddi anlamda rahat bir hayat yasayayacinizi umut ettiniz fakat mantik hatasini yaptiniz. Bile bile lades dediniz.
Bu adama ilk yilda bebek yapmak nedir allasen? Adam evlenince degismedi, bebek icin mi degisecekti? Ve kaza oldugunu lütfen demeyin. Sorun korunmak degil, sorun bu adam ile birlikte olmak. Ben olsam asla beni bu kadar asaglayan biri ile birak sevismek, ayni yatakta bile kalmazdim.
Bu konu bare "ben 25 yasindayim, evlenmek istiyorum" yada "ben 3 aylik evliyim, bebek istiyorum" diyenere örnek olsun.
Yaş 30 olduğunda alelacele, doğru dürüst tanımadan etmeden yaptığım evlilik başlangıçta eğlenceliydi, aradan 10 ay geçti,eşim için de benim için de kabus oldu.ilk on ay eglenceli ve ilk gun kollarin morarana kadar dayak yemek de var bunun icinde.
senin eglence anlayisin biraz farkli sanirim.
maasin var,
esinden duygusal bir tatminin yok.
asagilaniyorsun, mutlu degilsin.
bir de ayrilip onune bakmayi dusun istersen?
babamla sorunlar var ve boşanmamı kesinlikle kabul etmiyor, daha önce kendisi barıştırdı bizi.gidemem baba evineDoğuma fazla kalmamış doğum iznine ayrıldığınızda ailenizin yanına gidip orada kalsanız uzunca bir süre işe başlayana kadar belki uzak kaldıkça daha doğru bir yol bulursunuz... Ailenizin fikrini de öğrenmiş olursunuz oda size gitmek istediğiniz yolda belki bir fikir olur
peki arkadasim evlenip ayni eve tasindigimiz ilk gun dayak yedim diyen sen degil misin?Yaş 30 olduğunda alelacele, doğru dürüst tanımadan etmeden yaptığım evlilik başlangıçta eğlenceliydi, aradan 10 ay geçti,eşim için de benim için de kabus oldu.
İlk 10 ay eğlenceli demedim, cümlem yukarıda, şu an 10 aylık evliyiz ve herşey berbat.şiddet 3. ay başladı ve ilk 3 aya kadar herşey iyiydi
evet, ama biz evlendikten 3 ay sonra aynı evlerde yaşadık, farklı şehirlerdeydik, tayin bekledikpeki arkadasim evlenip ayni eve tasindigimiz ilk gun dayak yedim diyen sen degil misin?
Sanırım ilk başlarda aynı şehirde değillermiişpeki arkadasim evlenip ayni eve tasindigimiz ilk gun dayak yedim diyen sen degil misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?