- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
Biliyor musunuz şu hikayenize yakın bi örnek yasadim aslinda. Evli arkadaslari bize yemege gelecekti ve cevrem tarafindan yemeklerim begenilir. Bana gelsinler de görsünler karim ne kadar hamarat ben niye onu birakip gelmek istemiyorum diye anlasinlar demisti. Yani üstünde nasil baski kurduklarini tahmin edebiliyorum. Beraberken arkadasiyla karsilassak yenge izin verirsen akşama x'le gorusebilir miyiz diye dalga geciyorlar. Onlarla beraber yatip kalksin istiyorlar herhalde.Maalesef benim erkek arkadaşım arkadaşları da öyle söylüyorlar ve acayip kıl kapıyorum. Akşam yapacağız bir etkinlik veya kurs vs olsa arkadaşlarına da kursa gidiyorum vs. dese. Gelemeyeceği için bir sebep sunmuş olursunuz ve arkadaşları böyle söylemler yapamaz. Ya da arkadaşlarını da alıp ve eşlerini hep birlikte bir evde otursanız bir süre sonra sıkılıp vazgeçebilirler. Sonuçta siz onun hayat arkadaşınız arkadaşları hanımköylü bile dese arkadaşlarına laf geçirebilmeli. Hani birgün maymunla aslan otuyormuş. Aslan kalmış masadan bana müsade beyler diye. Maymun bozmak için sen ormanın kralısın hanımdan mı korkuyorsun ? Aslan cevap vermiş seni evde bir maymun beklerken beni aslan bekliyor.
Peki kpe söyleme fikrine ne diyorsunuz. Ayni apartmanda oturuyoruz ve herzmn benim arkamda durmuslardir beni severler.