keşke hiç mesaj atmasaydım.

yollll

ho ho ho hoşt. senin niye haberin olmuyor, dış kapının mandalı olduğun için olabilir mi acaba...
gayet doğru düşünüyorsun, kimsenin böyle seni sorguya çekmesine ihtiyacın yok.

En son böyle birinin psikolojik sorunları olduğunu hatta 5 yıldır tedaviye devam ettiğini öğrenmiş ve şok olmuştum. Tüm Sorunlu tipleri mıknatıs gibi çekiyorum.

Tabiki. O durumda dediğiniz gibi ben de rahatsız olurum.
Ölçüsü var elbette.

O biraz abarttı ama fark etti sanırım şuan normal davranıyor.

Bakalım öyle olursa asla görüşmeyeceğim. Pazar günü geliyor.
Yüz yüze tekrar konuşacağım.

Çok yeni olduğunuz için mi böyle davranıyor acep ?
Belki zamanla salabilir.

O sana rapor veriyor mu herseyi
O da söylüyordu ama normal yani ne yapıyorsun ben de surdayım falan tarzındaydı.

Gerçi en sonda o başka bir şeye kırılmış çıktı ortaya ama ben komple konuştum . Böyle devam etmez dedim.
O konuşmadan sonra her şey şuan normal ama kızdım diye mi böyle davranıyor zaman gösterecek

Ben bu kadar habersizliğe gelemezdim sevgilinizi anlıyorum biraz bence orta yolu bulmalısınız
çabalıyor şuan her şey olması gerektiği gibi ama bakalım tam güvenemiyorum.
Pazar günü görüşeceğiz. Yüz yüze de konuşacağım bu konuyu

Yardımcımın kızı eşi tarafından aldatılmış bir adamla evlendi. Hergün dayak yiyor. 5 dk gecikmek bile sebep. Aldatılmıl olabilir mi? Takıntılı gibi
evet dediğiniz gibi aldatılmış.

Bende zamanında aldatıldım ama bu ilerisinde herkesi potansiyel suçlu olarak görmeye sebep değil ki.
Hastalıklı bir düşünce. Bana aldatıldığı için zor güvendiğini söylemişti.
Sanırım güvense tamamen daha rahatlayacak.
Zaten ben çok aktif , aşırı gezen , çok kalabalık arkadaş ortamı olan biri değilim. Genelde hep ailemle gezerim. Aslında baktığınızda sorun edeceği bir şey yok. Güvense kıskanacağı bir şey kalmayacak

Ben de aynen babamın tersi biriyle evlenmek isterim hep umarım başaracağım bunu :)

En son konuştuktan sonra herhangi bir sorun yaşamadık. Şuan normal gidiyor her şey.

Bakalım görüşelim Pazar günü. Bir şeyler hissedecek miyim?
Hissedersem detaylı konuşacağım. Hissetmezsem zaten umurumda olmaz.

ho ho ho hoşt. senin niye haberin olmuyor, dış kapının mandalı olduğun için olabilir mi acaba...
gayet doğru düşünüyorsun, kimsenin böyle seni sorguya çekmesine ihtiyacın yok.
Aynen öyle resmen bunaldım ya 1 ayda.
Söyledim de hatta görüşmek istemiyorum dedim. Bu konuşmadan sonra toparladı bakalım gerçekten dank etti mi kafasına yoksa rol mü yapıyor göreceğiz.

Aynen öyle resmen bunaldım ya 1 ayda.
Söyledim de hatta görüşmek istemiyorum dedim. Bu konuşmadan sonra toparladı bakalım gerçekten dank etti mi kafasına yoksa rol mü yapıyor göreceğiz.
Rol yapıyor tabi ki. Hangi insan 2-3 günde değişir.

evet kendisi 33 yaşında.

Böyle devam ederse zaten asla görüşmeyeceğim.
Onunla konuştuktan sonra düzeldi . Şuan bir sorun yok ama tabiki belli olmaz, kızdım diye şuan alttan da alıyor olabilir. Gözlemleyeceğim.
Bir de görüşelim yüz yüze belki de hiç hoşlanmam :)

Olmuyorsa zorlama
Kendini yıprattığına değmez

Rol yapıyor tabi ki. Hangi insan 2-3 günde değişir.
Bilmiyorum belki de öyle. Gerçi en son bir yanlış anlaşılma olmuştu. Ben gittiğimde söylemedim diye kızdı sanmıştım aslında o başka bir şeye kırılmış çıktı.

Buna ekstra kızdım. Söyle yani nereden bilebilirim neye kızdığını dedim.
Sonrasında baya konuştuk orta yolu bulur gibi olduk.

Biraz zamana bıraktım . Yüz yüze görüştüğümde kafamda netleşecek.
Diğer yönleri çok iyi.
Ilımlı , ilgili , duygusal ama bu güven sorunu aşılmazsa asla olmayacak.

Benim eşimde böyleydi bekarken şimdi normale döndü. Eğer ben böyle bi tiple uğraşamam diyosan boşver hiç uzatma. Ciddi sabır gerektirir

Belki zamana ihtiyacı vardır. İnşallah her kadının alçak olmadığını aldatmayacağını anlar

Benim eşimde böyleydi bekarken şimdi normale döndü. Eğer ben böyle bi tiple uğraşamam diyosan boşver hiç uzatma. Ciddi sabır gerektirir
düzelmiş olması bana umut oldu şuan :)

Bizimki de fena değil şuan bakalım. Diğer huyları çok iyi benim istediğim karakterde. O yüzden umutluyum ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…