keşke hiç mesaj atmasaydım.

Biz de dün konuştuk. Adam bambaşka bir şeye alınmış.
E ne oldu dediğimde niye sorun yok diyorsun söyle o zaman dedim. Hayır yani nereden bilebilirim ki neye kızdıgını.
Ben bambaşka bir şey sanıyorum o bambaşka bir şeye kızmış. Kimsenin kimseden haberi yok.

Ben devam edemem böyle dedim.
O da işte zamanla olacak şeyler ben de nasıl davranacağımı bilemiyorum bazen tarzında konuştu.

Yani ben arayıp bitirmek istediğimi söyledim. O da düzeleceğini, daha tam tanımadıgımız için birbirimizi böyle oluyor dedi.
Sakin yapıcıydı aksine ben çok sinirlendim. Bilmiyorum pek umudum yok ama bakalım

uuu ne kadar kötü şeyler yaşamışsınız. üzüldüm sizin adınıza
Gerçekten her konuda kendini haklı gören insanlarla yaşaması çok çok zor.

[/QUOTE]
çok mantıklı. Kesinlikle psikolojide bir açıklaması olduğuna eminim çünkü gerçekten hep babam gibi insanlar denk geliyor ve karşımdaki böyle yaptıkça ilgim artıyor hep.
Bunu araştıracağım.

Böyle biri ile evli birini tanıyorum. Ömür boyu mutsuzluk sebebi. Sakın bacım. Sakın. Hiç arkana bakmadan koşarak kaç

O fotoğraf olayını söyleseydiniz sizde. Bariz şüpheci davranmış ve Başka bi muamele yapmış aslında orda.
Siz bi süre daha böyle devam edersiniz. Sonra o yine saçma çıkışlarıyla sizi yormaya devam eder ve en son eeeehhh dersiniz.

Tavşan dağa küsmüş hesabı olmuş keşke söyleseymiş. Hayırlısı olur inş canım. Gerçekten çok yeni daha ilişki tanımıyorsunuz o konuda haklı.

Kesinlikle şüpheci yaklaştı. En son durumdan sonra bilerek bir şeyler yapıp asla söylemiyorum. Gün içinde birbirimizden haberimiz olsun muhabbetini de bitirdim. Şuan da hiç sesi yok. Dün akşam yürüyüse çıktım aradı ee napıyosun falan yürüyüs yapıyorum sahilde dedim.
İyi yapmışsın yürüyüs insanı dinlendiriyor dedi. Bakalım gerçekten öyle mi yoksa şuan numara mı yapıyor anlayacağız:)

Tavşan dağa küsmüş hesabı olmuş keşke söyleseymiş. Hayırlısı olur inş canım. Gerçekten çok yeni daha ilişki tanımıyorsunuz o konuda haklı.
Bakalım. Son konuşmadan sonra tamamen değişik davranıyorum.
Gün içinde kimse kimseye rapor vermesin. Ben merak etmiyorum sen de merak etme. Çocuk değiliz sonuçta dedim.Tamam dedi.
Denemek için bir kaç kez üstüne gittim bu konuda , haber vermiyorum özellikle sinirlenebileceği şeyler yapıyorum :)
Şuan çok ılımlı . Bakalım göreceğiz . Samimi olmayabilir de bilemiyorum.
Haftaya geliyor yüz yüze görüşeceğiz. Bu konuyu detaylıca yanyanayken de konuşacağım.

Böyle tamamen habersizken bir gece kızlı erkekli arkadaşlarıyla dışarda eğlenmeye çıktığını görseniz sosyal medyadan rahatsız olmaz mısınız? Bunun bi ayarı olmalı bin tane ayrıntıdan bahsedilmez ama bazı şeyler de bilinmeli bana göre hayatın akışında zamansiz_

Son mesajlarına istinaden düşündüm ki; sen rest çekince geri vites yapmış. Bu geçici. Çok çok 2 aya kadar eski formuna döner. Sürekli sıkman lazım, sürekli höt zöt etmen lazım, da nereye kadar. Yorucu senin için.

Daha yüz yüze bile görüşmediğiniz bir adamın bu triplerini neden çekiyorsunuz ki? Valla ilişkide çekilecek dert değil bu adamlar. Bence kendi haline bırakın, kendi kendine triplensin dursun. 30 yaşından sonra hiç çekemem böyle naz trip. Akıllı insana hasret kaldık ya

Ben bu kadar habersizliğe gelemezdim sevgilinizi anlıyorum biraz bence orta yolu bulmalısınız

Yardımcımın kızı eşi tarafından aldatılmış bir adamla evlendi. Hergün dayak yiyor. 5 dk gecikmek bile sebep. Aldatılmıl olabilir mi? Takıntılı gibi

Hiç olgun birisi değil ama umarım düzelir.. biraz gözlemleyin evlilik için acele etmeyin.baktiniz düzelmiyor bı ömür geçmez bitirin gitsin.

benim babam da bundan beterdir senelerce bize çok çektirdi o yüzden özellikle babamin zıttı biriyle evlenmek istedim çok şükür öyle birisiyle evlendim ama bir süre sonra baktimki ben babama benzemisim ama farkında değilim. Sonra hemen kendime cekiduzen verdim böyle de olabiliyor yani :)

Sana abla tavsiyesi bak babanda bunun degisik versiyonuymus...boyle adamla omur geçmez...sen 30 yasindaysan denekki oda o civarlardadair..bu yastan sonra ne sen ne o degisir...birak iplerini sal gitsin...sonra coook yoruldum diye konu acarsin... Allah korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…