keşke hiç mesaj atmasaydım.

düzelmiş olması bana umut oldu şuan :)

Bizimki de fena değil şuan bakalım. Diğer huyları çok iyi benim istediğim karakterde. O yüzden umutluyum ama bilmiyorum.
Sen çok kaptırma kendini yine de. Kim düzelmiş 3 günde.

düzelmiş olması bana umut oldu şuan :)

Bizimki de fena değil şuan bakalım. Diğer huyları çok iyi benim istediğim karakterde. O yüzden umutluyum ama bilmiyorum.
Bazı erkekler çok korumacı olabiliyo. Ya da kıskanç o yüzden sürekli naptığını merak ediyor. Ama bunu güvensizlikten yapıyorsa o zaman sıkıntı olur çünkü daha çok yenisiniz nasıl bi güvensizlik verebilirsin ki ?
Bence yüzyüze görüştüğünüzde bi irdele bu konuyu neden bu şekilde davranıyosun diye ona göre sende kararını verirsin. Bazen bizlerinde saçma sapan huyları olabiliyo önemli olan konuşmak aşabiliyosanız devam çünkü her zaman herşey yolunda gitmiyo iletişim kopuksa bi yerden sonra yürümüyo zatenn...

Heh ayni kocam.. valla ben safim hemen barisir yumusar ozur diler affederdim evlendim cekemez oldum. Kapris trip erkege yakismio. Simdi sorsan ona seni dusundugu icin boyle yapiodr. Iyice alismadan ayril konusma kuzum. Ilerde pisman olursun

Heh ayni kocam.. valla ben safim hemen barisir yumusar ozur diler affederdim evlendim cekemez oldum. Kapris trip erkege yakismio. Simdi sorsan ona seni dusundugu icin boyle yapiodr. Iyice alismadan ayril konusma kuzum. Ilerde pisman olursun
vallahi ya. İlişkilerde erkek gibi gönül almaktan yoruldum.

Bu aralar bir sorun yok. Bakalım tekrar sil başa dönerse gerçekten devam etmeyeceğim.

Ben de bir araya gelip konuşup daha doğru karar verebileceğimi düşünüyorum.

Kötü ilişki tecrübesi güvensizlik yaratıyor herhalde anlamadım. O da daha iyi tanıdıkça daha normal olacağını söylüyor.Bakalım neler olacak.
Pazar günü görüşeceğiz.

Hiçbirşey yapma git mevzuyu kapat.

Hayırlısı olur umarım senin için

Eneee belaya çatmışsın seni hatırladım ama cevap yazdım mı hatırlamıyorum muhtemelen geçmiş bitmiş 10 senelik mevzular diye düşünmüşümdür ama yani bilmiyorum adama bak çok sinir oldum. Bunun burnu(!) kalkmış sen onu 10 senedir unutamadın havalarına girmiş. Yok ya... pat diye bırak yarı yolda kalsın kendini sorgulasın. Eğer şimdiden ya yaşım 30 oldu zaten kimi bulucam durumlarında buna kalmış gibi kendini ezdirirsen hiçbir söz hakkını kendinde bulamazsın, düpedüz bavış* adı altında senden z raporu istiyorprim verme. Yumruğunu masaya vur ve sesini çıkar artık. Ben bunlara gelemem senin karşında liseli kız yok günümüze odaklan de. Hu huu gelecekteyiz

Konular karışmış olabilir mi acaba :)

Aynı lisedeydik evet ama bizde kimse kimseye aşık değildi yani :)
Öyle bir durum yok yıllar sonra bir şekilde iletişim kurduk . Önceden herhangi bir arkadaşlığımız yoktu .

asla evlilik düşüncem yok ay aman 30 oldum da evleneyim falan bunu kendisi de anlamıştır konuşmalarımdan.
Tamamen onun kendi geçmişte yaşadığı kötü ilişkiler . Güvenini kaybetmiş sanıyorum ki.

Her şeyi geçiyorum bir şeye kızınca anlatmıyor tavır yapıyor en sinir olduğum huyu suan bu.

Küslüğe hiç gelemem. Şimdilik düzeldi gibi. Eğer eskiye dönerse zaten devam etmeyeceğim.

Halam böyle ,gerçekten yargılamak istemem ama çok kötü bir alışkanlık mı huy mu neyse öyle uzaklaşın hemen ,ömrünüzü yer böyleleri

Halam böyle ,gerçekten yargılamak istemem ama çok kötü bir alışkanlık mı huy mu neyse öyle uzaklaşın hemen ,ömrünüzü yer böyleleri
babam yeterince ömrümü tüketti zaten. Asla babam gibi biriyle olmak istemiyorum.

Gerçi babam temelli küser konuşmaya çalışırsın konuşmaz, cevap vermez. Hep böyleydi. 30 yasındayım. Hiç mutlu bir bayram , özel bir gün geçirdiğimi bilmem. 2 gün iyiysek 3 gün hep küs.

Bu öyle değil tabiki. Ne zaman konuşalım desem konuşur,uzun uzun kestirip atmaz öyle. Küsmüyor da ama tavırlı oluyor . İlla biraz ne oldu , niye böyle davranıyorsun diyeceğim de dökülecek.

Gerçi ben de biraz öyleyim:)
Bilmiyorum ki nereye gidecek bu durum. Şimdilik düzeldi gibi ama ilerisini göreceğiz.

Yok konular karışmadı başka buna benzer bu aralar böyle bi konu yoktu zaten neyse zaten liseden sevgilisiniz demedim arkadaş vs. gibiymişsiniz onunla. İnternetten bulmadın mı sen onu tekrar hatta facede aktif olarak kullandığını falan ama sana mesaj yazmadığını falan da. Neyse işte aynı konu. Durum ilerlemiş sevgili olmuşsunuz. Dediklerimin hâlâ arkasındayım ergen tripleri yiyerek bunun adına aşk diyemezsin. Bundan sonra da onun huyunu değiştiremezsin. Kararını sen ver, katlanırım diyorsan ne alâ.

evet evet bir an başka bir konuyla karıştı sandım.

Sevgili olmadık henüz yüz yüze görüşemedik bile :)

Bakalım böyle olursa zaten devam etmeyeceğim. Zamana bıraktım şuan.

Daha bir buçuk aylık tanışmada böyle tepki veren bir adamın biraz ilerisini düşünemiyorum. Size tavsiyem yol yakınken bu adama kapılarınızı kapatın. Sanki siz çocukmuşsunuz gibi her şeyinize karışan, size surat asarak, tavır yaparak istediğini yaptırmaya çalışan bir adamla karşı karşıyasınız.

Son düzenleme:
Ya kizmayin ama bu ikili diyalogunuz bana cok tatli geldi ne bileyim, flort zamanlarimi hatirladim icim pir pir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…