Keşke ölsemde kurtulsam bu durumdan

konunun başlığıyla yazdıkların hiç uyuşmuyor,
başlıkta pişman gibisin yorumların da ise, ohhh canıma değsin size ne diyorsun...
Bn geldim insan gbi derdimi anlattım pişmanlığımı anlattım demediğiniz kalmadı fakeymişim falan insan direkt savunma mekanizmasına geçiyor ..tabiki pişmanım tabiki üzgünüm

İlk kez böyle bir soru soruyorum ama sanırım şoktayım bu ilişki karşısında şaşkınlığıma verin.
"Ne verdiniz ne alıyorsunuz" ben buraya takıldım
Sinirle kullandım o cümleyi...bizim aramızzzda farklı bi ilişki var

Akılsız mantıksız ? Sevmek sevilmek ne zaman akılsızlık oldu

Safiyane hissettiğiniz bu hisler sizi çok büyük bir yanlışa götürüyor farkında değilsiniz.Önünde iki yol var.Ya hislerine yenik düşüp anı yaşarsın bu durum hayatını büyük bir belirsizlik ve oyalanma ile geçireceksin demek oluyor.İkincisi de bu kişiyle tamamen irtibatı koparıp hayatına devam etmek.Böylece kendine yaş olarak daha yakışan birini bulur ve ailene takdim edebilirsin.Ne yazık ki bu tür adamlar hep aynı yalanları söyler.Eşleri ile de çok ii geçinirler.İkinci kadının zekasına hakaret etmek oluyor bu.Çünkü metres planı yapan bütün antropik zampiklerin yaptıkları birebir aynı.Sizi yatağa atmak isteyen kişi , eşimi de seviyorum demez değil mi?Metres sıfatını kabul etmek de sizin tercihiniz ve iradenize kalıyor.

sana içini dökmüş bayağı anlaşılan.Bnece kaptırma kendini

Nasil genc kizlarsiniz inanin anlayamiyorum.
O adam baban yasinda neredeyse ya hu..
Nasil o gozle bakabiliyorsunuz.Ne muhabbeti ediyorsunuz da kazik kadar adam esimden ayri uyudugunu size soyleyebiliyor.
Az silkelenin kendinize gelin.Gonul iste falan demeyin sakin.Sizinkisi benim gozumde ahlaksizliktir.
Kiran girdi kokune genc bekarlarin degil mi?

Nasıl mesela ?!

Durun tahmin edeyim.
Eşiyle çok mutsuz,konuşamıyorlar bile değil mi ..
Yatakları ayrı,yolları ayrı,hatta sırf çocuk için katlanıyordur adam.
Muhtemelen boşanmak istiyordur ama o ifrit karısı boşanmaya yanaşmıyordur.
Oysaki siz farklısınızdır,çok anlayışlısınızdır onu dinliyorsunuzdur.
Yıllardır hasret kaldığı huzuru da siz de bulmuştur üstelik.
Sizi daha yakından tanımak da istemiştir.
Sonra...

Ozaman baba kız ilişkisi
Yol yakınken onunla yarının bile olsa çocuğuna gayri meşru çocuk veya yuva yıkan kadonın çocuğu damgasınu vurma yazık sanada geleceğinede.
Birde sen burda onu savunurken yarında hafta sonu ki karısıyla Allah bilir

Bi insanı sevmek sevilmek nasıl metreslik olur ne alaka yani...bi insanla beraber olursun her anlamda.bunun nesi metreslik 2.kadınlık..

Sen bu kafada oldugun surece 40 yasindaki amcalarin çerezi olmaktan öte gidemezsin. Burda kimsenin senin igrenc iliskini kiskanacak kadar genis midesi yok. Sen halinden memnunsun belli. Bu kafada devam et. Rabbim uzak eylesin

Evli olup da hovardalık yapan hiç kimse 'eşimle mutluyum' demez. Hepsi de eşinden ayrı yatar, hepsi de çocuk için katlanır. 40 yaş olgunluğundan dolayı sizi iyi anlıyordur. Olgunluk değil de tecrübe diyelim. Aslında karakterinin zayıf olduğunu çocuklu bir adam olduğu halde çıtır kız peşinde koşmasından anlayabilirsin küçüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…