Bn geldim insan gbi derdimi anlattım pişmanlığımı anlattım demediğiniz kalmadı fakeymişim falan insan direkt savunma mekanizmasına geçiyor ..tabiki pişmanım tabiki üzgünümkonunun başlığıyla yazdıkların hiç uyuşmuyor,
başlıkta pişman gibisin yorumların da ise, ohhh canıma değsin size ne diyorsun...
Fazla yaklaşma elektrik çarparBi yakınlaşma vaar ama sevgili değiliz
Sevgili değilseniz sizden 13 yaş büyük sıradan bi adam size neden ayrı yattığını söylüyoranlarsın umarım yalnız yatıyorum dolduralım demek istediğini. Yoksa düşün bakalım her evli sorun yaşayan size anlatıyormu ? Psikolog değilseniz tabi
Sinirle kullandım o cümleyi...bizim aramızzzda farklı bi ilişki varİlk kez böyle bir soru soruyorum ama sanırım şoktayım bu ilişki karşısında şaşkınlığıma verin.
"Ne verdiniz ne alıyorsunuz" ben buraya takıldım
Alan veren kısmından devam edelim kızlar ayyy kriz geldi gece gece
Akılsız mantıksız ? Sevmek sevilmek ne zaman akılsızlık oldu
Ne kadar pişkinsin sen, hem vicdan yaptığını söylüyorsun hemde arsızlık yüzsüzlük diz boyu 40 yaşında adamın oyuncağı olmuşsun millete çarlıyorsun akıl mantık bunun neresinde..Akılsız mantıksız ? Sevmek sevilmek ne zaman akılsızlık oldu
Bn geldim insan gbi derdimi anlattım pişmanlığımı anlattım demediğiniz kalmadı fakeymişim falan insan direkt savunma mekanizmasına geçiyor ..tabiki pişmanım tabiki üzgünüm
sana içini dökmüş bayağı anlaşılan.Bnece kaptırma kendini23 yaşındayım iş arkadaşıma galiba aşık oluyorum :-( yüzümü asıyorum çünkü önümüzde engeller var ilgi duydugum adam 40 yaşında evli ve 2 tanede cocugu var :-( aramızdaki şey başlayalı 3 ay oluyor kendimi ondan bi türlü alamıyorum hep onunla konusmak vakit geçirmek istiyorum beni cok iyi anlıyor çok kibar çok tatlı bi adam..eşiyle hiç anlaşamadıgını hatta beraber bile uyumadıklarını söyledi sadece cocuklar için kaatlanıyoruz birbirimize diyor..vicdanım sızlıyor ama dizginleyemiyorum duygularımı..beni cok mutlu ediyor güzel özel hissettiriyor yaarınlara güzel bakmamı sağlıyor ama birlikte bi yarınımız yok bununda farkındayım :-( ne yapıcam ben bi tarafta vicdanım bi tarafta aramızdaki engelleyemediğimiz çekim....uufff :-(
Sinirle kullandım o cümleyi...bizim aramızzzda farklı bi ilişki var
Kim kimden ne almış, kim kime ne vermiş ne zaman vermiş neden ve nerde vermiş bunlar önemliAlan veren kısmından devam edelim kızlar ayyy kriz geldi gece gece
Ozaman baba kız ilişkisiSinirle kullandım o cümleyi...bizim aramızzzda farklı bi ilişki var
Sevgili değilseniz sizden 13 yaş büyük sıradan bi adam size neden ayrı yattığını söylüyoranlarsın umarım yalnız yatıyorum dolduralım demek istediğini. Yoksa düşün bakalım her evli sorun yaşayan size anlatıyormu ? Psikolog değilseniz tabi
Bi insanı sevmek sevilmek nasıl metreslik olur ne alaka yani...bi insanla beraber olursun her anlamda.bunun nesi metreslik 2.kadınlık..Safiyane hissettiğiniz bu hisler sizi çok büyük bir yanlışa götürüyor farkında değilsiniz.Önünde iki yol var.Ya hislerine yenik düşüp anı yaşarsın bu durum hayatını büyük bir belirsizlik ve oyalanma ile geçireceksin demek oluyor.İkincisi de bu kişiyle tamamen irtibatı koparıp hayatına devam etmek.Böylece kendine yaş olarak daha yakışan birini bulur ve ailene takdim edebilirsin.Ne yazık ki bu tür adamlar hep aynı yalanları söyler.Eşleri ile de çok ii geçinirler.İkinci kadının zekasına hakaret etmek oluyor bu.Çünkü metres planı yapan bütün antropik zampiklerin yaptıkları birebir aynı.Sizi yatağa atmak isteyen kişi , eşimi de seviyorum demez değil mi?Metres sıfatını kabul etmek de sizin tercihiniz ve iradenize kalıyor.
Ama böyle a.laksizlarda kocaya misilleme de olur ilerde.... Ne de olsa ahlak yapisi müsait....Umarım şu an yaşadığının aynısı başına gelir ileride. Tabi o adamın karısının yerinde olarak.
Aynı aydınlanma için bende sırada bekliyorumBen de oraya takıldım.
Aydınlanmamız lazım bu konuda
Bizden alınan vergiler ile mercimek fırını mı kuruyorlar orada tuh yazıklar olsunKızlar bu alıp verilen yer devlet dairesi o kısmı atlamayın lütfenreziller siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?