Bu yazıyor da aptal aptal şeyler yazarak ben fake'im diye bağırıyor resmen.Kim inanir ki benden bi yas büyük olduguna
Fake mi ki acaba ?
Ama fake olunca konuyu acip kaciyolardi.
Bu masallah yaziyo hala.
Kararsizim
Uzun süredir bu siteyi üye olmaadan takip ediyorum üye olup derdimi anlatmaak istedim aaamaa siz kıskançlar hemen etiketi yaaapıştırdınız fakeymiiş haydarmış harunmuş ne oldu yakışıklı olgun bi erkek bni sevdi diye nedir bu çekememezlik...cevaplarım sığmışmışmış herkes derdini destan olaarak yazmak zorunda mi
Ihtiyar delikanliyi kiskanma gibi bi huyumuz yok.Uzun süredir bu siteyi üye olmaadan takip ediyorum üye olup derdimi anlatmaak istedim aaamaa siz kıskançlar hemen etiketi yaaapıştırdınız fakeymiiş haydarmış harunmuş ne oldu yakışıklı olgun bi erkek bni sevdi diye nedir bu çekememezlik...cevaplarım sığmışmışmış herkes derdini destan olaarak yazmak zorunda mi
Bu lafta sonra Haydar yada Harun veya Sisi olduğuna inandım
Destan olmak zorunda değil ama mantıklı olmak zorunda. Cevapların çocuk seviyesinde. Fakesen bari işini düzgün yap. Yeni nesil fakeler kalitesizleşti iyice.Uzun süredir bu siteyi üye olmaadan takip ediyorum üye olup derdimi anlatmaak istedim aaamaa siz kıskançlar hemen etiketi yaaapıştırdınız fakeymiiş haydarmış harunmuş ne oldu yakışıklı olgun bi erkek bni sevdi diye nedir bu çekememezlik...cevaplarım sığmışmışmış herkes derdini destan olaarak yazmak zorunda mi
adam sana yapışmamış bence sen adama yapışmışsınUzun süredir bu siteyi üye olmaadan takip ediyorum üye olup derdimi anlatmaak istedim aaamaa siz kıskançlar hemen etiketi yaaapıştırdınız fakeymiiş haydarmış harunmuş ne oldu yakışıklı olgun bi erkek bni sevdi diye nedir bu çekememezlik...cevaplarım sığmışmışmış herkes derdini destan olaarak yazmak zorunda mi
Uzun süredir bu siteyi üye olmaadan takip ediyorum üye olup derdimi anlatmaak istedim aaamaa siz kıskançlar hemen etiketi yaaapıştırdınız fakeymiiş haydarmış harunmuş ne oldu yakışıklı olgun bi erkek bni sevdi diye nedir bu çekememezlik...cevaplarım sığmışmışmış herkes derdini destan olaarak yazmak zorunda mi
Arkadaşım bu 3 karakterin fazlası beyninde değil, aşsağısindaHarunla Sisi arasında kaldım çok fena
Biraz daha ipucu lazım.
Biraz daha can alıcı sorular soralım
Aynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedimKızlar alan razı veren razı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?