Keşke ölsemde kurtulsam bu durumdan

Uzun süredir bu siteyi üye olmaadan takip ediyorum üye olup derdimi anlatmaak istedim aaamaa siz kıskançlar hemen etiketi yaaapıştırdınız fakeymiiş haydarmış harunmuş ne oldu yakışıklı olgun bi erkek bni sevdi diye nedir bu çekememezlik...cevaplarım sığmışmışmış herkes derdini destan olaarak yazmak zorunda mi

ben olsam iş yerinden bile ayrılırım, çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz, yapmakta olduğun veya olacağın şey büyük yanlış kendine gel ve adam akıllı birini bulmayı bekle sevmek için aşk için.

Ah bebeğim ah minnoşum kırıldın mı ?
Zaten biz de yazdıklarını okurken senin evli sevgilini George Clooney olarak hayal ediyoruz ve çok kıskanıyoruz

Ihtiyar delikanliyi kiskanma gibi bi huyumuz yok.
Sen cok yanlis anlamissin.
Toton yeryuzune inince konusalim bence.
Dikkat et yasak ask fazla kanatlandirmis.

neden böyle konular olunca
dısardan da millet toplasıyor
buradakıler normalde, ziyaretciler anormal

cevız ye bıde bol oksıjen al
ıyı gelır
senın gıbı kızlara beyın naklı yapılacak kadar tıp gelısemedı baska onerım yok malesef
etrafda bukadar kız varken artık adamlara kızamaz oldum
sanırım 100 yıldır aynı yalanı soylemelerıne ragmen kızlar hala evlı adamlara ınanıyor cürret edıyorsa ... adamlarda suc bulmamak lazım gercekden
yalanı bııle degıstırme geregı duymuyorlar
cocuklar ıcın katlanıyorum
kagıt ustunde evlıyız
ıkı yabancı gıbıyız
ayrı yatıyoruz
karımın psıkolojık sorunları var
senı cook sevıyorum

Destan olmak zorunda değil ama mantıklı olmak zorunda. Cevapların çocuk seviyesinde. Fakesen bari işini düzgün yap. Yeni nesil fakeler kalitesizleşti iyice.

sevgili değilsiniz iş arkadaşısınız
ama adam sana karısıyla olan bütün özel ilşkisini ayrı yattığını anlatıyor
ve sen bu adama aşık olmak üzeresin öyle mi

aşk neydi !!!

aşk emekti !!! eror verdim şu an

adam sana yapışmamış bence sen adama yapışmışsın
yangın vaaaarrrr yanıyor bu kızcağız

Onun sevdiği sen değilsin karısı

önce

sonra

çatladım hasetimdennn senin ben erkekliğine....

Nutella kavanozumla beraber sandalyeden düştüm
Ulan Harun abi..

biraz okuyunca anladım ki konu sahibi buraya ona çıkar yol göstermemiz için gelmiş, yani adamla ilişkine devam et, her yönden sen haklısın, salla karısını çocuğunu dememiz için gelmiş, aferim falan deriz diye düşündü heralde, dünyada böyle tiplerin bulunması gerçekten mide bulandırıcı, ayrıca o adamla aranızdaki şey varya iğğreenççç birşey bil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…