- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
desen de gelmez bacımAynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedim
biraz okuyunca anladım ki konu sahibi buraya ona çıkar yol göstermemiz için gelmiş, yani adamla ilişkine devam et, her yönden sen haklısın, salla karısını çocuğunu dememiz için gelmiş, aferim falan deriz diye düşündü heralde, dünyada böyle tiplerin bulunması gerçekten mide bulandırıcı, ayrıca o adamla aranızdaki şey varya iğğreenççç birşey bil yani.
Kendinden utanmalisin bence adam evli ve cocugu varya eşiyle anlaşamıyoruz diyor sana ve sen,kendini dizginliyemiyorsun sen ve senin gibi ikinci kadin olmayi goze alan bayanlar bence hepinizin Alalh canini almali sadece senin degil yani ayip yaa ayip nolursa olsun o,kadının gunahi yok anlasamiyorsa eşiyle bosansin cocuklar bahane edilmez eşini aldatmak icin yuva yikanin yuvasi olmaz ve o kadinin eşiyle ne problemi varsa genede aldatilmayi hak,etmiyor sen nasil bir insansin yaaa yüzüne ttukurulmelik bi kisiliksin23 yaşındayım iş arkadaşıma galiba aşık oluyorum :-( yüzümü asıyorum çünkü önümüzde engeller var ilgi duydugum adam 40 yaşında evli ve 2 tanede cocugu var :-( aramızdaki şey başlayalı 3 ay oluyor kendimi ondan bi türlü alamıyorum hep onunla konusmak vakit geçirmek istiyorum beni cok iyi anlıyor çok kibar çok tatlı bi adam..eşiyle hiç anlaşamadıgını hatta beraber bile uyumadıklarını söyledi sadece cocuklar için kaatlanıyoruz birbirimize diyor..vicdanım sızlıyor ama dizginleyemiyorum duygularımı..beni cok mutlu ediyor güzel özel hissettiriyor yaarınlara güzel bakmamı sağlıyor ama birlikte bi yarınımız yok bununda farkındayım :-( ne yapıcam ben bi tarafta vicdanım bi tarafta aramızdaki engelleyemediğimiz çekim....uufff :-(
Haha gece gece iyi güldüm senin ki sevgi degil sevsen duramazsın seni kandırmışlar klavyenin gülüUzun süredir bu siteyi üye olmaadan takip ediyorum üye olup derdimi anlatmaak istedim aaamaa siz kıskançlar hemen etiketi yaaapıştırdınız fakeymiiş haydarmış harunmuş ne oldu yakışıklı olgun bi erkek bni sevdi diye nedir bu çekememezlik...cevaplarım sığmışmışmış herkes derdini destan olaarak yazmak zorunda mi
ben yanlış mı okudum yoksa siz başta sevgili değiliz mi demiştiniz,önce bu kounya açıklık getirelim görüşüyor musunuz sevgilimisiniz hani açık anlatırsanız cevaplarımızda net olurAynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedim
Aynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedim
Aynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedim
yahu 23 yaşındasın napıcan sen yıpranmıs 2. el adamıAynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedim
ıh zaten adamı yanlıs anlamıssın desende esını bosayıp senınle evlenmezAynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedim
Bi yakınlaşma vaar ama sevgili değilizYakışıklı, olgun erkek sevmiş buradakilerde kıskanmış , yorum yaptığıma göre bende mi kıskanmış oluyorum.
Karısını boşayıp seninlede evlenicem diyor mu acaba.. Yazık ben en çok çocuklara üzülüyorum. Böyle insanla nasıl konuşursun sevgilim değil demişsin herşeyini biliyorsun.
umarım ilerde aşık olup iki çocuk verdiğin yıllarını verdiğin kocan, genç bir kızla fingirdeyip kırıştırır da sende telefondan mesajlarını yakalarsın, işte o zaman bu dikkafalı görüşünde ne kadar yanlışı direttiğini anlar ve pişman olursun. O adam seni yatağa atmadan, kuma görevi görmeden dön bu yoldan, kendine gençliğine yazık etme.Aferim demesenizde en azından bu kadarını haketmediğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?