Keşke ölsemde kurtulsam bu durumdan

Aferim demesenizde en azından bu kadarını haketmediğimi düşünüyorum

Kendinden utanmalisin bence adam evli ve cocugu varya eşiyle anlaşamıyoruz diyor sana ve sen,kendini dizginliyemiyorsun sen ve senin gibi ikinci kadin olmayi goze alan bayanlar bence hepinizin Alalh canini almali sadece senin degil yani ayip yaa ayip nolursa olsun o,kadının gunahi yok anlasamiyorsa eşiyle bosansin cocuklar bahane edilmez eşini aldatmak icin yuva yikanin yuvasi olmaz ve o kadinin eşiyle ne problemi varsa genede aldatilmayi hak,etmiyor sen nasil bir insansin yaaa yüzüne ttukurulmelik bi kisiliksin

Haha gece gece iyi güldüm senin ki sevgi degil sevsen duramazsın seni kandırmışlar klavyenin gülü

Yakışıklı, olgun erkek sevmiş buradakilerde kıskanmış , yorum yaptığıma göre bende mi kıskanmış oluyorum .
Karısını boşayıp seninlede evlenicem diyor mu acaba.. Yazık ben en çok çocuklara üzülüyorum. Böyle insanla nasıl konuşursun sevgilim değil demişsin herşeyini biliyorsun.

Aynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedim
ben yanlış mı okudum yoksa siz başta sevgili değiliz mi demiştiniz,önce bu kounya açıklık getirelim görüşüyor musunuz sevgilimisiniz hani açık anlatırsanız cevaplarımızda net olur

Adam senin gibi bi tane daha oltaya taksa senin yüzüne bakmaz o artık başka denizlerde yüzer

Eski fakeler ne güzeldi...Emek vardı onlarda, yaratıcılık vardı. 40lara 60lara dayanırdı sayfa sayısı da hâlâ gerçek sanırdık...Birkaç kurnaz kk kadını şüphelenir, sorgular araştırırdı da muneye haber verirdi sonunda; ancak o zaman kapanırdı konu. "Bu da mı fake'miş yahu", "ben anlamıştım aslında" diye konuşurdu kk kadınları sonra. Heyecan vardı, gizem vardı. Nerede o eski fake konular, hey gidi heyy...

Aynen öyle alan razı veren razı size ne oluyor sanki adama eşini boşa gel bnmle evlen dedim

İlk kez böyle bir soru soruyorum ama sanırım şoktayım bu ilişki karşısında şaşkınlığıma verin.
"Ne verdiniz ne alıyorsunuz" ben buraya takıldım

Umarım bir gün senin kocanda senden daha genç bir kızla senle evliyken flört eder..
Ve o kiza sadece cocukları için sana katlandığını söyler
Belki ozaman o çocuklara ve o kadına ne yaptıgını anlarsın..

ıh zaten adamı yanlıs anlamıssın desende esını bosayıp senınle evlenmez
senı baska turlu sevıyor cicim
2. kadın yapacak kadar...
yedekte tutacak kadar
öteye gıdemezsın ederın budur.
bunla bence gez toz
evlı adamla adın cıksın
sonra sana hep evlıler gelsın
baska secenegın olamasın
kendıne bunu yakıstırdıgına gore bunda ıyısın demek kı

Bi yakınlaşma vaar ama sevgili değiliz

Aferim demesenizde en azından bu kadarını haketmediğimi düşünüyorum
umarım ilerde aşık olup iki çocuk verdiğin yıllarını verdiğin kocan, genç bir kızla fingirdeyip kırıştırır da sende telefondan mesajlarını yakalarsın, işte o zaman bu dikkafalı görüşünde ne kadar yanlışı direttiğini anlar ve pişman olursun. O adam seni yatağa atmadan, kuma görevi görmeden dön bu yoldan, kendine gençliğine yazık etme.

konunun başlığıyla yazdıkların hiç uyuşmuyor,
başlıkta pişman gibisin yorumların da ise, ohhh canıma değsin size ne diyorsun...

Sevgili değilseniz sizden 13 yaş büyük sıradan bi adam size neden ayrı yattığını söylüyor anlarsın umarım yalnız yatıyorum dolduralım demek istediğini. Yoksa düşün bakalım her evli sorun yaşayan size anlatıyormu ? Psikolog değilseniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…