- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi Masal the end
-
15 yaş için çocuk diyorsunuz da arkadaş da 17 yaşında evlenmiş doğum tarihi yanlış yazmıyorsa.
ence anne babanın yetiştirirken bazı erdemleri kazandırması gerek.....
Bu acınız içinde soru sormak istemiyorum ama kardeşinizle aranızda kaç yaş var ? Siz 17 o 15 diye okudum yorumlarda..
Altını temizledim, ben baktım dediniz de bu yüzden sordum. Annelik yapmışsınız kardeşinize..Çok zor durumunuz.
Biz uyuruz unuturuz belki ama sizler ?
Allah sabır versin.. Söz konusu kardeşin 15 yaşında olması değil, ablasının eşiyle, eşinin !! kardeşiyle düşünebilmesi.Düşünmek bile......
Konu sahibi neden hiç cevap vermiyor yazılanlara acaba :44:
Konu sahibi neden hiç cevap vermiyor yazılanlara acaba :44:
bu psikolojide nasıl yetişsin hepsinee anlayış göstermek lazım bencee basit bişey değill bnm bilee elim ayağm titredi kendimi yerine koydmdaa kolay olmasa gerekk..
Kardeşinizi yurda göndermek yerine bir müddet yakın bir akrabanızın yanına yollayabilirsiniz. O tamda hata yapacak yaşta. Sizin hemen affetmenizi, unutmanızı vs vs beklemiyorum ama ailecek dışlamayın yalnız bırakmayın daha büyük hataların tehlikelerin eşiğine gelmesin bari. Biliyorum yaptığı yenilir yutulur birşey değil ama bende diğer arkadaşlar gibi kandırıldığını düşünüyorum. Önce bir dinleyin onu. Belki işin içinde taciz vardır tehdit vardır. Korkmuş söyleyememiştir. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.Mutlaka psikolojik yardım alın.Umarım bu olaylardan evladınız olumsuz etkilenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?