keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annen icin Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun,üzüldüm..
tabiki insanin basina gelmeyince demesi kolay gelebilir ama bence kardesini birakma,birisi daha yazmis
zamana yay bunu sen büyütmüssün...ben böyle birsey duyunca bir arkadasta konu acmisti
kardesi evli bir adamla sanirim akrabasiyla kacmis yurt disindan tprkiyeye kiz gelmis aile kabul etmemis
intihar etmis ve o arkadasta önce neler yaziyordu ama acisini o kendi biliyor...illaki hersey mükemmel olamaz
yeniden ama atmayin o cocuguda,senin durumun hic kolay degil seni de anlayabiliyorum cok zor bir durum yaa

şoktayım hadı kardesın daha cocuk 15 yasında esıne ne demelı senın .ALLAH hıdayet versın en ıyısını yapıyorsun bosanmakla,kalbım duracak gıbı su an ALLAH su evlı erkeklere hıdayet nasıp eylesın .

15 yaş için çocuk diyorsunuz da arkadaş da 17 yaşında evlenmiş doğum tarihi yanlış yazmıyorsa.

Bende aynı şeyi diyecektim...17 de evlenildiğine göre..öncesi de vardır tabiiki...yani 15 hiç de küçük bir yaş değil...

Yakınımda bir park ve bir ilköğretim okulu var...bütün gün neler görüyorum...

Şimdiki kızlar da maaşallah benden daha gelişmiş!

.

ence anne babanın yetiştirirken bazı erdemleri kazandırması gerek.....

bENCE BÜYÜK KONUSMAMAK GEREK,BUNUN AILEYLE HİÇ İLGİSİ YOK...TVDAKI SALAK DİZİLER,ETRAFLARINDAKI ARKADASLARI...VS.VS..TOPLUM BERBAT YERLERE DOGRU GIDIYOR VE HERŞEY SIRADAN VE DOGAL KABUL EDILIYOR..ALLAH SABIR WERSIN GELİŞMELERI BILDIRIN ..KARDESINIZ SIZE ACIKLAMA YAPMADI MI?BENCE ADAMIN DEGIL KIZIN DA SUÇU WARDIR ..TEK TARAFLI DEGIL ,15 YAS DA UFAK DEGIL

Allah kimseye yaşatmasın;şok oldum okuyunca.Off sana ne dense boş,biri kardeş biri eş.İkisi de en yakının şimdi hissetmesen bile ilerde için çok yanıcak.Allah yardımcı olsun canım.

Birde ben kardeşinin kandırıldığını düşünmüyorum.Ne diyip kandıracak ki ablanı boşayıp seni alıcam mı diyecek.Allah eşinde kardeşinde hayırlısını versin.

Bencede kardeşinize sırt dönmeyin çok zor olsada onu tamamen yalnız,kötü bir dünyaya bırakmayın.

Bu acınız içinde soru sormak istemiyorum ama kardeşinizle aranızda kaç yaş var ? Siz 17 o 15 diye okudum yorumlarda..
Altını temizledim, ben baktım dediniz de bu yüzden sordum. Annelik yapmışsınız kardeşinize..Çok zor durumunuz.

Biz uyuruz unuturuz belki ama sizler ?

Allah sabır versin.. Söz konusu kardeşin 15 yaşında olması değil, ablasının eşiyle, eşinin !! kardeşiyle düşünebilmesi.Düşünmek bile......

Of ki ne of..
Çok ama çok zor birşey bu tatlım

Kocan denicek adam için sözüm yok.

Ama kardeşin. Daha çocuk.Cahil.. Yaptığının farkında bile değil..

İçinde bulunduğu durumun suçun günahın ne olduğunu bile bilmeyen bir çocuk sadece..

Kızgınsın belki şuan nefret ediyorsun ondan ama asla sırtını dönme ona..

bugun baldizina goz diken yarin baskasinada yapar.yazik etmis sen dikmdik dur ayakta allah sabir versin.peki ozel olmassa ne yazmis esin mesajda? soylemek istersen

canım konu sahibi 10 yaşındayken annelerini kaybetmişler, 17 yaşında da evlenmiş. şuan 17 değil yani.

gözlerim doldu okuyunca ya, kıyamam sana, Allah yarıdmcın olsun dualarım seninle. mesajların içeriği nasıl sorması ayıp olucak ama çok mu kötü ?

Cok pardon ama o subyanci sapık ne kadar suçluya kızkardeş de aynı sekilde suçlu.

Kandirilma lafını kabul etmiyorum o bizim zamanimizdaydi. Şimdikiler maşallah zehir gibiler her konuda. Bilmedikler birşey inanın yok.

Erkek mı kalmadı ablanın yuvasını yıkıyorsun?

Canım kusura bakma ama resmen delirdim suan. Teselli edemiyorum. Etmek de imkansız zaten.

Senin ağlayamama sebebin de sok geçiriyor olmandir.

Kilitlendim kaldım resmen Allah sabır versin sana.

cok zor bi durum allah kimsenin basina vermesin.15 yasinda hicde cocuk sayilmaz,insan ablasinin kocasiyla nasil böyle birsey düsünür nasil midesi alir aklim almiyor,suan kendimi kardesinin yerine koydum onun isi daha zor,onun yerinde olmakdansa sizin yerinizde olmayi tercih ederdim..cok saskinim allah yardimciniz olsun..........

Kardeşinizi yurda göndermek yerine bir müddet yakın bir akrabanızın yanına yollayabilirsiniz. O tamda hata yapacak yaşta. Sizin hemen affetmenizi, unutmanızı vs vs beklemiyorum ama ailecek dışlamayın yalnız bırakmayın daha büyük hataların tehlikelerin eşiğine gelmesin bari. Biliyorum yaptığı yenilir yutulur birşey değil ama bende diğer arkadaşlar gibi kandırıldığını düşünüyorum. Önce bir dinleyin onu. Belki işin içinde taciz vardır tehdit vardır. Korkmuş söyleyememiştir. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.Mutlaka psikolojik yardım alın.Umarım bu olaylardan evladınız olumsuz etkilenmez Aklım almıyor yaa insan kaç yaşında olursa olsun ablasına böyle birşeyi nasıl yapar. nasıl bir midedir bu yaa insan karısının kardeşine nasıl yan gözle bakar. Allah şaşırtmasın. Ben bile allak bullak oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi neden hiç cevap vermiyor yazılanlara acaba :44:

Son düzenleme:
15 yaşındaki biri evet kanunlar önünde çocuk sayılıyor reşit olmadığı için..Ama maşallah günümüzde 15 yaşındaki kızların her birşeye akılları eriyor aslında.... Flort mlort olayları,aşk ,sevgi vs hepsinin de farkındalar...Hatta kimi 15 yaşındaki ergen cinselliğinin de fazlasıyla farkında...O yüzden sütten çıkmış ak kaşık,kandırıldı diyemeyiz..Bir çok şeyin farkında olacak yaşta..Ağzı emzikli dünyadan bir haber bebek değil...Kardeşi ile ilgili ne yapacağı konu sahibinin tasarrufudur....Biz de 15 yaşında olduk,bize de uygunsuz yaklaşanlar oldu..Ama kanmadık..İnsanda meyil varsa kanmaya yer arar zaten....Hayırlısı olsun hakkınızda...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu psikolojide nasıl yetişsin hepsinee anlayış göstermek lazım bencee basit bişey değill bnm bilee elim ayağm titredi kendimi yerine koydmdaa kolay olmasa gerekk..

Yoo hepsine tek tek yetişsin diyemem tabi ama herkesin merak ettiği sorduğu aynı şeyler zaten.
Sonuçta bizlerden yorum almak için açtı konuyu,bizde fikirlerini merak ettik ://

Haklısın öyle olabilirdi ama babası mesajları okumuş. Öyle birşey yazılmış olsa, hissetse kızına sahip çıkmaz mıydı? Tehdit etse -ki neyle tehdit edebilir bi hatası olmadıktan sonra? Ya da taciz etse bu onun utanması gereken birşey değil. Açıkcası ben söyleyebiliceğini düşünüyorum. Çok iyi niyetlisin bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…