- Konu Sahibi Masal the end
-
Çok güzel yazmışlar doğrusu.Zaten kimse benim yoğurdum ekşi demez.
Bence eşinizin ailesiyle iletişiminizi minimuma indirin, şu an zaten hassassınız,sürekli konuşup da kafanızı karıştırmalarına sizi bunaltmalarına izin vermeyin.
Ortada bir yalnış anlaşılma ya da oyun varsa(onca mesajdan sonra nasıl böyle bir şey iddia etmişler anlamadım) zaten mahkemede ortaya çıkar.Bence kendinizi yormayın uğraşarak.
dogru soyluyorsn zaten öyle yapyrmm bende hem benım ıcın hıcbırsey deışmez bu saatten sonra
dogru soyluyorsn zaten öyle yapyrmm bende hem benım ıcın hıcbırsey deışmez bu saatten sonra
yenı gıttıler tum kardeslerı yegenlerı annesı toplanıp gelmşlerdı eşimden ıcın onun mahkemeye tum delıllerı sunacagını bana herseyı ıspatlayacagını bunun babamla kardesımın oyunu oldugunu eşımın babamdan ıntıkam ıcın sözde boyle ona bı oyun oynadıgnı bunun dellıllerle ıspatlanacaını söyledıler ınandınmı dersenız hayır onlar son cırpınışlarını yaptılar ben son sözumu soyedım bende bıttı dedım hhala kendılerınce hayaller kuruyorlar yok baska sehre gıderız o senı cok sevıyor cok uzuluyor vs... ama dedıgım gıbı bende bıttı mıdemın alması ımkansız ben son sozumu soyledım
yenı gıttıler tum kardeslerı yegenlerı annesı toplanıp gelmşlerdı eşimden ıcın onun mahkemeye tum delıllerı sunacagını bana herseyı ıspatlayacagını bunun babamla kardesımın oyunu oldugunu eşımın babamdan ıntıkam ıcın sözde boyle ona bı oyun oynadıgnı bunun dellıllerle ıspatlanacaını söyledıler ınandınmı dersenız hayır onlar son cırpınışlarını yaptılar ben son sözumu soyedım bende bıttı dedım hhala kendılerınce hayaller kuruyorlar yok baska sehre gıderız o senı cok sevıyor cok uzuluyor vs... ama dedıgım gıbı bende bıttı mıdemın alması ımkansız ben son sozumu soyledım
Aklım sırrım ermiyor nasıl olur böyle bişey.
Kimseye güvenemiyor insan kendinden başka.
Ne acı bişey bu ya.
Aklım sırrım ermiyor nasıl olur böyle bişey.
Kimseye güvenemiyor insan kendinden başka.
Ne acı bişey bu ya.
kuafore gttım sacımda deışıklık yaptm oyalanıorm ışte
:s
oglumun babası burdan gtckms baska bıyerde calsck artık ben zaten burdan tasınmayı dusunmuyrm cunku cevrem burda yenı bı yerde tanımadıın bı yerde hayat hıc kolay olmaz bılıorm ....
allahım bana gereken gucu de sabrıda verıyor kendımı toparlıyorum yavas yavas oğluma bellı bı sure daha ayrılıktan bahsetmıycez cok kucuk o daha babasını baska sehırde calışmaya gıttı olarak bılecek...ıkısının de cezasını rabbım verecek bılıyorum ınanıyorum ben onların mutsuz olması ıcın benım bı caba harcamama gerek yok ....
hayat cok acımasız ben mutlu olmak ıcın cırpınıp ınatla ayaga kalktıkca bırılerı çelme taktı ama öğrendım kı öldürmeyen her acı güçlendirirmiş...ve hiçbir iyiliik cezasız kalmazmıs....
evet canım hayat çok acımazıs hepimizi farklı şekilde sınıyor.sakın vazgeçme yaşamaktan.Rabbim hiçbir kötülüğü karşılıksız bırakmaz en azından senin başın dik bırak onlar utansın .kardeşin ne oldu peki merak ettim
okuluna devam edıoms babam mahkeme sonuçlanınca yurda vereceını söuyor ama umrmda deıl versede vermesed zaten babamlada normalde gorusmuyorm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?