keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dogru soyluyorsn zaten öyle yapyrmm bende hem benım ıcın hıcbırsey deışmez bu saatten sonra

dogru soyluyorsn zaten öyle yapyrmm bende hem benım ıcın hıcbırsey deışmez bu saatten sonra

babanla eşin arasında bir sorun mu varda böyle bir hikaye yazdılar.madem böyle bir durum vardı da eşin neden kendimi öldürecem deyip ortadan kaybolmuş.

Anlıyorum ama bir şeylerin değişebileceğinden değil, zaten umulmadık bir darbe almışsınız sıkıntınıza bir kat daha çıkmak isteyecekler şimdi.

Emin olun bunun devamını da getirip, sizin aklınızı çelmeye çalışacaklardır.Telefonu eliyle savcılığa götüren babanız size tuzak kurmuş demek, 40 yıl düşünsem böyle bir şeyle ortaya atlamak aklımın ucundan geçmez.Neyse, bundan sonrası mahkemenin bileceği iş.

hersey daha yeni basliyor desenize!!
herkes birbirine camur atmaya calisacak.
insallah sapa saglam guclu bi sekilde cikarsin bu isin icinden oglunla beraber.

Aklım sırrım ermiyor nasıl olur böyle bişey.
Kimseye güvenemiyor insan kendinden başka.
Ne acı bişey bu ya.

Allah yardımcınız olsun,babanızla birbirinize destek olmalısınız,bırakmayın birbirinizi.
ben kardeş için bişi diyemicem, çok çok zor bir durum.
empati yapmak bile o kadar zor ki böyle bir olayda,umarım zaman size ilaç gibi gelir.

Bu nasil bir istir ya olayin basi zaten icler acisi su devam eden surecte sacmaliktan baska bisey degil esinin babanla bir problemi varmiydi canim hadi vardi diyelim cok buyuk bir problem bile olsa akli basinda hicbir insan karisinin uzulecegini bile bile esinin kardesini babasini boyle bir oyunun icine sokmaz hicbir akli basinda anne kardes akrabada bu yalan oyunun icine girmez senin anlattiklarindan kayinvaldenin sana gercekten destek oldugunu sanmistim eger gercekten destek olsaydi o bizim oglumuz atamayiz sende gelinimizdin ama artik kizimiz olarak torunumuzun annesi olarak kalacan derdi ve bosanmani desteklerlerdi ve hersekilde senin arkanda olurlardi hani annesi benim oyle bir oglum yok diyodu bu olay normal bir aldatma deyil onlar bunun farkinda deyillermi gerci onlarda ogullarinin yuvasinin yikilmasini istemiyorlardir hicbir anne istemez ama bir adam yanlissada yanlistir ayyyyy cokmu hayal kurdum canim bunlar asil sana oyun oynamaya seni kandirmaya calisiyorlar sen okudugum kadariyla cok guclu bir kadinsin eminimki bu sikintili gunlerin ustesinden geleceksin ama canim bu ailedende hersey beklenir al oglunu yanina seninle kalsin hem oglun yaninda olursa daha cabuk toparlarsin sonucta ona hissettirmemek icin iyi olmasan bile iyiymis gibi goruneceksin ve ondan guc aacaksin bu sikintilarin icinde birde oglun icin sikinti yaratmasinlar sana nolur nolmaz seninle olsun oglun berabar cikin dolasin bolca beraber ama yalniz zaman gecirinbiliyorum belki bu donemde cok zor olacak ama oglun icin yapmaya calis ikisinide hayatindan cikarirsan ve asil onemlisi eger imkanin varsa yasadigin sehri degistirirsen zamanla daha cabuk toparlanirsin burda hersehirden insan var ve ben inaniyorumki baska bir sehirde yasamak istersen bulundugumuz sehirlerde sana herzaman destek oluruz en azindan kendi adima konusayim Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle ve oglunla keske senin icin yapabilecegimiz baska seylerde olsa

Igrenclık ustunee ıgrenclıkk nasıl ınsanlar yaa tabıı toz kondurmuyorlarr onların tarafı ya ne desekk soyle mı desekk boyle mı desekk dedılerr gelıp sacmalamıslar ısste...
Nasıl ıspatlayacaklar merak ettım ayrıca babanla esının bır problemı mı vardı kı ?
Hadıı baban ve kardesının oyunu dıyelım esın neden hersey gun yuzune cıkınca ''kendımı oldurecegım'' deyıp ortadan kaybolduu ?
Bencee uzaklas hepsınden oglunu da yollama kımseye yanında kalsınn bu ınsanların ne yapacagıı bellı olmazz kımseye guvenmee

canim allah sana sabir versin sen sadece kendini ve cocugunu düsün ne halleri varsa görsünler
cocuk öbür tarafda dedin o benimde kafama takildi :26: sonra cocugu vermemezlik ederlerse birde allah korusun

Şahsiyetsizler..! velevki bu bir oyundu diyelim yine çok fena... neresinden tutsanız elinizde kalır misali...İğrençlik.

Ben kayınvalide ve kayınbabanızın yanınızda olacağını okumuştum ifadelerinizde demek ki herşey biryere kadar göz boyamaya çalıştılar size karşı..Peki deyin hodrimeydan ! ahlaksızlar..hemde ailece..:120: mide bulandırıcı

Ne acı bişey bu ya.

Evet ya ne doğru demişsiniz yaşadıklarımız bize hayatta kimseye güvenmemizi öğretiyor maalesef ne acıı
insan olmanın var olabilmenin yeme içmeden sonra olması gereken en temel şeyi güvendir bunuda yaşayamıyoruz işte bu sebepten ben panik atak hastası oldum
Konu sahibi arkadaşım kendini koy verme kendine sonuna kadar güven herşeyden daha önemli sensin öyle düşünkü sen iyi olasın oğluna bakabilesin
nedense hep aklıma geliyorsun acaba nasıldır? diyorum hep
Tüm dualarım senle Allah yardımcın olsun canım

Konunuzu başından beri takip ediyorum,eşinizin ailesinin yanınızda olacağını düşünmüştüm ama tabii kendi oğullarına kötü derler mi?dünyada yalancı,iki yüzlü,sahtekar insan o kadar çok ki,Allah herkesin yardımcısı olsun..eşi de olsa,kardeşi de olsa,arkadaşı da olsa karşısındakini bazen gerçekten tanıyamıyor insan.bence bu sahtekar insanları çıkarın atın hayatınızdan.yani hayatınızda temizlik yapın,bakın göreceksiniz çok rahatlayacaksınız...evladınızla birlikte yaşayacağınız,iyi insanların çevrenizde olduğu güzel günleriniz olsun İnşallah.ben inanıyorum herşey iyi olacak sizin için..

Ne acı bişey bu ya.

acı ama maalesef bu devir böyle bir devir.."kimseye yardımcı olmayacaksın ve bencil olacaksın..yoksa üzülen sen olursun" devrinde yaşıyoruz..

kuafore gttım sacımda deışıklık yaptm oyalanıorm ışte
:s
oglumun babası burdan gtckms baska bıyerde calsck artık ben zaten burdan tasınmayı dusunmuyrm cunku cevrem burda yenı bı yerde tanımadıın bı yerde hayat hıc kolay olmaz bılıorm ....

allahım bana gereken gucu de sabrıda verıyor kendımı toparlıyorum yavas yavas oğluma bellı bı sure daha ayrılıktan bahsetmıycez cok kucuk o daha babasını baska sehırde calışmaya gıttı olarak bılecek...ıkısının de cezasını rabbım verecek bılıyorum ınanıyorum ben onların mutsuz olması ıcın benım bı caba harcamama gerek yok ....

hayat cok acımasız ben mutlu olmak ıcın cırpınıp ınatla ayaga kalktıkca bırılerı çelme taktı ama öğrendım kı öldürmeyen her acı güçlendirirmiş...ve hiçbir iyiliik cezasız kalmazmıs....

allah yardımcın olsun canım çok zor yaşadıkların ama kendini bırakmaman çok güzel sakın da bırakma ,başka dicek bişi yok sanırım ...

evet canım hayat çok acımazıs hepimizi farklı şekilde sınıyor.sakın vazgeçme yaşamaktan.Rabbim hiçbir kötülüğü karşılıksız bırakmaz en azından senin başın dik bırak onlar utansın .kardeşin ne oldu peki merak ettim

okuluna devam edıoms babam mahkeme sonuçlanınca yurda vereceını söuyor ama umrmda deıl versede vermesed zaten babamlada normalde gorusmuyorm canım

okuluna devam edıoms babam mahkeme sonuçlanınca yurda vereceını söuyor ama umrmda deıl versede vermesed zaten babamlada normalde gorusmuyorm canım

Rabbim sabrını artırsın nerden tutsan elinde kalıyor ama sen güçlü ol en azından oğlun yanında ona sımsıkı sarıl yanlız değilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…