- Konu Sahibi Masal the end
-
öyle valla ben çocuklarımı kesinlikle bi komşuya akrabaya falan bırakıp da çok da ihtiyacım olduğu halde alışverişe,pazara gitmemkızlar tacizle ilgili yazanları okudumda bende birşeyler yazaYIM DEDİM. dede amca diyorsunuz ama bu ülkede öz babası tarafından taciz değil tecavüze uğrayan hatta hamile kalanlar var. eşimin işi sebebi ile biliyorum. uyarmak için yazayım dedim. kız erkek farketmez çocuklarınızı çok iyi gözlemleyin. iç çamaşırını falan kontrol edin kan var mı diye...ve hiçbir akrabaya güvenmeyin. VE çocuğun bakıcısına da . benim bir arkadaşım. küçükken bayan bakıcısının tacizine uğramış ve hala ağır ilaçlar kullanıyor ...Geçen sene bir olay vardı 13 yaşındaki kız babasının tacizi sebebi ile evden kaçmış. aşim babası ile yapılan telefon görüşmesinin kaydını dinletmişti bana. pislik herif utanmadan telefonde diyorki. kız kendisi istedi o beni baştan çıkardı. öz baba bu hanımlar öz baba
sen yine de dik dur canım çarşambaya gidersin artık sakın kendini yıpratmauyku ılaçlarının etkısınden dolayı uyanamadım ve gıdemedım carsambaya kaldı
ama ben bıraz daha ıyyıım fakat bugun onun aılesı gelecekmıs dıger sehırdekı kardeslerı falan gelmiş tekrar kotu olacam bılıorm yasadıgım normal bır aldatma sankı daha benden ne beklıorlar bılmıyorm
bundan sonra tek ıstedıım onun baska sehrde olması cocuguna da ıı bı baba olması ben baska sehre tasıncam zaten o tasınmıyacaksa akşam konusulan herseyı gecte olsa yazarım buraya
uyku ılaçlarının etkısınden dolayı uyanamadım ve gıdemedım carsambaya kaldı
ama ben bıraz daha ıyyıım fakat bugun onun aılesı gelecekmıs dıger sehırdekı kardeslerı falan gelmiş tekrar kotu olacam bılıorm yasadıgım normal bır aldatma sankı daha benden ne beklıorlar bılmıyorm
bundan sonra tek ıstedıım onun baska sehrde olması cocuguna da ıı bı baba olması ben baska sehre tasıncam zaten o tasınmıyacaksa akşam konusulan herseyı gecte olsa yazarım buraya
kızlar tacizle ilgili yazanları okudumda bende birşeyler yazaYIM DEDİM. dede amca diyorsunuz ama bu ülkede öz babası tarafından taciz değil tecavüze uğrayan hatta hamile kalanlar var. eşimin işi sebebi ile biliyorum. uyarmak için yazayım dedim. kız erkek farketmez çocuklarınızı çok iyi gözlemleyin. iç çamaşırını falan kontrol edin kan var mı diye...ve hiçbir akrabaya güvenmeyin. VE çocuğun bakıcısına da . benim bir arkadaşım. küçükken bayan bakıcısının tacizine uğramış ve hala ağır ilaçlar kullanıyor ...Geçen sene bir olay vardı 13 yaşındaki kız babasının tacizi sebebi ile evden kaçmış. aşim babası ile yapılan telefon görüşmesinin kaydını dinletmişti bana. pislik herif utanmadan telefonde diyorki. kız kendisi istedi o beni baştan çıkardı. öz baba bu hanımlar öz baba
kızlar tacizle ilgili yazanları okudumda bende birşeyler yazaYIM DEDİM. dede amca diyorsunuz ama bu ülkede öz babası tarafından taciz değil tecavüze uğrayan hatta hamile kalanlar var. eşimin işi sebebi ile biliyorum. uyarmak için yazayım dedim. kız erkek farketmez çocuklarınızı çok iyi gözlemleyin. iç çamaşırını falan kontrol edin kan var mı diye...ve hiçbir akrabaya güvenmeyin. VE çocuğun bakıcısına da . benim bir arkadaşım. küçükken bayan bakıcısının tacizine uğramış ve hala ağır ilaçlar kullanıyor ...Geçen sene bir olay vardı 13 yaşındaki kız babasının tacizi sebebi ile evden kaçmış. aşim babası ile yapılan telefon görüşmesinin kaydını dinletmişti bana. pislik herif utanmadan telefonde diyorki. kız kendisi istedi o beni baştan çıkardı. öz baba bu hanımlar öz baba
o kadar çok ki böyle olaylar. herşeyi örtbas eden bir toplumda yaşadığımız için bilinmiyor pek.Ne yazıkki bu gibi örnekler o kadar çok ki
Bir arkadaşım var o anlatmıştı. Ailecek tanıyoruz bu insanları..
İki kız kardeş aralarında 1,5-2 yaş var.
Babaları bunlar daha çok küçükken rusyaya gidiyor.
10 yıl boyunca hiç geri gelmyor.
Döndüklerinde bu kızlar daha 12-13 yaşlarındalar. (belki ok adar yoklar bile)
Geceleri babaları bunların yanına girip yatıyor. Kızlari taciz ediyor !
Annelerine söylüyorlar kadın o kadar vurdumduymaz ki - size öyle geliyordur diyor.
Bir gee gözlemliyor ki kızların anlattığı doğru..
Ne mi oluyor hiçbirşey. Evet hiçbirşey yapmıyor anneleri.
Daha sonra bunlar benim bulunduğum şehre taşındılar.
Babası alkoliğin teki
Bir gece odamıza girmiş küçücük oda o kadar içeriyi alkolle boğmuşki uyanamadık diyor kız.
Sesleri duyuyorum annem odamızdan çıkarmaya çalışıyor ama uyanamıyorum diyor.
Başka bir gece eşofmanla yattım sabah kalktığımda katlanmış başucumda duruyordu diyor.
Anneme söyledim yalvardım yakardım boşa şu adamı kurtulalım diye diyor.
Annesinin verdiği cevapsa babasından beter : Kim bilir sen ne yaptında çıkarttı eşofmanını
İntiharı bile düşünmüş. Eczaneden aldığı fare zehrini kolaya katıp kız kardeşine veriyor ve kendide içicek.
Tam kardşei içeceği sırada elinden alıpğ lavaboya döküyor ağlayarak anlatıyo olanları. Aklınca ikisinide bu hayattan kurtaracak..
Bana bunları anlatan kız kardeşi..
Kız kardeşi evlendi çocuğu oldu. Abla hala o evde
Vurdumduymaz bir anne ve bir baba müsvettesiyle birlikte yaşıyor.
Aileye 1,5 yıl önce bir kız çocuğu daha geldi. Birde ilkokula giden erkek kardeşleri var.
dedeye güvenme, babaya güvenme, kardeşe güvenme, dayıya güvenme, amcaya güvenme, enişteye güvenme, konu komşu arkadaşa hiç güvenme..
kim kaldı geriye güvenecek?
nasıl iğrenç bir dünya oldu bu gezegen???
bir de dede öleli 30 yol olduğuna göre yaş da küçükmüş sanırım değil mi?
yok vallahi Allah yardımcımız olsun, özellikle de kız çocuk annelerinin
Evet dedem öldüğünde ben 8 kuzenim 10 yaşındaydı..Ve dedem ölmeden 6 ay yatalaktı...Yani düşünün 9,5 yaşında olmuş en son..Taciz dediğimde nerdeyse tecavüze yakın durumlar...Kuzenim de şimdi annesine söyleyecek ama ya kalp krizi geçirise diye korkuyor..Yani annem benim yüzümden felç geçirir,ölür diye vicdan yapıyor..Anlayamıyorum..Bu saatten sonra kime ne olursa olsun derdim ben olsam..Evet belki 30 yıl önceki olay ama saklamanın manası yok..İnsanlar öğrencek te ne olucak bana inanmayacaklar diye düşünüyor hala...Dede konumundaki kişinin sevgi,saygı ve özlemle anılması bile sinirime dokunuyor bu durumu öğrendiğimden beri....
bu saatten sonra söylese nolur ki? gereksiz gerginlik ve huzursuzluklar...dede ölmüş zaten...Allaha havale etsin...ben olsam bugün hiç karıştırmazdım olayı...
Bence söylemeli..Çünkü kuzenim ağır depresyona girmiş...Yıllarca içinde tutmuş...Çok büyük bir patlama yaşamış ve işinden istifa etmek zorunda kalmış...Tekrar bir patlama yaşayabilir...Huzura ermesi için annesi ile yüzleşmesi gerekir....
bence de söylemeli. Ahirette zaten hesaplaşıcaktır dede demek zorunda kaldığı adamla ama Dünyada baba diye arkasından hayırla anan annesi bilmeli nasıl bir babaya sahip olduğunu. O zaman kızına inanmadığının vicdan azabını çekmeli bence. Çünkü dede kadar anne de hatalı, kızına inanmamakta, anlattıklarının arkasını aramamakta. Anneannenize anlatmış hadi o eşine konduramamış toruna inanmak istememişte bir anne düşünmemiş mi çocuğum neden böyle bir yalan söylesin diye?
Tamamıyla aynı fikirdeyim...Anneannem kocasına toz konduramadı sanırım...Teyzem de o gün başım ağrıyor demiş bütün gün odaya kapanmış...Zaten derin bir sessizlik olmuş kuzenim söylediğinde...
Annem geçenlerde gazetede 3 yaşındaki erkek torununa tecavüz eden dede haberini okumuş ta anneannem çok tepki göstermiş.Neden bana böyle şeyler okuyorsun,dede hiç öyle şey yaparmı demiş...İnsan durduk yerde bu kadar tepki göstermez bence...Anneannem şu an 90 küsur yaşında ve yarı bunamış durumda....Valla kıyametler kopacak ama bence de kopsun zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?