keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2,5 aylık bir kızım var ve ben onu bu dünyada gerekirse babasından bile korurum ki o benim bir parçam olduğu kadar onunda parçasıdır okadar sizofren durumdayım
insanlar öyle şeyler görüp yaşıyor ve şahit oluyorki kondurmam demiceksin evet eşim tövbe yarabbim asla ama asla kızına o lafı ağzıma bile almak istemiyorum taciz gibi iğrenç bir olayı yapmaz inanmıyorum ama hayat bu birazda paranoyak olucaksın belki fazla korumacıyım ama ben gördüm dayısının öz yeğenine evli olduğu halde yaptığı tacizleri
ve insanların bunu örtbas ettiğini devir kötü değil devir herzaman kötüydüde biz bunları sineye çektirdiğimiz için eskiler bunları gizliyordu fazla gazeteye etrafa tv ye yansımadan elalem duymadan sindiriyolardı

öyle valla ben çocuklarımı kesinlikle bi komşuya akrabaya falan bırakıp da çok da ihtiyacım olduğu halde alışverişe,pazara gitmem
anneannesine,babaannesine falan yatıya bile göndermem
oğluma çok diyolar gel kal oğlum diye ama ben onları kırmadan,hissettirmeden allem edip kallem edip
bi şekilde engelliyorum.başka yerde kalmaya alışmamalı ilerde arkadaşında da kalmak istememeli
nereye giderse gitsin yatmaya eve gelinmesi gerektiğini öğretmeye çalışıyorum
çok kötü zamandayız maalesef durum bunu gerektiriyo
tabi bu benim fikrim
sen yine de dik dur canım çarşambaya gidersin artık sakın kendini yıpratma
bu akşam neyi konuşacaklarmış ki daha konuşulacak ne kalmış onu da anlamış değilim

Olsun canım geç olsun güç olmasın. Kendini daha bir iyi toplarsın. Kim gelirse de gelsin konuşmak istemiyorsan konuşmak istemiyorum dersin olur biter.

Ben bişeyi merak ettim;
Kötü bir olaydan dolayı babanla pek konuşmadığını söylemiştin.Şimdi bu olayı ortaya çıkararak baban senin yanında olduğunu belli etti bence.Yoksa diyebilirdi kızımın yuvası bozulmasın huzuru dağılmasın diğer kızımın yaptığı pislik ortaya çıkmasın ben kendimce halledeyim diyebilirdi.
şimdi baban hakkında ne düşünüyorsun acaba NAZLI BEBEK

ne yapmak için gelicekmiş ki eşinin ailesi, olan olmuş neyi sorgulayacaklar..
konuşmak istemiyorum dersin geri çevirirsin canım..
başka şehirde rahat ediceksen taşın, ama çevren, yakınların uzak olacak bu kez de..
yok ben daha iyi olurum dersen, git tabi..

allahııım..
insanlığımdan nefret edicem..

İlginç yani neden geliyorlarki Akıllarınca sizimi barıştıracaklar
normal bir aldatmayı bile insan affedemezken kendi kendine sindiremezken bu durumun affı olmazki
o gelen akrabalar sizi ve çocuğunuzu düşünmüyorlarmı burda 2 taraflı aldatma var
affetmeyi bırakın kendi baldızına kardeş gözüyle bakması gereken biriyle ilişiki yaşayabilen birine asla güven olmaz
büyük konuştuysam Allah'ım affetsin eğer sizide üzüyorsam çok özür dilerim ama yazmadan geçmek istemedim

Ne yazıkki bu gibi örnekler o kadar çok ki
Bir arkadaşım var o anlatmıştı. Ailecek tanıyoruz bu insanları..
İki kız kardeş aralarında 1,5-2 yaş var.
Babaları bunlar daha çok küçükken rusyaya gidiyor.
10 yıl boyunca hiç geri gelmyor.
Döndüklerinde bu kızlar daha 12-13 yaşlarındalar. (belki ok adar yoklar bile)
Geceleri babaları bunların yanına girip yatıyor. Kızlari taciz ediyor !
Annelerine söylüyorlar kadın o kadar vurdumduymaz ki - size öyle geliyordur diyor.
Bir gee gözlemliyor ki kızların anlattığı doğru..
Ne mi oluyor hiçbirşey. Evet hiçbirşey yapmıyor anneleri.
Daha sonra bunlar benim bulunduğum şehre taşındılar.
Babası alkoliğin teki
Bir gece odamıza girmiş küçücük oda o kadar içeriyi alkolle boğmuşki uyanamadık diyor kız.
Sesleri duyuyorum annem odamızdan çıkarmaya çalışıyor ama uyanamıyorum diyor.
Başka bir gece eşofmanla yattım sabah kalktığımda katlanmış başucumda duruyordu diyor.
Anneme söyledim yalvardım yakardım boşa şu adamı kurtulalım diye diyor.
Annesinin verdiği cevapsa babasından beter : Kim bilir sen ne yaptında çıkarttı eşofmanını
İntiharı bile düşünmüş. Eczaneden aldığı fare zehrini kolaya katıp kız kardeşine veriyor ve kendide içicek.
Tam kardşei içeceği sırada elinden alıpğ lavaboya döküyor ağlayarak anlatıyo olanları. Aklınca ikisinide bu hayattan kurtaracak..
Bana bunları anlatan kız kardeşi..
Kız kardeşi evlendi çocuğu oldu. Abla hala o evde
Vurdumduymaz bir anne ve bir baba müsvettesiyle birlikte yaşıyor.
Aileye 1,5 yıl önce bir kız çocuğu daha geldi. Birde ilkokula giden erkek kardeşleri var.

Birtane de ben anlatayım iğrenç bir olay.
İlk okuldan arkadaşım vardı annesi 2. sınıfta ölmüştü kızcağızın.
2 abisi vardı .
7. sınıf olduğunda bayağ sorunları vardı.
Yakın arkadaşımdı benimle paylaşmıştı
Şerefsiz babası alkoliğin tekiymiş .
Kızı kaç kez taciz etmeye kalkışmış.
En son elinden zor kurtulmuş.
Abileri neredeyse babalarını öldürüyordu.
Attılar evden pislik adamı.
İnanın o dönem babamdan , abimden uzaklaşmıştım .
O kadar etkilenmiştim ki bu durumdan.
Psikolojimi darmadağan etmişti bu olay.
Ki ben babasına deli olan biriydim. Babamın kucağından inmez bir çocuktum.
Ama yanına yanaşamadım o dönem.
Annem gözlemlemişti ne olduğunu sormuştu ağlaya ağlaya anlatmıştım.
Sonra sonra düzeldi babama karşı tavırlarım.
Birde o kızcağızın halini düşünün .
Ben bu kadar etkilenmişken onun yaşadığı tranvayı
Allah böyle insanların belasını versin.
Hala bile bu tarz şeyler duymak , okumak istemiyorum.
Şuan bile ağlayarak yazıyorum.
Allah belalarını versin .

o kadar çok ki böyle olaylar. herşeyi örtbas eden bir toplumda yaşadığımız için bilinmiyor pek.
benim anlattığım olay da baba kızı yıllardır taciz ediyormuş. kız kimseye anlatmamış ve bir gün evden kaçmış. başka şehirdeki teyzesinin yanına gitmiş. polis almaya gittiğinde de yalvarmış beni eve götürmeyin ben çocuk esirgeme kurumunda kalmak istiyorum diye. olay ablası sayesinde açığa çıktı. evli bir ablası varmış meğer adam yıllarca çocukken ablayıda taciz etmiş. kız evlenip gidince de küçüğe başlamış. abla diyorki kardeşim için şahitlik yaparım ama benim olayım duyulmasın evlendim çocuğum var etraf dusmasın bu vakitten sonra. ve bunlar olurken o anne neredeydi ya. anlamıyorum nasıl anneler var.
bir olayda da anne diyor ki" kızım olacak o.... kocamı ayarttı kocamın suçu yok" daha bunun gibi nicelerini anlat anlat bitmez arkadaşlar ne olur evlatlarınıza çooook dikkat edin. birde böyle bir olay duyarsanız her ilde çocuk polisleri var. oraya ihbarda bulunun mutlaka. onlar durumu değerlendirip takip ediyorlar...

Evet dedem öldüğünde ben 8 kuzenim 10 yaşındaydı..Ve dedem ölmeden 6 ay yatalaktı...Yani düşünün 9,5 yaşında olmuş en son..Taciz dediğimde nerdeyse tecavüze yakın durumlar...Kuzenim de şimdi annesine söyleyecek ama ya kalp krizi geçirise diye korkuyor..Yani annem benim yüzümden felç geçirir,ölür diye vicdan yapıyor..Anlayamıyorum..Bu saatten sonra kime ne olursa olsun derdim ben olsam..Evet belki 30 yıl önceki olay ama saklamanın manası yok..İnsanlar öğrencek te ne olucak bana inanmayacaklar diye düşünüyor hala...Dede konumundaki kişinin sevgi,saygı ve özlemle anılması bile sinirime dokunuyor bu durumu öğrendiğimden beri....

kardesın ne dıo bu işe aklı yokmuymus 15 yasında enısteyımı ayartmıs nasıl abakacak senın yuzune kusubrkma cnm saka gıbı allah sabırlar versın ahddım olmayan bırsey soledysen özur dıelrım herkesten

bu saatten sonra söylese nolur ki? gereksiz gerginlik ve huzursuzluklar...dede ölmüş zaten...Allaha havale etsin...ben olsam bugün hiç karıştırmazdım olayı...

bu saatten sonra söylese nolur ki? gereksiz gerginlik ve huzursuzluklar...dede ölmüş zaten...Allaha havale etsin...ben olsam bugün hiç karıştırmazdım olayı...

Bence söylemeli..Çünkü kuzenim ağır depresyona girmiş...Yıllarca içinde tutmuş...Çok büyük bir patlama yaşamış ve işinden istifa etmek zorunda kalmış...Tekrar bir patlama yaşayabilir...Huzura ermesi için annesi ile yüzleşmesi gerekir....

Son düzenleyen: Moderatör:

bence de söylemeli. Ahirette zaten hesaplaşıcaktır dede demek zorunda kaldığı adamla ama Dünyada baba diye arkasından hayırla anan annesi bilmeli nasıl bir babaya sahip olduğunu. O zaman kızına inanmadığının vicdan azabını çekmeli bence. Çünkü dede kadar anne de hatalı, kızına inanmamakta, anlattıklarının arkasını aramamakta. Anneannenize anlatmış hadi o eşine konduramamış toruna inanmak istememişte bir anne düşünmemiş mi çocuğum neden böyle bir yalan söylesin diye?

Tamamıyla aynı fikirdeyim...Anneannem kocasına toz konduramadı sanırım...Teyzem de o gün başım ağrıyor demiş bütün gün odaya kapanmış...Zaten derin bir sessizlik olmuş kuzenim söylediğinde...
Annem geçenlerde gazetede 3 yaşındaki erkek torununa tecavüz eden dede haberini okumuş ta anneannem çok tepki göstermiş.Neden bana böyle şeyler okuyorsun,dede hiç öyle şey yaparmı demiş...İnsan durduk yerde bu kadar tepki göstermez bence...Anneannem şu an 90 küsur yaşında ve yarı bunamış durumda....Valla kıyametler kopacak ama bence de kopsun zaten....

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim bence sizin ailede de herkes bu olayin farkinda ozellikle de anneannen Allah'im bu nasil bir dunya benimde iki oglum var buyuk oglum anasinifinda okula gondermeye korkuyodum zaten simdi bunlari okudum ne yapacagimi sasirdim ben bu haldeydek sizleri dusunemiyorum Allah hepinize dayanma gucu versin yol gostersin yapanlarada ne denir nasil beddua edilir bilmem Allah herkesi ozelliklede yavrularimizi bu insanlardan tum kotuluklerden korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…