keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bencede anneannene herşeyin farkındaymış demekki ama hem kendi hem kocası açısından tüm sülalede adları çıksın istememiş olabilir. böyle birşeyin duyulması anneannen için yuvasının yıkılması(ki yıkılsaydı zaten bir sapıkla yaşamış), sülale ve hatta yaşadığı yerde dile dolanmak, belki damatlar tarafından dışlanmak ne bileyim bu tarz sonuçlar doğurabilirdi ve bu yüzden anneannen üstünü kapamış olabilir. Ama teyzenizi anlamadım. Başım ağrıyor deyip tüm gün odaya kapanması onunda böyle birşeye ihtimal verdiğini gösterir?? Yoksa inanmayan, deden şaka yapmıştır diye düşünen kişi böyle hareket eder mi? O zaman neden müdahale etmedi ailesine sırt çevirmek mi istemedi? O zaman kabullenemediğini şimdi kabullenmeli, hatasıyla kendi kızının psikolojisini nasıl bozduğunu öğrenmekle yüzleşmeli. Kuzeniniz söylemiyorsa bile yani çekiniyor, utanıyor vs ise siz söylemelisiniz bence.

55 bin kişi bunu okuduğuna göre öyle böyle toplumda epey bozulmalar var birde epey bu gibi durumları anlatanlar olmuş çok üzücü
umarım konu sahibi konuyu kapatır ve huzuru başka yerde arar yoksa sürekli bu konuyla meşgul olursa dahada üzülecek ,

Anneannem tüm aileyi birbirine karıştırmış bir karakter..Çok zor bir insandır...Ben bu 30 yıl önce olan olayı yeni öğrendim..Biz de kuzenimle konuştuğumuzda birşeyleirn farkında olduklarını düşünüyoruz..Anneannem dediğiniz gibi insanlar ne der,konu komşu ne der..Hep bu düşünce ile yetişmiş biri...Mesela benim babam böyle bir olay yaşasam ortalığı darmadığın ederdi kesin..Eniştemin hiç bir şeyden haberi yok..Ben söylemek istedim ama kuzenim kendisinin söylemesinin daha doğru olacağını düşünüyor...Teyzem annem hepsi çok baskı ile büyümüşler..Anneannem çok baskıcıymış..Hala dahi küçük çocuk muamelesi yapar kızlarına....Düşünün ki en küçük teyzem 60 küsur yaşına geldi...Kuzenim de deden şaka yapmıştır dediler ama bence şaka olmadığını onlar da biliyordu dedi..Bu şubat tatilinde söyleyeceğini söylüyor kuzenim..Ayrıntıya girmeden,sadece taciz etti diyecekmiş..Ben de şimdilik susuyorum mecburen....Eğer teyzem ilk duyduğunda felç geçirmediyse,kalp krizi geçirmediyse şimdi hiç bir şey olmaz bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
nazlı bebek günlerdir konunu okuyorum yazacak bır sey bulamadım. Allah dayanma gücü versin sana. bir an önce bu olanları atlatıp oğlunla mutlu , huzurlu bir hayat kurmanı diliyorum.

nazlı bebek umarım biraz daha iyisindir çok üzüldüm kaç gündür okuyorum anca yazabildim çok zor bir durum çok ama sen oğlun için güçlü olmalısın tabi ALLAH yarsımcın olsun..eden bulurmuş umarım onlarda ne yaptıklarının farkındadırlar..

ayrıca yorumların birinde eniştesinden taciz gördüğünü ve kimseye bahsetmediğini yazan biri olmuş arkadaşım niye söylemiyorsunki sen suçlu değilsin o suçlu aynı şeyi bende yaşadım eniştem olcak heriften teyzemin kocası onun yüzünden intiharı bile düşündüm en sonunda annemle teyzeme anlattım ama teyzem bana inanmadı benim kocam yapmaz tanımıyormuyum dedi neden yalan söylüyimki 10 seneden fazla annemle teyzem görüşmüyor bende en azındna o adamdan kurtuldum

midem bulandı ..
Umarım daha ıyısındır arkadaşım Allah yardımcın olsun..
bellı kı zaten guclu bır yapıya sahıp bır kadınmıssın.. bundan sonra hersey sadece ve sadece evladınla senın ıcın

Ya tatlım. Eşine bundan bahsettin mi?

Ne insanlar var ya.

Çok dogru yapmışsın canım.

Çok kötü oluyorum böyle şeyler duyunca.

Kadın olmak çok zor

Canim hakkinda hayirlisini olsun diyerek basliyayim.
Allah bazen derin kuyulardan cekip alir insanlari , bazen bir melanetle vuku bulur ama sonu genelde aydinlik gelir.
Bu saatten sonra bela okumanin, uzulmenin, bir anlamida yok gibi.
tabi senin icin , kaynayan su gibi, her an tasip yakmak icin firsat ariyor. umarim sag duyunu kaybetmeden hareket etmeyi basarirsin.
Allah yardimcin olsun, evladinin sana guc verecegini dusunuyorum.

ALLAH iyilerle karsilastirsin...cok agir bir imtihaniniz varmis bu dünyada...babaniza sigindiysaniz kiz kardeslerinizlemi kaliyorsunuz?tamam yasi cok kücük ama yinede ablaya bu yapilmaz...
umarim bundan sonraki hayatiniz sizin ve evladiniz icin cok iyi gecsin....

yenı gıttıler tum kardeslerı yegenlerı annesı toplanıp gelmşlerdı eşimden ıcın onun mahkemeye tum delıllerı sunacagını bana herseyı ıspatlayacagını bunun babamla kardesımın oyunu oldugunu eşımın babamdan ıntıkam ıcın sözde boyle ona bı oyun oynadıgnı bunun dellıllerle ıspatlanacaını söyledıler ınandınmı dersenız hayır onlar son cırpınışlarını yaptılar ben son sözumu soyedım bende bıttı dedım hhala kendılerınce hayaller kuruyorlar yok baska sehre gıderız o senı cok sevıyor cok uzuluyor vs... ama dedıgım gıbı bende bıttı mıdemın alması ımkansız ben son sozumu soyledım

İnanamıyorum gerçekten... Çocuğunuz artık sizde değil mi?

cocugum bende deıl ama su an kendısıyle yasıt kuzenı geldııgı ıcın orda kalmak ıstıyo yoksa tabıkı oglum benımle kalacak buna kımsenın ıtırazı yok olamazda

Çok güçlü bir kadınsınız. Mutluluğu hakediyorsunuz. Dilerim her şey gönlünüzce olur... Sadece biraz daha sabır...

aaa nsıl bi plandır bu böyle yahu :S hiçbişey anlamaım neyi ıspatlayacakmış ki ne kadar saçma

Çok güzel yazmışlar doğrusu.Zaten kimse benim yoğurdum ekşi demez.
Bence eşinizin ailesiyle iletişiminizi minimuma indirin, şu an zaten hassassınız,sürekli konuşup da kafanızı karıştırmalarına sizi bunaltmalarına izin vermeyin.
Ortada bir yalnış anlaşılma ya da oyun varsa(onca mesajdan sonra nasıl böyle bir şey iddia etmişler anlamadım) zaten mahkemede ortaya çıkar.Bence kendinizi yormayın uğraşarak.

cocugum bende deıl ama su an kendısıyle yasıt kuzenı geldııgı ıcın orda kalmak ıstıyo yoksa tabıkı oglum benımle kalacak buna kımsenın ıtırazı yok olamazda

Davayı geri çekmeniz için çocuğunuzu alıkoymaz veya sizi başka şekilde böyle bir şeye mecbur etmezler değil mi? Çok mu fesatça düşünüyorum bilmiyorum ama aklıma ilk gelen şey bu oldu. Çünkü ortada çok ender görülür bir kepazelik var, ve utanmadan gelip "senin baban ve kardeşin bizim oğlumuza tuzak kurmuşlar" diyen insanlardan her şey beklenir. Duyulmaması için böyle bir şey yapabilirler mi sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…