- Konu Sahibi Masal the end
-
Tamamıyla aynı fikirdeyim...Anneannem kocasına toz konduramadı sanırım...Teyzem de o gün başım ağrıyor demiş bütün gün odaya kapanmış...Zaten derin bir sessizlik olmuş kuzenim söylediğinde...
Annem geçenlerde gazetede 3 yaşındaki erkek torununa tecavüz eden dede haberini okumuş ta anneannem çok tepki göstermiş.Neden bana böyle şeyler okuyorsun,dede hiç öyle şey yaparmı demiş...İnsan durduk yerde bu kadar tepki göstermez bence...Anneannem şu an 90 küsur yaşında ve yarı bunamış durumda....Valla kıyametler kopacak ama bence de kopsun zaten....
bencede anneannene herşeyin farkındaymış demekki ama hem kendi hem kocası açısından tüm sülalede adları çıksın istememiş olabilir. böyle birşeyin duyulması anneannen için yuvasının yıkılması(ki yıkılsaydı zaten bir sapıkla yaşamış), sülale ve hatta yaşadığı yerde dile dolanmak, belki damatlar tarafından dışlanmak ne bileyim bu tarz sonuçlar doğurabilirdi ve bu yüzden anneannen üstünü kapamış olabilir. Ama teyzenizi anlamadım. Başım ağrıyor deyip tüm gün odaya kapanması onunda böyle birşeye ihtimal verdiğini gösterir?? Yoksa inanmayan, deden şaka yapmıştır diye düşünen kişi böyle hareket eder mi? O zaman neden müdahale etmedi ailesine sırt çevirmek mi istemedi? O zaman kabullenemediğini şimdi kabullenmeli, hatasıyla kendi kızının psikolojisini nasıl bozduğunu öğrenmekle yüzleşmeli. Kuzeniniz söylemiyorsa bile yani çekiniyor, utanıyor vs ise siz söylemelisiniz bence.
İnsan neler yaşıyor hayatta bende zaman zaman eniştemin tacizlerine maruz kaldığım oldu. Şimdi evliyim halen tek bulsa gel sana masaj yapayım sırtını ovayım falan diyor.
Artık Annemlere gitmek bile istemiyorum ne kadar acı olsa da. Ablam zaten öyle bir insandır ki öyle bir şeyi çıtlatsam kulağına çıldırır ve beni siler kocasına toz kondurmaz. Kimselere birşey diyemiyorum ve bu durum beni ömür boyu hep rahatsız edecek ama ne yapsam, ne olur hiç birşey düşünemiyorum.
Son gittiğimde çocuklarına ders gösterirken yakaladı beni kaçacak delik aradım.
Hayat işte her şey yaşanıyor bu hayatta
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş ama kınamadan da gelebiliyor başına...
ayrıca yorumların birinde eniştesinden taciz gördüğünü ve kimseye bahsetmediğini yazan biri olmuş arkadaşım niye söylemiyorsunki sen suçlu değilsin o suçlu aynı şeyi bende yaşadım eniştem olcak heriften teyzemin kocası onun yüzünden intiharı bile düşündüm en sonunda annemle teyzeme anlattım ama teyzem bana inanmadı benim kocam yapmaz tanımıyormuyum dedi neden yalan söylüyimki 10 seneden fazla annemle teyzem görüşmüyor bende en azındna o adamdan kurtuldum
yenı gıttıler tum kardeslerı yegenlerı annesı toplanıp gelmşlerdı eşimden ıcın onun mahkemeye tum delıllerı sunacagını bana herseyı ıspatlayacagını bunun babamla kardesımın oyunu oldugunu eşımın babamdan ıntıkam ıcın sözde boyle ona bı oyun oynadıgnı bunun dellıllerle ıspatlanacaını söyledıler ınandınmı dersenız hayır onlar son cırpınışlarını yaptılar ben son sözumu soyedım bende bıttı dedım hhala kendılerınce hayaller kuruyorlar yok baska sehre gıderız o senı cok sevıyor cok uzuluyor vs... ama dedıgım gıbı bende bıttı mıdemın alması ımkansız ben son sozumu soyledım
İnanamıyorum gerçekten... Çocuğunuz artık sizde değil mi?
cocugum bende deıl ama su an kendısıyle yasıt kuzenı geldııgı ıcın orda kalmak ıstıyo yoksa tabıkı oglum benımle kalacak buna kımsenın ıtırazı yok olamazda
yenı gıttıler tum kardeslerı yegenlerı annesı toplanıp gelmşlerdı eşimden ıcın onun mahkemeye tum delıllerı sunacagını bana herseyı ıspatlayacagını bunun babamla kardesımın oyunu oldugunu eşımın babamdan ıntıkam ıcın sözde boyle ona bı oyun oynadıgnı bunun dellıllerle ıspatlanacaını söyledıler ınandınmı dersenız hayır onlar son cırpınışlarını yaptılar ben son sözumu soyedım bende bıttı dedım hhala kendılerınce hayaller kuruyorlar yok baska sehre gıderız o senı cok sevıyor cok uzuluyor vs... ama dedıgım gıbı bende bıttı mıdemın alması ımkansız ben son sozumu soyledım
Çok güçlü bir kadınsınız. Mutluluğu hakediyorsunuz. Dilerim her şey gönlünüzce olur... Sadece biraz daha sabır...
cocugum bende deıl ama su an kendısıyle yasıt kuzenı geldııgı ıcın orda kalmak ıstıyo yoksa tabıkı oglum benımle kalacak buna kımsenın ıtırazı yok olamazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?