- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi Masal the end
-
bugun karakoldan cagırdılar gıttım oda gelmıstı savcılıga aldılar ıfade ıcın ben ıfade vermeyeceımı söleyıp cıktım onun ıfadesınden sonra mahkemeye alıp tutuklu yargılanmasına karar vermısler
1 saattir 54 sayfayı okudum ve mantıklı bulduğum sadece 2 yorum...
Hakim kesilenler, kardeşi asın diyenler veya melaike yapanlar...Bu iki düşünceyi birbiriyle tokuşturma yarışına girenler...
Konu sahibesi sanki 2 saç boyası rengi arasında kalmış ve akıl istiyormuş gibi, "bunu yapmalısın, şunu yapacaksın tabii ki" diye akıl verenler..
Canım sıkılıyordu zaten, bir yorum da ben patlatayım diyenler...
Neden hayatını burada paylaşıyorsun diye hesap soranlar..
Üstelik böyle bir isteğe rağmen ve konu sahibesinin ruh durumunu hiç düşünmeden..
Ne tuhaf bir millet olmuşuz biz...
Empatinin kelime anlamını bilmek yetmiyor maalesef...
@Nazlı bebek, bu acı olayın üstesinden bir an önce gelebilmen için Allah yardımcın olsun...Allah oğluna ve sana son derece güzel, huzurlu ve sağlıklı bir hayat nasip etsin...
psıkolgla gorusemedım ancak haftaya gun alabıldım
hala aglayamıyorum
dısarda kar yagıyor cıktım yurudum uzun uzun sogugu bıle hısstmıyorm canımın acısından ne nefret ne sevgı tamamen tum duyguları alınmış bı ınsan oldum
kendımı toplar toplmaaz gıdıcem tabıkı mahkemeye...
babama kardesım olacak o s...e sırtını dönmemesını söyledm eşımın aılesıde esımı kabul etmyr ama onlarında evlatlarına sırtını dönmemelerını ıstyrm artık ama benen uzak olsunlar ıster ölsün ıster surunsun ıster mutlu olsun ama benden uzak olsunlar
kayınvaldm hala kabul edemıyor sureklı aglıyor ve yanımda kalmak ıstıyor kıramıyorum onu bırsey dıyemıyorm bılıyırm onunda cok ıcı yanıyor ama artık benımde mesafemı koymam yolumu cızmem lazım bu sancılı surecı nasıl atlarım bılmıorm
gittim ama hiç memnun kalmadım benı rahatlatacak hiçbişey sölemedı sanrım o bıle soka gırdı:S
gittim ama hiç memnun kalmadım benı rahatlatacak hiçbişey sölemedı sanrım o bıle soka gırdı:S
ağladım ama olmadık seye bugun oğlum elındekı cıpsı doktu dıe sınırımden agladım cocukda noldıunu anlamadı kuzum benım
olmadık tepkıler verıyrm ...gözum dalıp gıdıyor bugun yesıl ısık yanmş ben hala beklıyorummm herkes kornaya basıyo ben bos bos bakıyorumgecer ama nasıl gecer gectıkten sonra ben ben olurmuyum hala bılmıyorum
hislerimiz tepkilerimiz yaşadıklarımıza bağlı olarak zamanla değişim gösteriyor..bu sebepten hiçbirimiz 1 gün önceki ''BEN'' değiliz..evet belki ''sen'' sen olmayacaksın,sen;daha güçlü daha sağlam yılmayan ve mücadele eden bir nazlı bebek olacaksın....acının seni esir almasına izin verme nazlı bebek...onu düşündüren her ne varsa uzaktaştır hayatından..hergün o insanla geçtiğiniz yolu bile değiştirin ne bileyim,onun aldığı şeyleri gözünüzün önünden uzaklaştırın,hüzünlü şarkılar dinlemeyin neşeli şen şarkılar açın,tatile çıkın vs. vs.....ilk zamanlarda size acı veren şeylerin ilerki zamanlarda hiçbir anlam ifade etmediğini bunları yapınca göreceksiniz...bunları nerden biliyor bu 23 yaşındaki kız diyeceksiniz..benim lise ikide aşık olduğum bir insan vardı adı şevket... 2 sene çıktık ama ben deli gibi aşığım,ilk aşkım sonuçta..benim en samimi olduğum iki kız vardı kardeşim dediğim kişilerdi..neyse çok detay var da atlıyorum,,bu kardeşim dediğim kişi ile sevdiğimi birlikte gördüm...dünyam başıma yıkıldı...ve ben bu olayı yaşadığımda öss sınavına 10 gün vardı..sınavım berbat geçti ölü gibi geziyordum 2 ay felçli gibiydim...onunla tanıştığımız yerden geçemiyordum sürekli ağlayıp bizim şarkımızı dinliyordum....sonra çook uzun bir süre sonra eskisi kadar acımıyordu canım...artık o insanlara karşı nefret bile duymuyorum..sadece acıyorum ....1-2 sene sonra geldi evlenme teklifi bile etti o yüzle....artık daha güçlüyüm bu yüzden...bu yüzden kısmen de olsa anlıyorum sizi,neler hissettiğinizi düşünebiliyorum....allah sabır versin....
herseyı attım dıyelım oğlum var bana onu en cok hatırlatan anne babamı ara gelırken cıkolata alsın dıyo ben o anda ölmeyı tercıh ederm ınan ne dıyecegımı bılemıyorum allah kımseye yasatmasın hiç ama hiç kolay deil...
işte bunu yaşamamak için eşime çok zorda olsa 1 şans verdim ama senin durumun çok farklı canım allah yar ve yardımcımız olsun..
ewet anlatamam ne kadar zor oldugunu ama normal bı aldatma bıle affedılemezken u cok daha beter bır durum
herseyı attım dıyelım oğlum var bana onu en cok hatırlatan anne babamı ara gelırken cıkolata alsın dıyo ben o anda ölmeyı tercıh ederm ınan ne dıyecegımı bılemıyorum allah kımseye yasatmasın hiç ama hiç kolay deil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?