keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah dayanma gucu versın hayat cok acımasız offffffffffff offfffffff soleyecek kelıme bulamıyo ınsan ya

sen nasılsın canım bugün doktordan sonra mutlaka yaz
oğlun geldi mi hala babaannede mi kalıyo

canım çok şükür ki erken öğrenmişsin de aylarca belkide yıllarca bi yalanın içinde yaşamaktan kurtulmuşsun en azından..
evini ve arabanı kaptırma ona onları da sat ve yenilerini al oğlunla devam et hayatına maddi gücünde varmış..:)hayatta kimse vazgeçilmez değil benim için
sen herkesten önemlisin bunu da unutma kimsenin hayatını mahvetmesine izin verme canım kendine iyi bak

Ben de sadece bu önerileri mantıklı buldum. Konu sahibi arkadaşı, o ya da bu kişi ile ilişkisi ne olacak diye yormak şu an hiç akilane değil...
Bunları en son düşünecek kişi o olmalı. Çocuğu var üstelik, onun için kendine daha da dikkat etmesi gerekir. Psikolojik destek inşallah yaralarına iyi
gelir tatlım. Allah yardımcın olsun. Sen bırak kim ne yaparsa yapsın, onlar hakkında başkaları karar versin. Sen ne zaman ki bu olayı aşarsın, o dönem
muhakemesini yaparsın. Rabbim hep böyle metanetli ve güçlü kılsın inşallah seni. Dualarım seninle. Ömrünün geri kalanı oğluna ve sana huzur, sağlık
ve mutluluk getirir umarım.

Bir de sen inanılmaz güçlü birisin... Allah her daim güçlü kılsın seni inşallah. Bi de demişsin ya psikolog içimi rahatlatacak birşey söylemedi,
söyleyemez ki... Hem olay yeni, duyguların henüz karışık... Çok büyük beklentiler içinde olma zaten. Hemen atman imkansız, bebeğinle
birlikte zaman içinde saracaksın yaralarını ben inanıyorum buna yürekten. Çünkü kindar değilsin, kararlısın ve başına gelenleri kabul edip
kendine yepyeni bir yol çizebilecek kadar güçlüsün. Eminim bu konuyu okuyanlardan ( ben de dahil ) çoğu bu kadar serinkanlı olamazdık.
Keskin sirke küpüne zarar gerçekten. Allah hepimize senin sabrından ve gücünden versin. Sana da herşeyin en güzelini versin...

gittim ama hiç memnun kalmadım benı rahatlatacak hiçbişey sölemedı sanrım o bıle soka gırdı:S

sanırım hala ağlayamadın nazlı bebek...ah bir ağlayabilsen, bağıra çağıra,hüngür hüngür....en az 5 terapiye bedel bir rahatlama hissedeceksin...içine atıyorsun ve her geçen gün yükün artıyor...kır, dök ,sinirlen, bağır, çağır ağla .....

ağladım ama olmadık seye bugun oğlum elındekı cıpsı doktu dıe sınırımden agladım cocukda noldıunu anlamadı kuzum benım
olmadık tepkıler verıyrm ...gözum dalıp gıdıyor bugun yesıl ısık yanmş ben hala beklıyorummm herkes kornaya basıyo ben bos bos bakıyorum gecer ama nasıl gecer gectıkten sonra ben ben olurmuyum hala bılmıyorum

hislerimiz tepkilerimiz yaşadıklarımıza bağlı olarak zamanla değişim gösteriyor..bu sebepten hiçbirimiz 1 gün önceki ''BEN'' değiliz..evet belki ''sen'' sen olmayacaksın,sen;daha güçlü daha sağlam yılmayan ve mücadele eden bir nazlı bebek olacaksın....acının seni esir almasına izin verme nazlı bebek...onu düşündüren her ne varsa uzaktaştır hayatından..hergün o insanla geçtiğiniz yolu bile değiştirin ne bileyim,onun aldığı şeyleri gözünüzün önünden uzaklaştırın,hüzünlü şarkılar dinlemeyin neşeli şen şarkılar açın,tatile çıkın vs. vs.....ilk zamanlarda size acı veren şeylerin ilerki zamanlarda hiçbir anlam ifade etmediğini bunları yapınca göreceksiniz...bunları nerden biliyor bu 23 yaşındaki kız diyeceksiniz..benim lise ikide aşık olduğum bir insan vardı adı şevket... 2 sene çıktık ama ben deli gibi aşığım,ilk aşkım sonuçta..benim en samimi olduğum iki kız vardı kardeşim dediğim kişilerdi..neyse çok detay var da atlıyorum,,bu kardeşim dediğim kişi ile sevdiğimi birlikte gördüm...dünyam başıma yıkıldı...ve ben bu olayı yaşadığımda öss sınavına 10 gün vardı..sınavım berbat geçti ölü gibi geziyordum 2 ay felçli gibiydim...onunla tanıştığımız yerden geçemiyordum sürekli ağlayıp bizim şarkımızı dinliyordum....sonra çook uzun bir süre sonra eskisi kadar acımıyordu canım...artık o insanlara karşı nefret bile duymuyorum..sadece acıyorum ....1-2 sene sonra geldi evlenme teklifi bile etti o yüzle....artık daha güçlüyüm bu yüzden...bu yüzden kısmen de olsa anlıyorum sizi,neler hissettiğinizi düşünebiliyorum....allah sabır versin....

herseyı attım dıyelım oğlum var bana onu en cok hatırlatan anne babamı ara gelırken cıkolata alsın dıyo ben o anda ölmeyı tercıh ederm ınan ne dıyecegımı bılemıyorum allah kımseye yasatmasın hiç ama hiç kolay deil...

kardeşin dahada canını yakıyordur şimdi hadi eşin el diyelim en yakının kardeşin sana bunu nasıl yapabildi aklım almıyor yaşı daha çok ufak bilincindemi değil acaba felaket yaşatmış ailece size eşine gelince ona diyecek söz bulamadım inan CANIM BENİM SAKİN OL KENDİNİ YIPRATMAMAYA BAK bu süreci atlatacaksındır inşallah rabbim yardımcı olsun çok felaket bi durum ama geçecek unutma zaman her şeyin ilacıdır..

işte bunu yaşamamak için eşime çok zorda olsa 1 şans verdim ama senin durumun çok farklı canım allah yar ve yardımcımız olsun..

çok özür dilerim ama kardeşinde eşinde densiz.
okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı kalbim çarpmaya başladı nasıl insanlar bunlar ya! kardeşinin yaşının küçük olması onun masumiyetini göztermez bence. eşinle hemen boşanmalısın zaten. kardeşini ne yaparsın bilmem ama masum değil. oda en az eşin kadar suçlu. Allah ıslah etsin böylelerini. babana acıdım adamcagız ne yapsın şimdi atan atılmaz satsan satılmaz. eşinide Allah a havale et. Allah belasını versin.!

Son düzenleme:
ewet anlatamam ne kadar zor oldugunu ama normal bı aldatma bıle affedılemezken u cok daha beter bır durum

haklısınız ama zamanla acınız idnecektir bakın ben birçok konu açtım aldatılmakla atlatamamakla ilğili halada atlatabilmiş degilim ama ilk zamanlardaki kadarda canım yanmıyor galiba ama bazzen çok fena duygular yaşadıgımda oluyor aklıma geldikçe geçicek inşallah rabbim aydınlıga çıkartısın içinize huzur versin çocugunuz için ne diyecegimi bilemedim bende bababsız büyüdüm çünkü

offf Allah sabır versin canım çok zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…