keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi arkadaşım öncelikle geçmiş olsun,yeni üye oldum buraya kadınların dayanışmaları çok hoş ,senin başına maalesef çok kötü bir olay gelmiş,yani hem kocan dan hemde kardeşinden ihanet görmüşsün .Okurken çok üzüldüm ,yani nasıl genç bir kız eniştesiyle iilişki yaşayabilir aklım almıyor kardeşin aynı filmlerdeki kötü kadınlar gibi .Kocan ayrı bir tip çocuk yaştaki kızla seni aldatıyor hangisi daha kötü bilemiyorum ,okurken çok sarsıldım diğeri koca yani ama bu kardeş ya ne demek .Akıl almaz bir olay gerçekten rabbim yardımcın olsun canım ,Allahtan bulsunlar inşş çok yazık hemde çok .

canim sana sabır dılıyorum senin sabrın herseyin ustunde cok zor bi durum ama guclu olmaya mecbursun cunku cocugun var dileğim cocugunla mtlu bi hayat gecirmen

insan ablasına bunu nasıl yapar eşini geçtim o artık bi yabancı senin kardeşine 15 yaşında bi kıza yan baktığı için ondan kurtulduğuna sevinsen yeridir ama kardeşin nolucak yaşı küçük yapmış bi hata diycem ama bu vicdansızlık,insan ablasına bunu nasıl yapar.... daha yaşı da küçük nolucak peki ailenle yaşamaya devam edebilecekmi? bundan sonra çok zor bi hayat bekliyo sizi, bu olay aldatılmaktan da öte, sırtından vurulmak böyle olsa gerek.Allah sabır versin,kardeşinin hayatı kaydı bir kere eşin de vicdanıyla boğuşup durur eğer aklı başına gelirse... Ama Allah sana gerçekten sabır versin cnm çok üzüldüm...

psıkolaga gıtmıyorum cunu gıttım ve onun ben ınanılmaz seyler anlatırken karsımda not alması tek kelıme etmemesı ve benım anlattıklarım arsısında saskınlıgını gızlemk için olagan ustu cabalar harcaması benı dahada delırtecek gıbı gorunuyor.... gıttıgıde memnun kalmadım belkıde bu durumda benı tesellı edecek bırseyın olmayısındandır bu

Pis sapık herif..ırz düşmanı.Kardeşin küçükmüş kandırmış onu ama oda az değilmiş.Allah sana sabır versin.Böyle bir pislik adam için üzülmeni istemem.Üzüntüne yazık.Alah sana sabır versin.

İnsanoglunun başına hiç ummadığı şeyler gelebiliyor bu hayatta

Allah a sıgın kardeşim inşallah bu zor günlerin ardından aydınlar güzel günler seni bekliyordur

Allah yar ve yardımcın olsun canım benm

konuyu örtün o sapığın ekmeğine yağ sürmeyin mahkeme karakol işleri kardeşini yıpratır onun geleceği var sonuçta senin sapığada sağlam sopa lazım allah ıslah etsin

ben 5 aylık evliyim ve benimde kız kardeşim var düşüncesi bile mahvediyor. Gercekten son derece üzüldüm sana anlatamam Rabbim yardımcı olsun meleğim. kız kardeşinle şimdi konuşuyormusun hepsini okuyamadım aşırı yorumlar varda. Ne olursa olsun öteki el de kardeş diğeri o dahada koyuyor insana. ne yazacağımı bilmiyrm inan yazıp yazıp siliyrm cok zor ya cnm benim şimdi nasılsın neler yapıysn??

15 yaşımdaki halimi hatırlıyorumda koca kızdım yaaa...kocan zaten bir numaralı pislik ama kız kardeşinde az değil...ya benim çocukluğum o kadar zor gectiki annem çalışıyodu sabah kahvaltısı nedir hiç bilmedim ben neyse...9 yaşındayken ben en küçük kardeşimin altını değiştirip ona bakıyodum.......yani 15 yaş az değil koca genç kız yani ....Allah yardımcın olsun hıncını almak için bi parçala şu kızı böyle hastanelik et bence...bu kız akıllanmaz kötü yola bile düşer bu kardeşin varya...ya ben 15 yaşında erkeklere bakamazdım kafamı yerden kaldıramazdım bile yaa

Ben kandil akşamı aradım ablamı kandilini kutladım. Sonra o da enişteme verdi telf.
Kandilini kutladım onun da ban dediği şey:
Rüyamda gördüm seni ağlıyordun, iyi misin
Seni çok özledim
Buraya bir gel kucağıma oturtup öpücem sevicem seni.
Bende cvp yok
O da sessizce sanki aşığıymışım gibi
duydun mu beni çok özledim seni diyo
Sonra ablamı istedim boğazım düğümlendi
Bilemiyorum işte ben hep nazlı bebek in eşine suç buluyorum kardeşinden çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…