keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

boşandınmı cnm ? cocugun kaç yasında ?

sen sen olmayacaksın çok daha güçlü olacaksın çünkü.bu hallerinde zamanla geçicek benzer ruh hallerini yaşadığım için böyle konuşuyorum.

Nazlı bebek, inşallah daha iyisindir. Derdin derdim oldu resmen. Evde sürekli kendi kendime "İnşallah şu kız iyi olmuştur" diye dua ediyorum. Eşim de "hangi kız ya" diye şaşakalıyor habire :26: Dualarım seninle...

bende merak ettim bayadır ugramıyorda. son durumlardan bizide haberdar edersen iyi olur.

canım öyleleri çok var..sert bir dille uyarın zayıf göstermeyin kendinizi..şaka bile olsa hoşlanmam deyin gözüne korku verin..

Çok teşekkürederim yorumun için onu çok yaptım zaten her söylediğimde de niye yanlış anlıyosun ki ben abin sayılırım diyo (.......) Sanırım ne kadar sert davranabildiysem daha da yüz bulmuşçasına.
Ama en son kızkardeşime biraz çıtlatır gibi oldum tam anlatamadım da, sanırım ona da yapmış oda bende kaçtım abla dedi çok bozuldum bundan sonra dediğin gibi daha da ve daha da sert olucam

Hayır söylemedim söyleyemem ki altlı üstlü oturuyorlar (ev bizim) ablama çıtlatsa annem (ki yapar) beni evden kovmak için yapıyosunuz der, bilmezki eniştem her konuşmasında belden aşağı konuşmayı sever, böyle birşey yapmaz iftira atıyorsunuz der. Zaten ablamla da aramız pek iyi değildi şurda bir yıldır kardeşim deyip arıyor,
annemlerde sağolsun onun her yaptığı hatada bile sen küçüksün alttan al diyorlar. Zaten evliyim duyulması bile sonum olur.
Sizin de kuzeninizin başına böyle birşey gelmesi çok mide bulandırıcı inanın çok ama çok üzüldüm gerçekten. Yok mu bir yolu bunların yaaa...
Ömür boyu içimizde taşıyacağımız bir yük işte.

Allahım yaa ne fenaaaaaa
Rabbim ıslah eyle insanları.

Aaaa ne ahlaksız..ailenin tüm kızları ona ait sanki..
kardeşinizi de kollayın,ikiniz bir hareket edip haddini bildirin terbiyesize..

böyle insanlara verilecek sıfat bile yok..
ikaz edin ,kendine iyi ayar çeksin.hoşlanmıyoruz bu tarz yaklaşımlardan deyin..

Haklısınız ama herkesin ailesi farklı işte ha deyince söylenemiyor ki böyle şeyler sanki bizler suçluymuşuz gibi utanıyoruz işte.
Yazarken bile yutkundum bir an terler bastı

Bilmiyorum ki nedenini kendi içimde savaşmakla meşgulum hep. Sadece bu olayla değil pek çok olayla savaşmak zorunda kalabiliyorum ( Lakin bu daha da yıpratıcı ama).
Yeniden doğmayı başka bir insan olmayı istiyorum çoğu zaman.
Ablamla aramız açıktı önceden yenilerde iyi olduk ama bazen görüşmediğimiz daha mı iyi oluyordu acaba diyorum.
Bu seferde annemleri doldurup ablam (Öz ablam ama yaptıklarını anlatsam dilim varmaz yani) benimle ilgili kötü düşünmelerine sebep oluyor. Onlar da bana surat yapıyorlar tersliyorlar.

nazlı bebek onliansın seni merak edenler var neden birşeyler yazmıyorsun? herşey yolundamı değilmi?

Ya tatlım. Eşine bundan bahsettin mi?

Ne insanlar var ya.

Kesinlikle... Eşimin sevgisi öyle büyük ki yeğenlerimden bile kıskanan bir insan. Yorulucam diye çoğu zaman iş bile yapma boş ver diyen, ailesine bile ezdirmemeye çalışan bir insan.
Elim kesilse içim sızadı diyip bana küsen neden kendine dikkat etmiyorsun diyen bir insan.
Üstelik eşimle ben ayrı şehirlerdeydik daha önceden ben büyük şehirden evlendim eşimin yanına. Böyle bir durumun onu farklı etkileyeceğini düşünürüm ki. Sonuçta büyükşehir hayatını çok da fazla yaşamayan birisi beni anlamak isterken başka durumlara sebebiyet vermesinden korkarım.
Benim ailem de öyle destek çıkacak bir aile değildir ki.

Büyükşehirle küçükşehirle alakası yok denebilir belki ama küçük yerlerde yaşamlar inanın farklı oluyor.

cnm ya ne kadar ıctensın allah razı olsun senden sen ve burda bana ıyı dıleklerde bulunan dua eden arkadaslarımın sayesınde daha guclu oluyorum belkıde atlatılması cok zor cunku...

Sevgili Nazlı bebek gulsengo çok güzel anlatmış. İnan ileride yaşadılarını unuttuğunda içinde boşluk olsa da neler atlatmışım desen de hepsi yitip gitmiş olacak. Evladına da gerçekten babası gitmiş gibi davran ki oda zamanla zaten unutmaya başlayacaktır. Bir arkadaşımın eşi askeriyede görevli kızı onu uzun süre görmeyince (devamlı şehir dışında çünkü) unutuyormuş babasını tam alışınca yine baba gidiyormuş.
O daha çok küçük emin ol bunları unutacaktır.
Sen sadece ve sadece kendine bak şuan olur mu.
Bugün adam öldürenler 3-5 sene yatıp çıkıyor eşinde muhtemelen öyle olacaktır. Bu yüzden kendine yol çizmeye çalış canım benim

Zaten biraz da bu yüzden belkide buraya rahatça yazabildim. Yoksa saklardım içimde.
Şimdi kardeşimde bende ayrı şehirlerde evliyiz ama işte gittikçe buluyormuş ikimizi de bizim haberimiz yokmuş zaten dilim varıpta ona bile soramadım ki sanırım duyacaklarımdan korktum. Lakin bundan sonra ağzının payını verbileceğimden kuşkum yok çünkü kardeşimde işin içinde olunca hiç kıyamadım ona.

Arkadaşlar konu sahibi ben oldum gibi oldu özür dilerim inanın anlatılanlardan birşeyler bulunca yazdım bende kimse yanlış anlamasın beni de ne olur.
Nazlı bebek sende kusura bakma olur mu.
Hep başımıza gelen durumlarmış meğer

oluurmu cnm ben tek tek cevap yazamasamda hepsını okuyorm bana fıkır oluyor örnek oluyor yasanan hıkayeler anlatıldıkça cevp yazmadıklarım lutfen alınmasınlar hepsını okuyorm ama cogu zaman cevap yazma fırsatım olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…