- Konu Sahibi Masal the end
-
haklısınız ama zamanla acınız idnecektir bakın ben birçok konu açtım aldatılmakla atlatamamakla ilğili halada atlatabilmiş degilim ama ilk zamanlardaki kadarda canım yanmıyor galiba ama bazzen çok fena duygular yaşadıgımda oluyor aklıma geldikçe geçicek inşallah rabbim aydınlıga çıkartısın içinize huzur versin çocugunuz için ne diyecegimi bilemedim bende bababsız büyüdüm çünkü
ağladım ama olmadık seye bugun oğlum elındekı cıpsı doktu dıe sınırımden agladım cocukda noldıunu anlamadı kuzum benım
olmadık tepkıler verıyrm ...gözum dalıp gıdıyor bugun yesıl ısık yanmş ben hala beklıyorummm herkes kornaya basıyo ben bos bos bakıyorumgecer ama nasıl gecer gectıkten sonra ben ben olurmuyum hala bılmıyorum
canım öyleleri çok var..sert bir dille uyarın zayıf göstermeyin kendinizi..şaka bile olsa hoşlanmam deyin gözüne korku verin..
Bu durumu söylediniz mi annenize,diğer akrabalarınıza ?? Kuzenim annesine ve anneanneme söylemiş ama şaka yapmıştır deden diye kapattırmışlar konuyu..Ve bir daha da o konu hiç açılmamış..Dedem de bak sana inanmadılar demiş....Kuzenimin de tekrar söylemeye cesareti olmamış..Öyle böyle değil ağır tacizler yaşamış..(( Annesine söylemeyi düşünüyor..Neden tepki göstermedin diyecekmiş....Ben bu olayı yaşamadım ama kuzenimle yaşlarımız yakın..Başıma gelmediği halde çok sarsıldım..Başıma gelse söylemeden duramazdım sanırım..Offf offf..Daha önce de demiştim ya..Hep başkalarının başına gelir sanıyoruz bir çok şeyi..Bayanız, hepimizin başına az çok dışardan hafifte olsa taciz olayı gelmiştir..Ama bunun dededen gelmesi berbat bir şey...............
kızlar tacizle ilgili yazanları okudumda bende birşeyler yazaYIM DEDİM. dede amca diyorsunuz ama bu ülkede öz babası tarafından taciz değil tecavüze uğrayan hatta hamile kalanlar var. eşimin işi sebebi ile biliyorum. uyarmak için yazayım dedim. kız erkek farketmez çocuklarınızı çok iyi gözlemleyin. iç çamaşırını falan kontrol edin kan var mı diye...ve hiçbir akrabaya güvenmeyin. VE çocuğun bakıcısına da . benim bir arkadaşım. küçükken bayan bakıcısının tacizine uğramış ve hala ağır ilaçlar kullanıyor ...Geçen sene bir olay vardı 13 yaşındaki kız babasının tacizi sebebi ile evden kaçmış. aşim babası ile yapılan telefon görüşmesinin kaydını dinletmişti bana. pislik herif utanmadan telefonde diyorki. kız kendisi istedi o beni baştan çıkardı. öz baba bu hanımlar öz baba
AaaaÇok teşekkürederim yorumun için onu çok yaptım zaten her söylediğimde de niye yanlış anlıyosun ki ben abin sayılırım diyo (.......) Sanırım ne kadar sert davranabildiysem daha da yüz bulmuşçasına.
Ama en son kızkardeşime biraz çıtlatır gibi oldum tam anlatamadım da, sanırım ona da yapmış oda bende kaçtım abla dedi çok bozuldum bundan sonra dediğin gibi daha da ve daha da sert olucam
Evet dedem öldüğünde ben 8 kuzenim 10 yaşındaydı..Ve dedem ölmeden 6 ay yatalaktı...Yani düşünün 9,5 yaşında olmuş en son..Taciz dediğimde nerdeyse tecavüze yakın durumlar...Kuzenim de şimdi annesine söyleyecek ama ya kalp krizi geçirise diye korkuyor..Yani annem benim yüzümden felç geçirir,ölür diye vicdan yapıyor..Anlayamıyorum..Bu saatten sonra kime ne olursa olsun derdim ben olsam..Evet belki 30 yıl önceki olay ama saklamanın manası yok..İnsanlar öğrencek te ne olucak bana inanmayacaklar diye düşünüyor hala...Dede konumundaki kişinin sevgi,saygı ve özlemle anılması bile sinirime dokunuyor bu durumu öğrendiğimden beri....
ayrıca yorumların birinde eniştesinden taciz gördüğünü ve kimseye bahsetmediğini yazan biri olmuş arkadaşım niye söylemiyorsunki sen suçlu değilsin o suçlu aynı şeyi bende yaşadım eniştem olcak heriften teyzemin kocası onun yüzünden intiharı bile düşündüm en sonunda annemle teyzeme anlattım ama teyzem bana inanmadı benim kocam yapmaz tanımıyormuyum dedi neden yalan söylüyimki 10 seneden fazla annemle teyzem görüşmüyor bende en azındna o adamdan kurtuldum
Ya tatlım. Eşine bundan bahsettin mi?
Ne insanlar var ya.
Nazlı bebek, inşallah daha iyisindir. Derdin derdim oldu resmen. Evde sürekli kendi kendime "İnşallah şu kız iyi olmuştur" diye dua ediyorum. Eşim de "hangi kız ya" diye şaşakalıyor habire :26: Dualarım seninle...
herseyı attım dıyelım oğlum var bana onu en cok hatırlatan anne babamı ara gelırken cıkolata alsın dıyo ben o anda ölmeyı tercıh ederm ınan ne dıyecegımı bılemıyorum allah kımseye yasatmasın hiç ama hiç kolay deil...
Aaaane ahlaksız..ailenin tüm kızları ona ait sanki..
kardeşinizi de kollayın,ikiniz bir hareket edip haddini bildirin terbiyesize..
böyle insanlara verilecek sıfat bile yok..
ikaz edin ,kendine iyi ayar çeksin.hoşlanmıyoruz bu tarz yaklaşımlardan deyin..
Zaten biraz da bu yüzden belkide buraya rahatça yazabildim. Yoksa saklardım içimde.
Şimdi kardeşimde bende ayrı şehirlerde evliyiz ama işte gittikçe buluyormuş ikimizi de bizim haberimiz yokmuş zaten dilim varıpta ona bile soramadım ki sanırım duyacaklarımdan korktum. Lakin bundan sonra ağzının payını verbileceğimden kuşkum yok çünkü kardeşimde işin içinde olunca hiç kıyamadım ona.
Arkadaşlar konu sahibi ben oldum gibi oldu özür dilerim inanın anlatılanlardan birşeyler bulunca yazdım bende kimse yanlış anlamasın beni de ne olur.
Nazlı bebek sende kusura bakma olur mu.
Hep başımıza gelen durumlarmış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?