Kizlar bikac gun once erkek arkadasimi msnden (skype) denemek istedim. Keske hic kalkismasaydim. Bi isim uydurdum ekledim. Once nerden buldunuz demeler yok ben eklemedim demeler falan konusmaya basladi. Bir yandan benimle konusuyor diger yandan da uydurdugum isimle. Universitedeki cok guzel bi arkadasin resmini de koydum. Muhabbeti uzatti bu. Istanbulda nerdesiniz belki sizi taniyorumdur falan. Hatta sey dedi unutulacak bi yüzünüz yokki sizi mutlaka tanirdim!! Bana gelio hemen ac telefonu konusucaz dio muhtemelen suphelendi ama o islettigim kizla konustugu sayfada da sen misin demio bana. Ben de babam var acamam dedim inanmadi ciktim ben de. Kizla konusmaya devam etti. Kiz arkadasiniz var mi diye soruyorum. Bunu neden sorup duruyosun dedi. En sonunda soyledim benim aldattin beni diye sen oldugunu biliodum ki dedi. Arkadasima soyledim konusur niye konusmasin dedi normal karsiladi. Ya ben mi yanlis düşünüyorum(( siz olsaniz affeder misiniz
ben olsam hiç eklemezdim daha doğrsu kabul etmezdim ki sevgilim de aynısını yapardı bence biraz acemilik yapmışsın kendini belli etmişsin