• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keske yapmasaydim

Kizlar bikac gun once erkek arkadasimi msnden (skype) denemek istedim. Keske hic kalkismasaydim. Bi isim uydurdum ekledim. Once nerden buldunuz demeler yok ben eklemedim demeler falan konusmaya basladi. Bir yandan benimle konusuyor diger yandan da uydurdugum isimle. Universitedeki cok guzel bi arkadasin resmini de koydum. Muhabbeti uzatti bu. Istanbulda nerdesiniz belki sizi taniyorumdur falan. Hatta sey dedi unutulacak bi yüzünüz yokki sizi mutlaka tanirdim!! Bana gelio hemen ac telefonu konusucaz dio muhtemelen suphelendi ama o islettigim kizla konustugu sayfada da sen misin demio bana. Ben de babam var acamam dedim inanmadi ciktim ben de. Kizla konusmaya devam etti. Kiz arkadasiniz var mi diye soruyorum. Bunu neden sorup duruyosun dedi. En sonunda soyledim benim aldattin beni diye sen oldugunu biliodum ki dedi. Arkadasima soyledim konusur niye konusmasin dedi normal karsiladi. Ya ben mi yanlis düşünüyorum:((( siz olsaniz affeder misiniz

ben olsam hiç eklemezdim daha doğrsu kabul etmezdim ki sevgilim de aynısını yapardı bence biraz acemilik yapmışsın kendini belli etmişsin

ben olsam hiç eklemezdim daha doğrsu kabul etmezdim ki sevgilim de aynısını yapardı bence biraz acemilik yapmışsın kendini belli etmişsin

sevgilim varken hele ki evlenmek istediğimi söylediğim biri varken ben de kabul etmem. hatta herkes bilir kiminle çıktığımı. gizlemem

Bende eskiden facebookta eski sevgilime yapmistim.. :D bir hesap actim ve konustum tanisalimmi falan filan :D Bende oyunu bozmamak icin kim o kiz fln diyordum sildirtirdim sildi yani kizi, eski sevgilimin sifresini biliyorum diye 2ci hesap actirdi arkamdan ve o actigim fake hesaptan kizi ekledi gel burdan konusalim diye. Ben okadarr sasirdim ki!!! Esek herifler iste. Keske hemen soylemeseydin oyuna devam etseydin..

Bende eskiden facebookta eski sevgilime yapmistim.. :D bir hesap actim ve konustum tanisalimmi falan filan :D Bende oyunu bozmamak icin kim o kiz fln diyordum sildirtirdim sildi yani kizi, eski sevgilimin sifresini biliyorum diye 2ci hesap actirdi arkamdan ve o actigim fake hesaptan kizi ekledi gel burdan konusalim diye. Ben okadarr sasirdim ki!!! Esek herifler iste. Keske hemen soylemeseydin oyuna devam etseydin..

Ayrildijiz mi peki

Çocuk çocuk işler ya milattan öncede kalmadımı bu numaraları yapan hala varmış demekki :34: Sen bunu yapdıysan affedersinde bu kadar takılma tatlım..

arkadaşım madem bi oyuna girdin daha iyi işletseydin ya
niye hemen suçunu kabul ediyosun
şimdi hem o üste çıktı hem de sen suçlu oldun
bikaç gün konuşmayı devam ettirecektin bakalım nereye gidiyo diye

ayrıca emin misin sen olduğunu gerçekten anladığı için mi öyle konuşmuş

Sevgilisi olan veya nişanlı, sözlü, eşi falan olan birinin bu tip durumlarda ilk aklına gelicek olan kişi eşidir ya.
Bunu neden sorup duruyosunuz demesinden belli anladığı.
Kimse sevgilisi olupta bunun bi oyun olabiliceğini düşünemicek kadar gerizekalı değildir heralde.
Çocuk seni aldatmamış çünkü anlamış.
Ama seni aramamış olsaydı aldatma olabilirdi aha bi av buldum derdi sizide yakın zamanda terkederdi.

Ortada aldatma yok sadece hesaba katmadığınız şeyler var bende zamanında böyle oyun oynamıştım sonra anlayıp oyunu yüzüme bi vurdu itirazda edemedim.
Ama doğruyu söylemem gerekirse süper bi vuruştu içten içe hala tebrik ederim ama bilmez kendileri :1::1:

Son düzenleme:
arkadaşım madem bi oyuna girdin daha iyi işletseydin ya
niye hemen suçunu kabul ediyosun
şimdi hem o üste çıktı hem de sen suçlu oldun
bikaç gün konuşmayı devam ettirecektin bakalım nereye gidiyo diye

ayrıca emin misin sen olduğunu gerçekten anladığı için mi öyle konuşmuş

Ya hayir herkes oyle anladi galiba. Benim oldugumu anlamadi. Sadece sucunu bastirmak icin boyle soyluyo. Ayrca milattan once falan demissiniz de hayat bu. Büyük konusmamak lazim

Sevgilisi olan veya nişanlı, sözlü, eşi falan olan birinin bu tip durumlarda ilk aklına gelicek olan kişi eşidir ya.
Bunu neden sorup duruyosunuz demesinden belli anladığı.
Kimse sevgilisi olupta bunun bi oyun olabiliceğini düşünemicek kadar gerizekalı değildir heralde.
Çocuk seni aldatmamış çünkü anlamış.
Ama seni aramamış olsaydı aldatma olabilirdi aha bi av buldum derdi sizide yakın zamanda terkederdi.

Ortada aldatma yok sadece hesaba katmadığınız şeyler var bende zamanında böyle oyun oynamıştım sonra anlayıp oyunu yüzüme bi vurdu itirazda edemedim.
Ama doğruyu söylemem gerekirse süper bi vuruştu içten içe hala tebrik ederim ama bilmez kendileri :1::1:

Anlamis degilll. Diyorum ya anlamis olsa neden isletiyosun beni diye konustugu kizin sayfasina yazar. Benim sayfamda surekli napiorum nerdeyim onlari soruyo. Telefon edicem simdi ac diyo sirf islettigim kisinin ben olmadigimdan emin olmak icin. Daha once de ondan hoslandigini soyleyen bi kizla msnde konusmus haftalarca kim oldugunu bilmeden.

Kizlar bikac gun once erkek arkadasimi msnden (skype) denemek istedim. Keske hic kalkismasaydim. Bi isim uydurdum ekledim. Once nerden buldunuz demeler yok ben eklemedim demeler falan konusmaya basladi. Bir yandan benimle konusuyor diger yandan da uydurdugum isimle. Universitedeki cok guzel bi arkadasin resmini de koydum. Muhabbeti uzatti bu. Istanbulda nerdesiniz belki sizi taniyorumdur falan. Hatta sey dedi unutulacak bi yüzünüz yokki sizi mutlaka tanirdim!! Bana gelio hemen ac telefonu konusucaz dio muhtemelen suphelendi ama o islettigim kizla konustugu sayfada da sen misin demio bana. Ben de babam var acamam dedim inanmadi ciktim ben de. Kizla konusmaya devam etti. Kiz arkadasiniz var mi diye soruyorum. Bunu neden sorup duruyosun dedi. En sonunda soyledim benim aldattin beni diye sen oldugunu biliodum ki dedi. Arkadasima soyledim konusur niye konusmasin dedi normal karsiladi. Ya ben mi yanlis düşünüyorum:((( siz olsaniz affeder misiniz

sevgilinin cevap vermemesi gerekirdi uyarmalısın :20::ssz:

Anlamis degilll. Diyorum ya anlamis olsa neden isletiyosun beni diye konustugu kizin sayfasina yazar. Benim sayfamda surekli napiorum nerdeyim onlari soruyo. Telefon edicem simdi ac diyo sirf islettigim kisinin ben olmadigimdan emin olmak icin. Daha once de ondan hoslandigini soyleyen bi kizla msnde konusmus haftalarca kim oldugunu bilmeden.

Şimdiki durum ne peki?

Şimdiki durum ne peki?

Israrla benim oldugumu anladigini o yuzden konustugunu söyluyor. Ben inanmiyorum. Cunku ben oldugumu anlasa direk msj atar sensin diye ya da msnde yazar. Dayanamaz. Belki degilimdir diye uzattigini biliyorum. Ben yanindayken bile kizlara baktigi oluyo ama simararak tabi.

Canım öncelikle zaten sen bu çocuğa güvenmiyorsun ki bunu yapmışsın. Eee beklediğin sonucu da aldın. Kızlar kendimizden pay biçelim tanımadığımız biriyle konuşsak kendimizi suçlu hissederiz manevi de olsa aldatma yani bu. Şimdi neden keşke yapmasaydın diye pişman oluyosun ki. Sen sevdiğini bizden iyi tanıyosun ve k.bakma ama ne olursa olsun konuşmamalıydı. Sana bi şey diyeyim mi madem senin olduğunu anladı o zaman hiç konuşmamalıydı sevgilimin güvenini zedelemeyeyim diye :ssz: ama işte erkekler yedek kontenjanları hep açık maşallah. Karar sizin ya devam edip diken üzerinde sorularla yaşayacaksınız ya da bitecek.

Aynı tarzda bi olay benmde basıma gelmişti sevgililik safhasında. Sıkıntıdan googleda onun ismini arattım ve bide baktım badoo diye bi sitede üyeliği var ve en son 18 saat önce aktifti yazıyo :47: beynımden vurulmusa dönüp hmn snn gibi feyk bi kız hesabı oluşturdm kendıme bırkacta foto ekledım ve msj yazdım.Msjıma cvp vermedı.Aksam oldu iş çıkışında beni aradı suan eve geldm askım opuyorum dedı tlfu kapattgı an nete koştum 18 saat önce aktif olan sımdıde gırer dıye dusunerek.ve öle de oldu :105: aha yakaladım seni onlıne napıyosun nerde calısıosun bılmem ne ayagına baktım cıddı cıddı konusuyo bu öküz bu kızla (aslında o kız da benım) hemde kendınden acıkca bahsederek. ayy kan beynıme sıcradı ve daha fazla dayanamadm aradım agzıma gelenı söledım suratına kapattım.10 dk sonra kapımın onunde benden özürler diliyodu. acıklaması ıse su: aynı seyı bende yptm ısmını googledan arattım ve eskı hesabına ulastm acaba hala kullanıo musun dıye senı takıpteydım ymn ederm baska amacım yoktu oldu. tabıkı yemedım ama böyle bı konu ıcın onu terketmekte ıstemedım. bu ona guzel bı ders oldu salak olmadıgımı ıspatlamış oldum.artık attıgı her adımda 3-5 kez dusunup benım acımdan dusunup ona göre hareket edıyo. bence sende hıc dıılse bı sans vermelısın. belkı gercekten onun bu konuda duzelmesı ıcın buyuk bı fırsat olur bu...

karizmanı düzelt düzeltebilirsen mi:) yahu özür dileyip duruyo arkadaşım. kendinde suç oldugunu bilio

ne kadar da özür dilese gözünde 10 değerin varsa biri uçmuştur. ama bu yaptığıyla bence onun sendeki 10 değerinin 9u gitmesi lazım. bilmem anlatabildim mi. madem güvenmiyorsun bir ömür zor gecer ben sana diyim

Canım öncelikle zaten sen bu çocuğa güvenmiyorsun ki bunu yapmışsın. Eee beklediğin sonucu da aldın. Kızlar kendimizden pay biçelim tanımadığımız biriyle konuşsak kendimizi suçlu hissederiz manevi de olsa aldatma yani bu. Şimdi neden keşke yapmasaydın diye pişman oluyosun ki. Sen sevdiğini bizden iyi tanıyosun ve k.bakma ama ne olursa olsun konuşmamalıydı. Sana bi şey diyeyim mi madem senin olduğunu anladı o zaman hiç konuşmamalıydı sevgilimin güvenini zedelemeyeyim diye :ssz: ama işte erkekler yedek kontenjanları hep açık maşallah. Karar sizin ya devam edip diken üzerinde sorularla yaşayacaksınız ya da bitecek.

Benim oldugumu anladigini soyledi evet ama iste dedigim gibi en sonunda ben soyledim ve ondan sonra soyledi. Sohbet esnasinda soylemedi. Dewam etmedi ondan sonra tabiki

Ya hayir herkes oyle anladi galiba. Benim oldugumu anlamadi. Sadece sucunu bastirmak icin boyle soyluyo. Ayrca milattan once falan demissiniz de hayat bu. Büyük konusmamak lazim

ben milattan önce gibi birşey yazmadım ki düzgün oku yazılanları

Israrla benim oldugumu anladigini o yuzden konustugunu söyluyor. Ben inanmiyorum. Cunku ben oldugumu anlasa direk msj atar sensin diye ya da msnde yazar. Dayanamaz. Belki degilimdir diye uzattigini biliyorum. Ben yanindayken bile kizlara baktigi oluyo ama simararak tabi.

Hmm o zaman olayın rengi değişir.

:9::9::9:
Ortada affedecek bi kişi varsa sevgilin bence.
Onu aptal yerine koyduğun için özür bile dilemelisin.
Ya biraz farkına varın artık..
Yıl olmuş 2013, hala daha telefondan , msn'den işletenler var.
O kadar çok kullanılan bir oyun olmuş ki, kimse yemiyor artık.. :ssz:

:9::9::9:
Ortada affedecek bi kişi varsa sevgilin bence.
Onu aptal yerine koyduğun için özür bile dilemelisin.
Ya biraz farkına varın artık..
Yıl olmuş 2013, hala daha telefondan , msn'den işletenler var.
O kadar çok kullanılan bir oyun olmuş ki, kimse yemiyor artık.. :ssz:

yemiyor mu:) yahu bu anlattığım ne peki. ben biyerden daha hatırlıyorum. radyoda canlı yayına bağlanan bi kadın vardı. eşim şu an msnde aylardır konuştuğu kadınla buluşmaya gidiyo ama o benim. sizin yayınızı o da kaçırmaz eğer dinliyorsa eve gelmesin boşanıyoruz. karısı olarak bana söylemediği güzel sözleri o kadına söyledi diye. çok kullanılan olabilir ama yaptım işte. güven de duymuyorum artık.

Back
X