- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Siz hangi üyeliğinizde tam olarak kendinizi yansıttınız ?Her uslüp sahibinin aynasıdır,kişi kendini yansıtır.Kişiliğini ya da onun eksikliğini...
Özet geçmekle olmaz yaşamak lazım
Ya zaten bazen yöneticileri de anlamıyorum kafasına göre üyelikler onbintane konu cevaplar resmen dalga geçer şeklinde ama hala bu kadın (emin değilim) buralarda ne kadar çok ban o kadar iyi mi?Oh masallah,zilyon tane uyelik al sonra almadim de, bir de elalemin dogrulugunu gercekligini tartis
Sizinki de iyiymis sayin konu sahibi,kafalar bin bes yuz hey heyyy
Okumayaydın iyiydi ruh sağlığın için iyi değilBen başlayayım madem okumaya
Sonra da biz yapsak banlaniriz deyince fircayi yiyoruz bibimYa zaten bazen yöneticileri de anlamıyorum kafasına göre üyelikler onbintane konu cevaplar resmen dalga geçer şeklinde ama hala bu kadın (emin değilim) buralarda ne kadar çok ban o kadar iyi mi?
Sonra da biz yapsak banlaniriz deyince fircayi yiyoruz bibim
Bir erguvanagaci, bir hayallerhayatlar83 kadar olamadin ki
Sonra bibi banlanma sırasında neden 5.
Ay o bugün harika uyanmış görmedin mi?. Dün yılan kocasıyla barışmış olsa gerek. Sabah muhteşemmiş.Konu sahibi de bir sessizleşti içine kapandı falan neden acaba?
Çoklu kişilik üyelikleri deşifre olduğu için mi?
Nerden bu bilgiAy o bugün harika uyanmış görmedin mi?. Dün yılan kocasıyla barışmış olsa gerek. Sabah muhteşemmiş.mükemmel bir pazar yaşıyor kendisi.
Şöyle yazmış. Kalan günüde mükemmeldir canım çok zor değil tahmin etmek.Nerden bu bilgi
güzel bir sabah, çok güzel uyandım ve kimseyle polemiğe girmek istemiyorum...Beni eleştirmek isteyen olabilir, saygı sınırları içinde istediğinizi yazın,çizin.
Bir anda demet akalın tipleri atmaya başladı ablamız.Şöyle yazmış. Kalan günüde mükemmeldir canım çok zor değil tahmin etmek.
Nerde ben niye göremiyorum nerden bakıyorsunuz ben de bakicam nereye yazmışBir anda demet akalın tipleri atmaya başladı ablamız.
Hocam bir kaç üyeliğiniz var deniyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?Kızlar bugün oğlumla bir avm nin oyun parkına gittik, deli gibi eğlendik, sonra kitapçıya gittik, kitap aldımisizin hiç maviniz var mı diye bir kitap, bu kitabı aldım, tavsiye ederim, engelli bir çocuk annesi olmayı anlatıyor, okurken(kitabı bitirdim)acayip duygulandım, hatta ağladım.
bugün süperdi açıkçası,herkes ailesiyle hep dışarıdaydı, her yer tıklım tıklımdı ve güzel bir gün geçirdik, yine neler neler yazmışsınız,şimdi okuyorum da...
bunun cevabını vermiştimHocam bir kaç üyeliğiniz var deniyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Adminin mesajini okumadın galiba.bunun cevabını vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?