- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
ablacım sen ne içiyorsun bana da gönder ondan ya..Kızlar bugün oğlumla bir avm nin oyun parkına gittik, deli gibi eğlendik, sonra kitapçıya gittik, kitap aldımisizin hiç maviniz var mı diye bir kitap, bu kitabı aldım, tavsiye ederim, engelli bir çocuk annesi olmayı anlatıyor, okurken(kitabı bitirdim)acayip duygulandım, hatta ağladım.
bugün süperdi açıkçası,herkes ailesiyle hep dışarıdaydı, her yer tıklım tıklımdı ve güzel bir gün geçirdik, yine neler neler yazmışsınız,şimdi okuyorum da...
Konu sahibi değil de konuyu takip edenler olarak biz toptan tedavi olucaz bu gidişleablacım sen ne içiyorsun bana da gönder ondan ya..
bak psikoloji okuyorum, ciddiyim lütfen psikolojik yardım al. sosyal fobiklik falan değil olay, sen böyle yaşamaktan mutlusun. hastalıklı olmaktan zevk alıyorsun. o pislik dayakçı adama bile acıtacaksın nerdeyse. acırım acırım o zavallı çocuğa acırım.
avmde dolaşmak alışveriş yapmak en önemlisi çocuğumla oyun parkında oynamak moralleri tavan yapıyor, acayip iyi hissediyorsun,acayip güzel gezmek dolaşmakOnce mutsuz oldugunu yaziyosun yok yilan kocam zart kocam zurt kocam diye...bi ton şikayet ediyosun...sonra burda mutluluk oyunlari oynuyosun...gercekten neyin kafasindasin...ne kullaniyosan bize de söyleyiver hele...
bugün mesela oğlumla gezdik dolaştık oynadık alışveriş yaptık,kitapçıya gittik vs okadar iyi hissettirdiki herkese tavsiye ederim, bu bir mutlulukoyunu değil, mutluluğun kendisi
ne ilgisi var, alışveriş yapan herkadın mutlu olur, hemenetiketleme çabası, neyse artık yazmıcam .iyi gecelerMadem mutlusun kardes konu açıp da burdaki insanları oyalama daha fazla...sosyal fobin var mi bilmem ama bipolar olma ihtimalin var...dengen yok...bi öylesin bi böyle...doktora gitmiceksin o belli de ne olur gozünü seveyim bi daha konu açma beynimizi yaktın...
Konunun başında sevilmediğinden dolayı ne kadar mutsuz olduğunu anlatıyorsun sonra ben çok mutluyum harikayım diyorsun. Kafan güzel gerçekten. İyi sabrediyor sana.ne ilgisi var, alışveriş yapan herkadın mutlu olur, hemenetiketleme çabası, neyse artık yazmıcam .iyi geceler
Ben de @Trubel in alıntısıyla gördüm :)Nerde ben niye göremiyorum nerden bakıyorsunuz ben de bakicam nereye yazmış
Bunun arkasından da kocamla saadetimi kıskanıyorsunuz siz kendi hayatlarınıza bakın bölümü gelecek hissediyorumKonunun başında sevilmediğinden dolayı ne kadar mutsuz olduğunu anlatıyorsun sonra ben çok mutluyum harikayım diyorsun. Kafan güzel gerçekten. İyi sabrediyor sana.
Kocası da böyleyse zatenBunun arkasından da kocamla saadetimi kıskanıyorsunuz siz kendi hayatlarınıza bakın bölümü gelecek hissediyorum
dışarı çıktık vemoralim yükseldi, lışveriş yaparken de deli gibimutlu oldum diyorum, tabi ki eskisorunların kaybolmuyor ama eskisi kadar da acıtmıyor.Hele kitap okumak müthiş bişi, her zaman gezmek moralimi yükseltmiştir, bu aralaroğlumun aşırı hareketli olması sebebiyle özellikle son zamanlarda markete bile gidemiyorum, bir de havalar soğuk çocuğu kat be kat giydirmek gerekiyor, hazırlanmasıyarım saati buluyor, yoldaki huysuzluklarısayıyorum, o yüzdendışarıçıkmak ızdırap oluyor ve bu aralar sürekli evdeyim, bu da insanın ruhunu incitiyor,Dün çok çokgüeldi,oğlumun dönen salıncaktaki mutluluğu görmeye değerdiKonunun başında sevilmediğinden dolayı ne kadar mutsuz olduğunu anlatıyorsun sonra ben çok mutluyum harikayım diyorsun. Kafan güzel gerçekten. İyi sabrediyor sana.
1
avmde dolaşmak alışveriş yapmak en önemlisi çocuğumla oyun parkında oynamak moralleri tavan yapıyor, acayip iyi hissediyorsun,acayip güzel gezmek dolaşmak
ne ilgisi var, alışveriş yapan herkadın mutlu olur, hemenetiketleme çabası, neyse artık yazmıcam .iyi geceler
mutluluk belki ynlışkelime ama evin içine tıkıldığın ve dışarı çıkmadığın zaman duyguları daha üstten yaşıyorsun, hayata karıştığın zaman, alışveriş yaparken mesela mutlu ediyor, hatta öylesine ki alışveriş bağımlılımları var düşünsene..manikdepresifde değilim,sorunlarımı unutmadım ama ne biliyim iyigeldiişte, iyi geldialış veriş yapan HER kadın mutlu olmaz
kendinizi kandırmaya devam edin mutluluk para ile satın alınmaz tıpkı mutlu ailenin mantık ile kurulamayacağı giib
mutluluk belki ynlışkelime ama evin içine tıkıldığın ve dışarı çıkmadığın zaman duyguları daha üstten yaşıyorsun, hayata karıştığın zaman, alışveriş yaparken mesela mutlu ediyor, hatta öylesine ki alışveriş bağımlılımları var düşünsene..manikdepresifde değilim,sorunlarımı unutmadım ama ne biliyim iyigeldiişte, iyi geldi
Tamam mandalina moralini çocuğunla dışarı çıkarak düzeltebiliyorsan öyle yap diğer sorunlarını görmezden gelmeye devam et. Buraya da yazmana gerek yok demek ki alışveriş yaparak bu kadar mutlu olabiliyorsandışarı çıktık vemoralim yükseldi, lışveriş yaparken de deli gibimutlu oldum diyorum, tabi ki eskisorunların kaybolmuyor ama eskisi kadar da acıtmıyor.Hele kitap okumak müthiş bişi, her zaman gezmek moralimi yükseltmiştir, bu aralaroğlumun aşırı hareketli olması sebebiyle özellikle son zamanlarda markete bile gidemiyorum, bir de havalar soğuk çocuğu kat be kat giydirmek gerekiyor, hazırlanmasıyarım saati buluyor, yoldaki huysuzluklarısayıyorum, o yüzdendışarıçıkmak ızdırap oluyor ve bu aralar sürekli evdeyim, bu da insanın ruhunu incitiyor,Dün çok çokgüeldi,oğlumun dönen salıncaktaki mutluluğu görmeye değerdi
bazen sorunları görmezden gelmek gerekiyor, yoksa tıkanıyorsun, o zaman için çözümü yoksa, sorunları bir süre dondurmak gerekiyor belki, dışarı çıkmak bu kadar iyi gelmemişti ruhuma...Ve kış olsun yaz olsun insan bir fırsatını bulup dışarı çıkmalı ve insan içine karışmalı...Tamam mandalina moralini çocuğunla dışarı çıkarak düzeltebiliyorsan öyle yap diğer sorunlarını görmezden gelmeye devam et. Buraya da yazmana gerek yok demek ki alışveriş yaparak bu kadar mutlu olabiliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?