KEŞKELERİM VAR

yine gelse boşanalım dese evet diyemem babamın evine migidicem, gidemem, ordan 4yıl önceçıktım ben dönemem heleki çocukla

hala aynı kafa devam desene..
illa birilerinin evine gitmek bakılman lazım.. işe döneyim kendime bakayım kimseye ihtiyacım olmasın yok.

[QUOTttE="nameaver, post: 49710401, member: 745257"]Boşuna yazıyoruz zaten.
Cevap bile vermiyor.
O kadar üşengeç [/QUOTE]

işine gelmiyor..
konuları da birileri ban yesin atraksiyon olsun diye açıyor..

@Trubel gel ban yede rahatlasın konu sahibi..

sizi uzun zamandır takip ediyorum.üye olmadan bile okuyordum sorunlarınızı. sizin acilen hayatınızı yoluna koymanız gerektiğini düşünüyorum ama sizin tek takintiniz eşiniz olmuş. nacizaten olarak önce yavrunuzun sonra sizin sosyal fobinizin düzelmesi icin5 tedavi olmalısınız. sonra herşey yoluna girer zaten.öteki türlü bir sarmalda yuvarlanır durursunuz

Gençler kendinizi boşa yoruyorsunuz. Konusu öncekiyle aynı.

Kadının sosyal fobisi var. Çalışmak istemiyor. Tedavi olmak istemiyor. (Memur ücretsiz izinde)
Kadın vajinismuslu tedavi olmak istemiyor.
Kadın sözde sadece çocuk için evlenmiş yöntem sayılmayan bir yöntemle çocuk yapmış.
Adamda şiddet küfür hakaret her şey var. ( ben adamında iyi bir ruh sağlığına sahip olduğuna inanmıyorum. Şiddet kabul edilemez. Adamı savunmuyorum)
Kadın boşanmak istemiyor.
Çünkü 2,3 yıla ihtiyacı var. Adamdan canı istediğinde boşanacakmış. Parasını yiyecekmiş. Öyle kolay değilmiş boşanmak.
He bir de evliliğin tamamı kumarmış.

Herşeye rağmen boşanmıyorlar.

Adam kadından boşanmak için her yolu denemiş.

Kadın hem boşanıcam diyor hem bir çocuk daha yapmak istiyorum diyor. (Yine yöntem sayılmayan bir yöntemle çünkü tedavi olmayı düşünmüyor )

Yılandan bir çocuk daha yapmak isteyen, herşeye rağmen boşanmak istediğini yazıp, affetmeden boşanmak istemediğine karar veren bir konu sahibi var.

Bu da konun özetidir.

bilemem artık geçen seferde böyle akıllı uslu yazarak girmiştin konuya..
Kendine yardım etmek istemeyene yardım edilemeyeceğinin göstergesi.
Bazı insanlar maalesef acıdan zevk alıyor. Tek üzüldüğüm küçük çocuk ve milyonda bir mi ne ihtimalse olma şanslı yavrucak.

Benim bir tahminim var, üye şizofreni hastası olabilir. Geçen bu üyeliklerin hepsinin başlıklarını okudum, bir yerde kardeşim özürlü demiş diğer yerde kardeşinin şizofreni olduğunu söylemiş. Bana şizofreni olan kardeş değil de bu hanımmış gibi geliyor, babasının kocası ve kendini dövmesinden bahsetmiş mesela, hadi bu hanımı dövdü kocasını nasıl dövebilir? Çocuk ve koca kafasında yarattığı hayaller bence, cidden babadan da dayak yiyor olabilir.

kazene sordum bu üyelikleri diğer konusunda emin değilim dedi..

O nasil is yahu :)
Bu arada gercekten bahsedilen uyenin konulari bir garip,arkadasin dedigi gibi sizofren olabilir.

ne bileyim:))
pelinin yazdığı iki üye aynı imiş ama bu onlarla aynımıymış emin değilmiş..
zaten aynı olduğu tespit edilen 2 üyelikte aktif ne kapatılmış ne birleştirme yapılmış..

her şey olabilir, ama hikayeler tutarsız değil, yaş, medeni durum, çocuk vs hepsinde aynı. ya dediğin gibi konuları açan kişi bu şizofren kardeş olarak bahsedilen şahıs, ya da konu sahibinin değişik bir eğlence anlayışı var.

kazene sordum bu üyelikleri diğer konusunda emin değilim dedi..

bence M mandalinalimon bu konuya açıklık getirsin, yaşadıkları şeyler birebir aynı, bu kadarına tesadüf değil mucize denir.

Yılan mılan ama hani tohumuna para saymak deyimi var ya

Ben zaten tutarsız demiyorum; ama hayalindeki eş ve çocuktan bahsediyor, bulunduğu ev ortamından bu şekilde uzaklaşıyor kanımca. Bi yerde babam hastayken gelir üstümü örterdi diyor diğer yerde sürekli dayaktan bahsediyor ve babası başarı takıntılı biri bence bu ağır bi tranva oluşturmuş, atak geldikçe buraya konu açmış.

Son düzenleme:
Siz hiçbirşey yapmıyacaksınız.
Çünkü böyle yaşamak hastalıklı bir şekilde hoşunuza gidiyor.
O yüzden size ne yorum yapılsa boş.
Şu konuda tek üzüldüğüm şey oğlunuz
Kesinlikle hosuna gidiyor. Asla bu adamdan ayrilmaz. Kendiniz aciz duruma sokup kendine acimak acindirmak hosuna gidiyor.

Acil tedavi sart ama onu da yapmaz.

Umutsuz vaka valla dayakci olmasa kocaya da aciyacagim. Yazik gunah o cocuk bunun elinde heder olacak

Eşinize ne anlattınız da size yılanlık yapıyor.
Birde evlilikte bazen tartışmalar olur abartmamak lazım.
Lakin dayak olayın dan sonra devam edince adam ne yapsam gideri var diye düşünmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…