keşkelerimiz...

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
hayatta keşkeler hiç bitmez...keşke,keşke dememe şansımız olsaydı

diğer insanlara tecrübe olması için keşkelerimizi paylaşalım derim ben

keşke insanlara karşı bu kadar affedici olmasaydım durumu kullanabiliyorlar

ilk keşke bendendi sıra sizde

bende o keşkeler bitmez

o kişiye bu kadar değer vermeseymişim..ilk vedadan sonra geri dönmeseymişim..

kendimden ödün vermeseymişim ah ah..

Keşkeler , Belkiler ... Bunlar hiç bitmez
En iyisi yaptığımız şeylerin arkasında durmak
Nerden baktığımıza bağlı...

Bende keşke sevmeseydim derim bazen..Ama sevmeseydimde belki dicektim
Aslında kısır döngü gibi bu

Oyüzden keşkelerle hayatı zindan etmeye gerek yok
Her seçim bizim bi kararımız sonuçlarınıda katlanmalı.........:)

öyle tabii ahh bi de o minik kurtçuk içimizi kemirmese

hayattaki en büyük keşkem liseden sonraki eğitimime devam etmeyişim..yaradılışıma uygun bir alan seçip uzmanlaşmadığım için şuan çok yıpranıyorum..

hayatimda 264794038273 kez tekrarladigm keske: keske beni aldattigi zamanlar hicbirini affetmeseymisim ona yol verseymisim. Ozaman bu durumlara dusmez en azindan gururum ve onurum olurmus.. Cok guzel bi konu acmissin canim.. buda benim gibi affedenlere bi tavsiye olsun.. Bu keske sayesinde aldatilmayi affetmemeyi ve sana verilen degerden karsindakine fazla deger vermemeyi ogrendim..

hayattaki en büyük keşkem liseden sonraki eğitimime devam etmeyişim..yaradılışıma uygun bir alan seçip uzmanlaşmadığım için şuan çok yıpranıyorum..

teşekkür ederim paylaştığın için

teşekkür ederim bu da yine hemen hemen herkesin keşkesi...keşke affetmeseydim........ şu an neler hissediyosun peki?

kolay kolay keşke demeyen bir insanım hayatım da pişmanlıklarım olmadı.

ama genel bir KEŞKE'M... '' keşke daha çok param olsaydı daha fazla köpeğe bakabilseydim'

keşke 15 yaşıma geri dönüp sağlık meslek lisesini tercih etseydim sağlık sektörü boş kalmıyo hiç.bende şuan boş boş evde oturup iş bekliyo olmazdım...

en son ki keşkem; çookk paraya kıyıp aldığım elbisemi mahallemizde kurutemizleciye vermeseydim. sadece 1 kez giyinebildim ve çok severek almıştım çoookkk mutsuzum.

o kadar çok keşkem var ki artık keşke dememek için çabalıyorum,sanırım zararın neresinden dönersem kardır hesabı. Allahım inşallah bana keşke dedirtmesin bir daha

en son ki keşkem; çookk paraya kıyıp aldığım elbisemi mahallemizde kurutemizleciye vermeseydim. sadece 1 kez giyinebildim ve çok severek almıştım çoookkk mutsuzum.

boooşşveerrr sana bişey olmamış ya...allah daha büyük dert vermesin bi elbise daha alırsın.. sana herşey yakışır

Keske biraz daha sakin olsaydim,evimi dagitmasaydim hemen o öfkeyle.

ahhh keşke...hiç dönüşü yok mu bunun? yapılabilecek bişey yok mu hiç?

rica etsem çok özel bi sebebi yoksa biraz bahsedebilir misin olanlardan ve kararından çünkü ben tecrübelerden ders çıkaralım istiyorum :81: yanlış anlama ders çıkarmaktan kastım insanız hataya düşebiliriz sonuçta ama başkalarının hikayelerini okuyup/dinleyip sonu böyle olabilir diye düşünüp daha dikkatli davranabileceğimizi düşünüyorm bizim için ayrıntıya girmeme özgürlüğünü kullanarak istediğin kadarını paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…