- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
bende o keşkeler bitmez
o kişiye bu kadar değer vermeseymişim..ilk vedadan sonra geri dönmeseymişim..
kendimden ödün vermeseymişim ah ah..
teşekkür ederim paylaştığın için
bu aslında birçok insanın keşkesi...ilk vedadan sonrası pek aydınlık değil gibi :44:
Keşkeler , Belkiler ... Bunlar hiç bitmez
En iyisi yaptığımız şeylerin arkasında durmak
Nerden baktığımıza bağlı...
Bende keşke sevmeseydim derim bazen..Ama sevmeseydimde belki dicektim
Aslında kısır döngü gibi bu
Oyüzden keşkelerle hayatı zindan etmeye gerek yok
Her seçim bizim bi kararımız sonuçlarınıda katlanmalı.........:)
hayattaki en büyük keşkem liseden sonraki eğitimime devam etmeyişim..yaradılışıma uygun bir alan seçip uzmanlaşmadığım için şuan çok yıpranıyorum..
hayatimda 264794038273 kez tekrarladigm keske: keske beni aldattigi zamanlar hicbirini affetmeseymisim ona yol verseymisim. Ozaman bu durumlara dusmez en azindan gururum ve onurum olurmus.. Cok guzel bi konu acmissin canim.. buda benim gibi affedenlere bi tavsiye olsun.. Bu keske sayesinde aldatilmayi affetmemeyi ve sana verilen degerden karsindakine fazla deger vermemeyi ogrendim..
o kadar çok keşkem var kiartık keşke dememek için çabalıyorum,sanırım zararın neresinden dönersem kardır hesabı. Allahım inşallah bana keşke dedirtmesin bir daha
en son ki keşkem; çookk paraya kıyıp aldığım elbisemi mahallemizde kurutemizleciye vermeseydim. sadece 1 kez giyinebildim ve çok severek almıştımçoookkk mutsuzum.
keşkelerim o kadar çok ki...ama artık iş işten geçmiş....geçmişe değil geleceğe bakmak lazım...
Keske biraz daha sakin olsaydim,evimi dagitmasaydim hemen o öfkeyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?