keşkelerimiz...

keşke hiç evlenmeseydim :2:

aaa nedeeeennnnn :26:

Keşke hayatıma gereksiz insanları sokmasaydım..Sokmasaydım diyorum ama hala sokmaya devam ediyorum!!!

keşkeee...gereksiz olduklarını iş işten geçtikten sonra belli ediyorlar...

Keske 6 yil once bu kafada,durusta olabilseydim.....

dün bile bu kafada bu duruşta değildik ki .........6 yıl önce ne oldu?:26:

keşke herkesi kendim gibi bilmeseyim ..

keşkeee....... bende yapıyorum bunu.....

keşkem o kadar çokki....tatlım hepsini sıralamak geldi içimden...mahsuru yoktur inşallah...

keşke 19 umda nişanlandığım kişiden ayrılmasaydım...ailesi ve kendisi beni gerçekten seviyordu...
keşke üniversite öğrenimime devam etseydim değmeyecek insan yüzünden eğitimimi bırakmasaydım...
keşke oğlumun babası olan varlıkla hiç evlenmeseydim hatta onu ve ailesini hiç tanımasaydım....
keşke allah onun hakkında işaretler verirken görmezden gelmeyip bile bile lades demeseydim....
keşke kafamı kullansaydım kalbimi değil ama ozamanlar kalbim kafamdan büyüktü....
bu keşkeler yüzünden gözyaşlarım hiç dinmedi...

keşke ders çalışsaydımmmm

çok mu geç kaldın?

ne mahsuruuu lavanyaaa teşekkür ederimmmm başkalarının tecrübeleri lazım bizlere...her hayat ayrı bi hikayee.. hepimizin keşkeleri var...önemli olan ben yaptım sen yapma diyebilmek bi nevi?? mesela keşke ders çalışsaydım diyen arkadaşlar var,keşke eğitimimi bırakmasaydım diyenler var sen de böyle demişsin..demek ki iki kere düşüneceğiz konu eğitim olunca buradan bunu çıkardımm bennn
neden ayrıldın nişanlından madem seviyorsan,,ailesi de iyiyse :44:
ne gibi işaretler verdi allah onun hakkında :26:

keşke gidip söylesebilsem keşkee

ben de keşke söylemeseydim dicem ama dayanamayacaktım...eğer söylemeseydim ara sıra gider eskisi gibi seni görmeye geldim diyebilirdim.........şimdi hiç göremiyorum...keşke,keşke deyip dememe konusunda kararsız kalmasaydım....................

keşke onu hiç tanımasaydım, keşke onun aşağılık bir insan olduğunu farkedebilseydim, keşke onu adam yerine koymasaydım, keşke hayatımda o var diye onu yurtdışına tercih etmeseydim.

keşke onu hiç tanımasaydım, keşke onun aşağılık bir insan olduğunu farkedebilseydim, keşke onu adam yerine koymasaydım, keşke hayatımda o var diye onu yurtdışına tercih etmeseydim.

oooofff.......naptı da sıktı canını bu kadar...çok sevmişsin anladığım kadarıyla........

keşke hayatıma şimdiki aklımla başlasayadım şimdi hayatın ne oldugunu anladın cok saftım yeni aydım

keşke bu mümkün olsa

Keşke bu kadar çok sevmeseydim......

elde mi tatlışkoooommmm

KEŞKEE bu kadar duygusal olacağıma güçlü durmayı bilebilseydimmmm

Keşke sihirli değneğim olsaaa 3 hakkım olsun fazlasında gözüm yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…