keşkelerimiz...

keşke manyaklık derecesinde titiz olmasaydım keşke rahat bir insan olabilseydim
keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydımda herşeyi kafama takmasaydım

keşke hıç sıgaraya başlamasaydım

aman canım tek keşken bu olsun

Keşke canımı yakacak kadar yakın olmasına izin vermeseydim:26:

elde mi ki

keşke manyaklık derecesinde titiz olmasaydım keşke rahat bir insan olabilseydim
keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydımda herşeyi kafama takmasaydım

keşke olabilseek ya da ince düşüncenin kıymetini bilenlerle karşılassak

Keske. İlkinde affetmeseydim onları ben alttan aldım onlar aynı hataları yaptı artık biktim

bir kez inanırsın güvendir, ikinci kez inanırsın risktir, üçüncü kez inanırsın aptallıktır.. sen sadece güvenmişsin.. risk alma değmez

Keşke geçen sen bu zamanlarda bu kadar üzülmeseymişim boş yere........

ben de senin gibiydim geçen sene bu zamanlar bildiğin yaşayan ölüydüm değer miydi? evet.......

yani biz kadınlar sevince gözümüz hiç bişe görmez mantıklı düşünemeyiz. sonra evleniriz sevdigimiz adam degişmiş birden bire sanarız ama saten o hep öyleydi ama biz sevgimizin peşinden gittigimiz için görmemişsiz

herkes aynı şeyi söylüyor yahu :18: evlenince bambaşka biri oluyor diyorlar

keşke ilk dönem daha çok çalışsaydım

hehehe olsun kuşum sen de bundan sonra daha iyi çalışırsın

Keşke onunla daha önce karşılaşsaydık
keşke ders çalışma isteğim çok yoğun olsa
keşke matematiğim iyi olsaydı
keşke kpss ye çalışmaya daha önce karar verseydim
keşke o da beni sevse
keşke....
keşke....
keşke....

keşke bu kadar bağlanmasaydım sana.ayrıldıktan sonra geri dönmeseydim...döndükten sonra bir daha aynı hataları yapmasaydım.bak yine bitti işte.unutamıyorum şimdi,yapamıyorum sensiz...o kadar çok keşkem var ki hepsi boğazımda düğüm düğüm oluyor

keşke haketmeyen kişilere bu kadar değer vermeseydim keşke kardeşim yerine koyup güvenmeseydim hala yaptıkları canımı yakıyor

keşke 1994 yılına dönsem ortaokul son sınıf meslek lisesine seçmemiş olsaydım.
keşke üniversite okusaydım
o kadar gereksşz insan oldu ki hayatımda şimdi ki aklım olsaydıda hiçbirini hayatıma almasaydım.
aileme destek olup bir ev alsaydım.
keşke zamanında tavrımı koysaydım bazı insanlara
şimdi ki aklım olsaydıda kocama bu kadar taviz vermeseydim
keşke bir meslek sahibi olup kocamın eline bakmasaydımda onun kendini bişey sanmasına izin vermeseydim
keşke hamileyken, emzirirken sigara illetini içmeseydim.vicdan azabı çekiyorum kızıma her baktığımda...
keşkeler o kadar çok ki sabaha kadar yazabilirim yaş 30 bu yaşa kadar hep keşke dedidim artık keşke demek istemiyorum.
bundan sonra bütün hedeflerime ulaşmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…