- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
keske bu kadar saf olup herseye inanmasam keske yasadiklarimdan ders alsam
hiç sevmem keşkeyi ama ilk kez bu kadar çok çok çok kullandım keşke senin olgunluğunu anlayıp sana saçma blöfler yapmasaydım keşke kendin olmana izin versydim hayatına bu kadar müdahale etmeseydim hayatımın en acı keşkesi seni çok seviyorum ben
okadar çok keşkem varkı dile getiremeyeceğim.... sadece kendım içimden içime söylediklerimm ve anlatmak isteyipte anlatamadığımm
keşke 7 yıl öncesine dönüp herşeyi yeniden şekillendisemm evliliğimii
kendımı mesela bu kadar kılolu olmasaydım keşkee depreyonlardan çıkıp kendimee aynada bır baksaydım keşkee
başkaları için canımı yollara sermeseydımm
keşke.........
keşke bu kadar karamsar degılde neşeli sorunları olmayan biris olsaydımmm
keşke kv.lerle aynı apartmanda oturmasayık
ayrı ayrı şehirlerde olsaydıkk arada bır görseydikk
keşke çok iyi bir işimizz olsaydı
sonn olarakk keşke kocam bu kadar deli degilde çok akıllı olsaydı ve benı bu kadar üzmeseydii.....
keşke zamanında liseyi bitirseydimşimdi açık öğretimle ugraşmazdım
Keşke zamanı geri alabilsem.:26:
2 gün öncesine kadar köpek gibi keşke diyordum ardından düşündüm zamanı geri alma şansım var mı ? Yok. O zaman neden kendımı yiyorum,kendımızı yıyerek ne gerı getırebılıyoruz bıseylerı ne de kazanıyoruz kımseye değil kendımıze yapıyoruz.. onun ıcın şu tatlı canımızı üzmeye gerek yok kızlar emin olun
keşke seni gurur yapabilecek kadar az sevseydim...
keşke hayatımızda hiç keşkelerimiz olmasaydı......
keşke bu kadar aptal olmasaydım biraz gözü açık olsaydım..
keşke pozitif olsaydım,yaşam dolu.Çevreme ışık saçsaydım.Herkesi mutlu etseydim.Ortalığı kahkahalarımla çınlatsaydım..
keşke geçmişi silip baştan yön vereydim bazı şeylere..
keşke annemle babamı bu kadar üzmeseydim..
keşke hep doğru tercihler yapsaydım..
keşke çocukluğumu şu an bende hiç bir hasar bırakmamış şekilde yaşayabilseydim..
keşke bazı şeylerden mutlu olabilseydim,beni tatmin etmek bu kadar zor olmasaydı..
ve
keşke şimdi hiç keşke kullanmama olgunluğuna sahip olabilseydim..
Keşke o hödüğe bu kadar değer vermeseydim. Gençliğimi, bedenimi, aklımı, kalbimi zamanında ona heba etmeseydim
Çok şükür o keşkeler devam etmiyor. Allah'a yatıp kalkıp dua edebileceğim biriyle hayatımı paylaşıyorum...
keşke bu kadar aptal olmasaydım biraz gözü açık olsaydım..
keşke pozitif olsaydım,yaşam dolu.Çevreme ışık saçsaydım.Herkesi mutlu etseydim.Ortalığı kahkahalarımla çınlatsaydım..
keşke geçmişi silip baştan yön vereydim bazı şeylere..
keşke annemle babamı bu kadar üzmeseydim..
keşke hep doğru tercihler yapsaydım..
keşke çocukluğumu şu an bende hiç bir hasar bırakmamış şekilde yaşayabilseydim..
keşke bazı şeylerden mutlu olabilseydim,beni tatmin etmek bu kadar zor olmasaydı..
ve
keşke şimdi hiç keşke kullanmama olgunluğuna sahip olabilseydim..
Keşke o hödüğe bu kadar değer vermeseydim. Gençliğimi, bedenimi, aklımı, kalbimi zamanında ona heba etmeseydim
Çok şükür o keşkeler devam etmiyor. Allah'a yatıp kalkıp dua edebileceğim biriyle hayatımı paylaşıyorum...
keşke bu kadar iyi niyetli olmasam
ama yapamıyorum ki
KEŞKEeeee keşke zmanı geriye alabilseydim ama aldıgım zmanda aklımı kullanabilseydm. keşke başkalarından önce kendime deger verseydim . keşke onların mutlulugunu degilde kendi mutlulugumu düşünseydim. ' KEŞKE AİLEMİ ÜZMESEYDİM' ne olursa olsun hiç bi konuda üzmeseydim . keşke önceligim ailem olsaydı hep. ( bunun hatasınıda yeni anlıyorum ) keşke okusaydımda şimdi açık ögretimle ugraşmasaydım. nişanlımı çok seviyorum ama keşke okumayı tercih etseydim. VEE KEŞKE SEVGİMİ DEGİLDE MANTIGIMI ÖN PLANA KOYABİLSEYDİM ( bazen )... keşkelerim su son 3 senedir hiç bitmiyoki. galiba çok karamsarım yada hayat bna izin vermiyo İYİKİ demem için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?