- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Keske onu bu kadar hayatımın merkezi yapmasaydımm.
keşke 1994 yılına dönsem ortaokul son sınıf meslek lisesine seçmemiş olsaydım.
keşke üniversite okusaydım
o kadar gereksşz insan oldu ki hayatımda şimdi ki aklım olsaydıda hiçbirini hayatıma almasaydım.
aileme destek olup bir ev alsaydım.
keşke zamanında tavrımı koysaydım bazı insanlara
şimdi ki aklım olsaydıda kocama bu kadar taviz vermeseydim
keşke bir meslek sahibi olup kocamın eline bakmasaydımda onun kendini bişey sanmasına izin vermeseydim
keşke hamileyken, emzirirken sigara illetini içmeseydim.vicdan azabı çekiyorum kızıma her baktığımda...
keşkeler o kadar çok ki sabaha kadar yazabilirim yaş 30 bu yaşa kadar hep keşke dedidim artık keşke demek istemiyorum.
bundan sonra bütün hedeflerime ulaşmak istiyorum.
keşkem o kadar çokki....tatlım hepsini sıralamak geldi içimden...mahsuru yoktur inşallah...
keşke 19 umda nişanlandığım kişiden ayrılmasaydım...ailesi ve kendisi beni gerçekten seviyordu...
keşke üniversite öğrenimime devam etseydim değmeyecek insan yüzünden eğitimimi bırakmasaydım...
keşke oğlumun babası olan varlıkla hiç evlenmeseydim hatta onu ve ailesini hiç tanımasaydım....
keşke allah onun hakkında işaretler verirken görmezden gelmeyip bile bile lades demeseydim....
keşke kafamı kullansaydım kalbimi değil ama ozamanlar kalbim kafamdan büyüktü....
bu keşkeler yüzünden gözyaşlarım hiç dinmedi...
Keşke o hödüğe bu kadar değer vermeseydim. Gençliğimi, bedenimi, aklımı, kalbimi zamanında ona heba etmeseydim
Çok şükür o keşkeler devam etmiyor. Allah'a yatıp kalkıp dua edebileceğim biriyle hayatımı paylaşıyorum...
Keşke geçen sen bu zamanlarda bu kadar üzülmeseymişim boş yere........
keşke o gün hiç yaşanmasaydı..
keşkeee o gün de yaşanmasaydı.
keşke bu geçen 4 yıl geçmeseydi
keşke uzun ilişki yaşamasaydım keşke iş güç olmadan sorumluluğa başlamasaydım keşke ne onun hayatını nede kendi hayatımı heba etmeseydim keşke ondan soğumasaydım eskisi gibi sevseydim keşke ilişkime onun gibi sahip çıkıp ona sarılsaydım
nolmuştu ki
neden soğudunçok özel değilse bahseder misin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?