Merhaba arkadaşlar, kızlarımdan sonra birde oğlum olmasını arzuluyorum. Bunun içinde yakın olduğundan Kıbrısı düşünüyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların yardımcı olmalarını umut ediyorum. Toplam tedavi fiyatları, en iyi merkezler ve bunun gibi birçok şeyi öğrenmek istiyorum. Bilen birileri varsa lütfen bilgilerini paylaşsın. Teşekkür ederim.
merhaba sevgili arkadaş
ben size birazcık belkide hakkım olmayarak sitem etmek için yazıyorum.bu sitenin tüp bebek bölümünde bizler genelde bazen yıllardır hasretiyle kavrulmuş yüreklerin heyecanı ile , çoğu zaman da hıçkırıklar içinde okuduğumuz satırlarda '' karnı aç , ekmek bulmaya çalışan insanların yanında üfff ekmek evde çok var canım pasta çekti'' derken biraz daha hassas olup , bu siteyi bulduğunuz gibi kıbrısta bu işi yapanların kendilerine ya da bir hekime de sorabileceğinizi düşünüyorum. öncelikle sahip olduğunuz yavrularına sağlık dilerim..herşey gönlünüzce olsun............
Burada yardımcı olacak birileri var mı yok mu bilmiyorum, ancak bu sitenin adı kadınlar kulübü ve bende bir kadın olarak duygularımı paylaşıp fikir edinmek istedim. Yoksa bende biliyorum elbette googleda aratmayı veya kendileri ile görüşmeyi.
Allah senin ve senin gibi bekleyen herkesin kucaklarını benimde tedaviyle sahip olduğum düşünerek ve duygularınızı çok iyi bildiğimden bebeciklerle doldurması için dua ediyorum.
Burada yardımcı olacak birileri var mı yok mu bilmiyorum, ancak bu sitenin adı kadınlar kulübü ve bende bir kadın olarak duygularımı paylaşıp fikir edinmek istedim. Yoksa bende biliyorum elbette googleda aratmayı veya kendileri ile görüşmeyi.
Ben bu konuyu birileri etik bulsun, bulmasın, kınasın yada tartışma oluşsun diye açmadım. Sadece bu konuda bilgisi olanlarla fikir alışverişi yapmak için açtım.
Allah senin ve senin gibi bekleyen herkesin kucaklarını benimde çocuklarıma tedaviyle sahip olduğumu düşünerek ve duygularınızı çok iyi bildiğimden bebeciklerle doldurması için dua ediyorum.
Cinsiyet seçiminin yasak olduğu Kuranın hangi bölümünde yer alıyor?
Bilgisi olmadığını düşündüğün insanların çoğundan kişisel mesajlar alıyorum. Demek ki bilgisi sahibi olan birçok arkadaş varmış.
Cinsiyet seçiminin yasak olduğu Kuranın hangi bölümünde yer alıyor? Ayrıca Rabbim istemedikten sonra hiçbirşey olmaz.
Sanırım beni yanlış anlamışssın. Ben evlat ayırmıyorum. Ben kızlarımdan sonra bir oğlum veya oğullarım olsun istiyorum, hiç çocuğum yokken cinsiyet seçimi yapmıyorum.
Kızlarım değilde oğullarım olsaydı aynen şu anda düşündüğüm gibi birde kızım veya kızlarım olsun isterdim. Şunuda son olarak belirteyim ben yavrularımı bin tane oğlana değişmem... Sanırım sorunun cevabını vermiş oldum arkadaşım.
Ben her zaman herkese dua ediyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?