Burada yardımcı olacak birileri var mı yok mu bilmiyorum, ancak bu sitenin adı kadınlar kulübü ve bende bir kadın olarak duygularımı paylaşıp fikir edinmek istedim. Yoksa bende biliyorum elbette googleda aratmayı veya kendileri ile görüşmeyi.
Ben bu konuyu birileri etik bulsun, bulmasın, kınasın yada tartışma oluşsun diye açmadım. Sadece bu konuda bilgisi olanlarla fikir alışverişi yapmak için açtım.
Allah senin ve senin gibi bekleyen herkesin kucaklarını benimde çocuklarıma tedaviyle sahip olduğumu düşünerek ve duygularınızı çok iyi bildiğimden bebeciklerle doldurması için dua ediyorum.
Ben de düşünüyorum bazen yaşım ilerliyor, acaba anne olabilecek miyim diye, ama kimsenin söylediklerine de iç geçirmiyorum
Bazen yaşının geçtiğini düşünmekle, yıllarca bekleyip sabırsızlanmak aynı hassasiyeti ve hisleri vermiyor demek ki Sevgili TheShe...
İlginçtir bende erkek doğumlarına çok sık rastlıyorum... hatta arkadaşlarımla kıyamet alametlerinde ki büyük savaşları düşünüp; erkek bolluğunu buna yorar olduk... demek ki bunlar yersiz endişeler... yine demek ki bir yerler de bizim yerimize bunları düşünüp eşitleyenler var... ve yine demek ki bize düşene razı olmaktan ben her zaman mutlu olucam...
Arkadaşım selam, daha önce mecburi olarak birkaç yıl orada ikamet ettim. Tabi o zaman bu merkezler yoktu. Ben İnternetten bir sürü merkez buldum ama hangisi gerçekten iyi ve başarı oranları yüksek bunu bilmiyorum. Türkiyede sorsalar şu merkez iyidir diyebilirim ama malesef orası hakkında bilgim yok. Yardımın için sağol.Kıbrısta magosada var
tüp bebek merkezi
burada çok var bu yolla çocuk sahibi olan
tek bildiğim çok pahalıymış
032 3668600 telefon numarası
umarım işinize yarar
Sevgili Naz_bebek, Allahım 7 senedir boş kalan kucağını bu seferki tedavinde saglıklı bebek veya bebeklerle doldursun. Emeklerin boşa çıkmasın inşallah. Kim varsa bekleyen Allahım onlara annelik ve babalığı tattırsın.Slm kızlar
Benımde 7 senedır bebeğim olmuyor ve ozlem cekmekteyım üstelık şu anda 7. tüp bebek tedavıme başlıcam benım dr um Kıbrıs Tüp bebek hast Halil İbrahım bey kendısı kıbrısta cinsiyet secımı yapıyor sanırım istersen özelden telefon bıldılerını verırım sana haaa bu arada ist nişantasında muaynesı var
Allahım gönlne gore versın bizim bebeğimiz olmuyor ama olan arkadaşlarada yardım edebiliriz dımı ayrıca bu onun kararı eleştirmek bize düşmez sonucta mıkroenjeksıyon yontemıyle kızları olmus bu seferkıde mıkroenjeksıyon olucagı ıcın gayet iyi bit fikir zaten az çok transfer ettıklerı embryoların hangı cındsıyet oldugunu bılıyorlar dıye duydum ben açıkcası tüp bebekle 2 kızım olsa diğer denememde tüp bebek olucagı için cınsıyet secımı yapardım
Allahım bu yolda uğrasan herkese bebek , Anne olmayı nasip etsın inşallah
NE ISTERSEN YAPIYORLARMIS SENDE ISTIYONMU ::: kac kilo olsun:--)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?