Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Boz daha önce sperm varmıştık o Yüzden transfer gıdıcegım ve terapıyı Ist da alacam .7.6 rahîm senın kaç çıktı.moralım bozuldu.dr 8 ıyı dedı ama..
7.6 düşük değil bence canım, moralini bozma, haftaya kadar dahada kalınlaşır

noa: yumurta kalitesizliği

7.6 düşük değil bence canım, benim 2 gün önce 8.2 çıktı. çokda farklı sayılmaz. benim transferimde haftaya..
Dr Burak önce dedı kafam karıştı.sımdıye kadar tup bebeklerde hep kalın çıkardı.hatta son tup bebekte kalın hıstereskopı yapalım falan demıslerdı.ben kalınlasmasın dıye beklerken ınce deyınce bozuldum.sanada verdımı fızyoterqpı.haftaya hepımız anne oluruz ınş.tsk ler

selam kizlar biraz once hit den geldim. benim yas esiminde sperm sorunu nedeniyle olma ihtimali en yuksek olanin embriyo don. oldunu soyledi. dogum kontrol hapi verdi. bir aksilik cikmazsa agustos basi gibi olucak saniyorum.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

2. Umut14/40/...../2 olumsuz yum.donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

3. Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)
/HİT/Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT/8 Haziran/.....

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/
HİT/
Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

7. efenaz/36.5/......../ilk yum.donasyonu/HİT/Haziran/.........

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)
/HİT(görüşme)/........

Evet arkadaşlar son güncel listemiz. Bizimle birlikte olmak isteyen arkadaslari bekliyoruz.
İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşacağız!!

Tatlım hiç canını sıkma rahim kalinligin iyi ince değil.. Bak eskilerden krizantem var onun transferde 6.7 miş kalınlığı fizyoterapi vermiş halil bey ve o incecik rahime üçüz tutmuş.. Fizyoterapi Rahmi kalınlaştırmiyor sadece oradaki kan akışını hızlandırıyor ve embriyonun daha kolay tutunmasini sağlıyor.. Bende fizyoterapi alıcam bakalım benimde Haziran ortasında ordayım transfer 25i gibi..

Kızlar otel olayını naaptınız? Fazla otel yok magosada ve pahalı oteller ancak 5gun önce gideceğim için sıkılmak istemiyorum diye aparttada kalmayayım diyorum napıcaz biz? Nerde kalmayı düşünüyorsunuz?

Almira umar hersey yolu da gider bebislerini alip gelirsin.fizik tedavi alcakmisin ?kacinci gun embriyorsu olcak
Umutcum daha konusmadim embriyolar hakkinda 8. Gun rahim kalinligim 8.2 di gayet iyi dediler 3 tane estrofem kullaniyorum simdi.ilac kullanmadn hit 9.2 olcmustu sanirim almiycam yarin progestan testi yapilacak iyi cikarsa sali gunu gidicez rabbim nasip ederse darisi basiniza.rabbim emeklerimizin karsiligini bosa cikarmasn

Sağolun hepınız moralım duzeldı .hadı bakalım temmuza hepımız anne olalım ınsallah

Canim biz bi otelde kaldik turuyus mesafesi 5 dk tup bebek merkezine yurumek istemezsen taksiler 10 tl ye gotuuyorlar.iki kisi 100 tl.yemek yok icinde ama su var o kadar merkezi ki yemek yiyecegin yerler cok orda

Amın canım bu kadar emeklerımız bosa gıtmasın testın transferın hepsı hayırlı olsun gönlünün ıstegıne kavuşmam dılegıyle

Arkın Palm beach var kumsalı denızı cok guzelll

ÖZLENEN BEBEK

ÖZLENEN BEBEK
Fırtınalar koptu yıllarca canda
Bir bebek özlemi vardı ocakda
Ne umutlar yandı söndü bu canda
Umut ol yüreğe gel küçük bebek
Sen ana karnında alırken bir yol
Bekleme heycanı oldu uzun yol
Yoluna açılmış bekler iki kol
Bekletme yuvanı bul güzel bebek
Çocuk özlemiyle yanan bir kalpte
Yerin hazırlanmış bilinen vakte
Tatlı tatlı uyu elde beşikte
Sesinle şenlendir yuvayı bebek
Yıllarca ağladım bebeğim diye
Doğacak kucağa güzel hediye
Diller hasret giderecek ninniye
Dualar ninniye dönsün gel bebek

haklısın canım 3-4 tane otel var galiba,(aslında hastanenin anlaşmalı olduğu oteller oluyo,sinem hanıma sorabilirsin) apartta sıkılırsın bence.biz geçen sene lefkoşada otelde kaldığımız halde sıkılmıştık, 5gün geçmemişti bitürlü.
bu defa transfer günü gidip, 3gün kalıp dönücez, salamis te kalıcaz,hastaneyede yakınmış zaten.

dr burak türkiyedeki doktorunmu?? ben burdaki doktora sormadım bile, ölçtürdüm ultrason resmini aldım çıktım. herkes farklı düşünebiliyor çünkü...
bence kalınlık iyi ama mutlaka fizyoterapinin extra faydaları olur.bana fizyoterapi vermedi.

selam kizlar biraz once hit den geldim. benim yas esiminde sperm sorunu nedeniyle olma ihtimali en yuksek olanin embriyo don. oldunu soyledi. dogum kontrol hapi verdi. bir aksilik cikmazsa agustos basi gibi olucak saniyorum.
hadi hayırlı olsun canım, sende başladın tedaviye.. bizim sonuçlar, yeni eklenen arkadaşlar derken, hemen geçicek gibi zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…