Sinem hnm var o çok ilgili çok tatlı birde Selda hanim var ikiside cvp veriyor ilgileniyor istersen yazayım sinem hnm telefon +905488542625arkadaşlar merhaba , HİT in kıbrıstaki tek hemşiresi koordinasyonu yapan kişi Canan Hn . mı ? Ben ne zaman whatsupdan canan hn. a bişey yazsam ya çok geç dönüyor yada bakıp cevap bile vermiyor. koordinasyonu yapan memnun kaldığınız başka hemşiresi varsa adını yazarmısınız .
sağol arkadaşım.Sinem hnm var o çok ilgili çok tatlı birde Selda hanim var ikiside cvp veriyor ilgileniyor istersen yazayım sinem hnm telefon +905488542625
Bu daha cok yeni bir yontem aslinda yurtdisinda tedavi amacli yapiliyormus zaten fakat tupbebek konusunda ilk kez ingiltere onaylamis .ozetle senin yumurtanda sana ait genleri tasiyan cekirdegi cikarip donore ait yumurtadaki gen tasiyan cekirdekle yer degistiriyorlar.donorun yumurtasindaki mitokondri saglikli oldugu icin senin genlerinle daha saglikli bir embriyo elde edebiliyorlar.cok uzun ve ciddi lbaratuvar gerektiren bir islem.benim de merak ettigim bu yolla tedavi olup cocuk sahibi olan var mi kibrista.saniyorum bir sure sonra kendi yumurtasi olup ancak saglikli olamayan yumurta rezervi olanlar icin alternatif bir yontem olacak.ama bizlere kavusurmu bilmiyorum .Cekirdek naklini ilk defa duyuyorum nasil oluyor o?
canım yalnız burda dikkat edilmesi gereken bir husus var, mitokondri de de DNA bulunuyor. yani bebek 3 kişinin genlerini taşımış olacak..Bu daha cok yeni bir yontem aslinda yurtdisinda tedavi amacli yapiliyormus zaten fakat tupbebek konusunda ilk kez ingiltere onaylamis .ozetle senin yumurtanda sana ait genleri tasiyan cekirdegi cikarip donore ait yumurtadaki gen tasiyan cekirdekle yer degistiriyorlar.donorun yumurtasindaki mitokondri saglikli oldugu icin senin genlerinle daha saglikli bir embriyo elde edebiliyorlar.cok uzun ve ciddi lbaratuvar gerektiren bir islem.benim de merak ettigim bu yolla tedavi olup cocuk sahibi olan var mi kibrista.saniyorum bir sure sonra kendi yumurtasi olup ancak saglikli olamayan yumurta rezervi olanlar icin alternatif bir yontem olacak.ama bizlere kavusurmu bilmiyorum .
Kusura bakmayın sizin gibi soyu belli olmayan bebekler dünyaya getirecegme ömür boyu bebek siz kalmaya razıyım.siz gibi inancı eksik insanlarla konuşulmuyor .son kez allah yardım etsn size
yahu arkadaşım sen gerçekten ne amaçla buralarda geziyorsun anlamıyorum.yanlış buluyorsan dolaşma bu sayfalarda...herkes kendi seçiminden sorumlu.sana mı kaldı bizim inancımızı ölçüp tartmak.sana mı kaldı bize inancı eksik demek.git bunları tecavüzcülere anlat,hırsızlara katillere anlat.gerçi sen kesin hanedan soyundan geliyorsun,onlarla aşık atamıyacağını anlayınca gözüne bizi kestirdin.son kez diyip diyip yine yeni yeniden yazıyorsun.lütfen artık kendi doğrularınla ilgilenkardesim ben günahszm meleğim pakım demedim ki neden insanoğlu yanlışı söylenince ters tepki alır ki...kardesim banane tabiki... ilk defa girdim bu sayfaya ve bunun doğrymus gibi yapılmasına sastım sadce...tabi ki beni ilgilendirmez uyrydı sadece rabbim sana da mucizeni bu yola basvurmadan verir inş...yapsanız da tabii ki kendi seçiminiz..tabi ki banane...ben saskınlığmin verdiği ilk tepkyle böyle yazdım ama rabbim size de bana da yardmcı olsun...kendi mucizesyle versin bebeklerimizi..allaha emanet olun...allah yar ve yardmcnz olsun[/QUO
canım, tedavin hayırlı olsun. inşallah ilkinde hamile kalırsın. listeye senide ekleyelim hemenmrb nilay ben de hitte tedavi görüyorm.bi aksilik çıkmazsa çarşamba günü transferim yapılacak.ilk denemem inşallah son olur. çok heyecanlıyım o nedenle.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.
1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek,1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
2. Umut14/40/...../2 olumsuz yum.donasyonu(ispanya)/HİT/......../........
3. Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
4. aleynaakin/38/sebepsiz infertilite/olumsuz 6 tüp bebbek 2yum.donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/.....
5. nao/36/........../olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........
6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........
7. efenaz/36.5/......../ilk yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........
8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek, 1spermdonasyonu(kıbrıs)/HİT(görüşme)/........
Evet arkadaşlar listemiz... ismini eklememi isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilirim. Görüşürüz....
insallah hepimizin bekledigi mutlu sona ulasirsin..mrb nilay ben de hitte tedavi görüyorm.bi aksilik çıkmazsa çarşamba günü transferim yapılacak.ilk denemem inşallah son olur. çok heyecanlıyım o nedenle.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar e2 ölçtürdüm dün 28 çıktı neyseki hatırlarsanız geçen ay 330du..Yani dün başladım estrofeme hazirana yetiştim anlayacağınızhaziranda gidicek arkadaşlar tedaviniz ne aşamada?? transferi yaklaşan varmı?? buara sessizleşti yine topik
Cnm hayırlı olsun tedavin inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Nilay değil Ayseldemir241 arkadaşımız listegi yapan kişi bilgilerini yaz senide eklesin listeye cnmmrb nilay ben de hitte tedavi görüyorm.bi aksilik çıkmazsa çarşamba günü transferim yapılacak.ilk denemem inşallah son olur. çok heyecanlıyım o nedenle.Allah hepimizin yardımcısı olsun
mrb nilay ben de hitte tedavi görüyorm.bi aksilik çıkmazsa çarşamba günü transferim yapılacak.ilk denemem inşallah son olur. çok heyecanlıyım o nedenle.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar e2 ölçtürdüm dün 28 çıktı neyseki hatırlarsanız geçen ay 330du..Yani dün başladım estrofeme hazirana yetiştim anlayacağınız
insallah hepimizin bekledigi mutlu sona ulasirsin..
Gozunaydın arkadasım.bol bebıslı gunlerın olsunKizlar e2 ölçtürdüm dün 28 çıktı neyseki hatırlarsanız geçen ay 330du..Yani dün başladım estrofeme hazirana yetiştim anlayacağınız
tedaviye karar verdim halil beyde yaptırıcam ama henüz görüşemedim kendisi ile.. gelişme oldukça burdan yazıcam.. inşallah haziranda hit e giden burdaki tüm arkadaşlarım eli dolu döner. hem bizlerede umut olur..Kiraz34 arkadaşım tedaviye karar verdinmi canm? Görüşebildinmi halil beyle?
hadi hayırlısı çok sevindim.. e2 yi düşürmek için ne kullanmıştın canım.. benimde geçen ay 170 lerdeydi e2..Kizlar e2 ölçtürdüm dün 28 çıktı neyseki hatırlarsanız geçen ay 330du..Yani dün başladım estrofeme hazirana yetiştim anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?