Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar e2 ölçtürdüm dün 28 çıktı neyseki hatırlarsanız geçen ay 330du..Yani dün başladım estrofeme hazirana yetiştim anlayacağınız
canım çok güzel çıkmış sonucun.. umuttan sonraki haftada seni göndericez bebişlerini almaya, haziranda hiç fire vermeyelim, hepimizin pozitif olur inşallahhhh

arkadaşlar bende yumurta donasyonu yaptıracagım. halil ibrahim bey en iyisi sanırım. tedavi aşamaları nasıl oluyo ve ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ? teşekkür ederim

Kizlar e2 ölçtürdüm dün 28 çıktı neyseki hatırlarsanız geçen ay 330du..Yani dün başladım estrofeme hazirana yetiştim anlayacağınız
Cok guzel canim hayirlisi olsun tedavin.haziran yolculari cogaliyor gobislerimizde yer acalim bebislermize :) arka arkaya bebisleri alip geliriz

arkadaşlar bende yumurta donasyonu yaptıracagım. halil ibrahim bey en iyisi sanırım. tedavi aşamaları nasıl oluyo ve ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ? teşekkür ederim
Bende yumurta donasyonu yaptiriyorum.tedaviye baslamadan once istanbuldaki muannanesinde gorusme yaptik senden ve esinden istiyecegi tahliller olcak birde rahim filmi istiyor.tahlil ve rahim filmi sonuci tedavinin ne zaman basliucagini belirliyor.yumurta donasyonu icin 5000 eu istiyor kisiye gore degisiyormu bilmiyorum.umarim ikinci deneme gerek kalmaz oyle bir olasilik karsi da ikinci deneme 1800 eu diye biliyorum.hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.en yakin zamanda anne olman dilegiyle

mrb nilay ben de hitte tedavi görüyorm.bi aksilik çıkmazsa çarşamba günü transferim yapılacak.ilk denemem inşallah son olur. çok heyecanlıyım o nedenle.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Almira umar hersey yolu da gider bebislerini alip gelirsin.fizik tedavi alcakmisin ?kacinci gun embriyorsu olcak

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek 1yum.donasyon(kıbrıs)
/HİT/Haziran/......

2. Umut14/40/...../2 olumsuz yum.donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

3. Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)
/HİT/Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)
/HİT/8 Haziran/.....

5. nao/36/........../olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

7. efenaz/36.5/......../ilk yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)
/HİT(görüşme)/........

Arkadaşlar bilgilerinde eksikleri olanlar yazabilirlerse ekleme yapayim. Umut efenaz nao arkadaşlarım sorun kisminiz eksik yazaraaniz ekleyeyim.

İnşallah hadi arkadaşlar bol bebisli bir liste olacak!!!!!!

Yas 36 olumsuz 5 tup bebek denemesi sorun yumurtam rezerve az

Canım ben yaptirmadim. Bende ilk defa yaptiracagim. Haftaya bende kıbrısta olacağım inşallah fizyoterapiyi orada alacağım. Aleyna arkadaşımız yaptirdi o istanbulda aldı. Ona yazabilirsin canım. İnşallah hayirlisiyla güzel sonuçla donersin canm.

Boz daha önce sperm varmıştık o Yüzden transfer gıdıcegım ve terapıyı Ist da alacam .7.6 rahîm senın kaç çıktı.moralım bozuldu.dr 8 ıyı dedı ama..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek 1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

2. Umut14/40/...../2 olumsuz yum.donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

3. Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)
/HİT/Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT/8 Haziran/.....

5. nao/36/........../olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

7. efenaz/36/Rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/ ilk yum. donasyonu/HİT/Haziran/..

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)
/HİT(görüşme)/........

Evet arkadaşlar hadi bakalim inşallah listemizdeki arkadaşlarımızin hepsi bir bir bebislerimizi alıp, sonuclarimizi hamile yazacağız.

Boz daha önce sperm varmıştık o Yüzden transfer gıdıcegım ve terapıyı Ist da alacam .7.6 rahîm senın kaç çıktı.moralım bozuldu.dr 8 ıyı dedı ama..

Benim kontrolüm pazartesi günü canm. Üzülme stres yapma bence transfer için gayet iyi bir değer. Artik önemli olan rahim bölgesini canli kanli tutmak bunuda fizyoterapiyle gerceklestiriyorlar. İnşallah iyi olacak! Güzel düşün Sonuç güzel olsun.

Cnm yaa şükür sonunda olmuş yaa..peki arkadaşım bu 4denemede neye bagladılar olayaşının sebebini benimde dıguşta 2denemem var benimkini bilemiyoruz dediler..
Aleyna Mrh arkadasım.tedavın Hayırlı olsun.sanırım sen fızyoterqpı almıssın.bende alacam.nasıl oluyor ışe yarıyormu.tsk Ler

Cok sagol arkadasım moral oldun.ınsallah hepımızın sonucu güzel olsun hatta coookkkk güzel olsun ıkızolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…