almira yıda ekle istersen canım, salı günü transferi varmış.. ilk güzel haberi ondan alıcaz inşallahAdı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.
1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
2. Umut14/40/...../2 olumsuz yum.donasyonu(ispanya)/HİT/......../........
3. Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)
/HİT/Haziran/......
4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT/8 Haziran/.....
5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/
Haziran/.........
6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........
7. efenaz/36.5/......../ilk yum.donasyonu/HİT/Haziran/.........
8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)
/HİT(görüşme)/........
Evet arkadaşlar son güncel listemiz. Bizimle birlikte olmak isteyen arkadaslari bekliyoruz.
İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşacağız!!
Sgl cnm ben ist levente aldım fizyoterapiyi gayet güzel ilgilendiler memnun kaldım..zaten halil beyde söylüyor kalınlaştırmadını sadece o bölgenin kanı daha canlı teze olmasını saglıyormuş.hiç üzülme 7nin üstü gayet iyi önemli olan kanın taze yumuşak olup emriyonun saglıklı bi şekilde gömülmesi..Aleyna Mrh arkadasım.tedavın Hayırlı olsun.sanırım sen fızyoterqpı almıssın.bende alacam.nasıl oluyor ışe yarıyormu.tsk Ler
Evet bende Levent'te baslıcam yarın.tsk eder bol bebıslı günler dılerımSgl cnm ben ist levente aldım fizyoterapiyi gayet güzel ilgilendiler memnun kaldım..zaten halil beyde söylüyor kalınlaştırmadını sadece o bölgenin kanı daha canlı teze olmasını saglıyormuş.hiç üzülme 7nin üstü gayet iyi önemli olan kanın taze yumuşak olup emriyonun saglıklı bi şekilde gömülmesi..
Insallah bebislerimi alip donucem kizlar.size de cok dua ediyorum rabbim bu guzel gunlerde dualrimizi kabul etsin.sirayla hamis olalim insallah
Kusura bakmayın sizin gibi soyu belli olmayan bebekler dünyaya getirecegme ömür boyu bebek siz kalmaya razıyım.siz gibi inancı eksik insanlarla konuşulmuyor .son kez allah yardım etsn size
Arkadaşım hadi bakalım çok az kalmış git bebekleri al ve gel Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeInsallah bebislerimi alip donucem kizlar.size de cok dua ediyorum rabbim bu guzel gunlerde dualrimizi kabul etsin.sirayla hamis olalim insallah
Kızlar Kıbrıs tayım hit fizyoterapi dedi yarın2. Seansı alıcam. Emin ellerdeyiz merak etmeyinSağolun hepınız moralım duzeldı .hadı bakalım temmuza hepımız anne olalım ınsallah
Cinsiyet secimi için geldik . Sadece şunu söyleyebilirim burada ticaret yapılmıyor. Tek amaç insanları anne yapabilmek. Hamile haberini hemşireler birbirlerine verirken Yaşadıkları Mutluluğu gördüm . 3. Gelişim yanlış anlaşılmasın olumsuz olduğu için değil yumurta azlığından dolayı havuz oluşturuldu ve hersey yolunda. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz .Merhaba hayırlısı olsun inşallah bende yakin vakitte gidicem inşallah doktra nasil ulastiniz toplaM maliyet nekadar oldu cvp verirseniz sevinirim
Cnm teşekkür ederiz içimize su serptin..Senin çocukların var heralde cinsiyet seçimin kizmi erkekmi? Bilgilerini yaz Ayseldemir241 arkadaşımız senide eklesin listeye bizi habersiz bırakma sonucu mutlaka yaz olurmu bol şansCinsiyet secimi için geldik . Sadece şunu söyleyebilirim burada ticaret yapılmıyor. Tek amaç insanları anne yapabilmek. Hamile haberini hemşireler birbirlerine verirken Yaşadıkları Mutluluğu gördüm . 3. Gelişim yanlış anlaşılmasın olumsuz olduğu için değil yumurta azlığından dolayı havuz oluşturuldu ve hersey yolunda. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz .
Angel7179... Kendisine özelden de yazdım ama ses seda yok malesefİsmini unuttugum yakin zamanda sonuc alcak bir arkadasimiz vardi guzel haberini bekliyoruz.sonucunu bildirirse seviniriz.
Aynı sorun çoğumuzda var cnm benimde kalinlasmiyor.. Bende internette falan hep bunu araştırıyorum ama yapcak pek bişey yok ben nar suyu icicem bakalım.. Bu arada benim transferde Haziran sonu gibi.. Rahim kalinligim çarşamba bakılacak.. Kızlar rahim kalınlığı olcturenler değerlerini yazabilirmi? İlacın kaçıncı günü kaç çıktı mesela?? Olcturdukce yazalımAramiza katilan yeni arkadaslar var tedavileri hayirli olsun yakin zamanda hepimizin anne olmasini diliyorum.Sali gunu rahim kalinligini olcturmem gerekiyor cok endiseliyim ince cikar diye daha once bu problemle karsilasmistim.nar suyu icmistim fakat bende etkili olmamisti.daha oncede sordum beslenme konusunda onerisi olan yada rahim kalinlastirmak icin faydasini gordugunuz onerceginiz birsey varmi?sanirim benim transferim haziran sonu.
evet bende merak ediyorum. estrofemi gunde nasil kullandiniz ? adetin kacinci gunlerinde kalinlik olcturdunuz ? cikan sonuclar neler ? adacayinin rahimi kalinlastirdigini duymustum. ostrojen icerdigi icin. ama sakin hit e sormadan kullanmayin.. benim ki sadece bir duyum. mutlaka once doktora sorun.Aynı sorun çoğumuzda var cnm benimde kalinlasmiyor.. Bende internette falan hep bunu araştırıyorum ama yapcak pek bişey yok ben nar suyu icicem bakalım.. Bu arada benim transferde Haziran sonu gibi.. Rahim kalinligim çarşamba bakılacak.. Kızlar rahim kalınlığı olcturenler değerlerini yazabilirmi? İlacın kaçıncı günü kaç çıktı mesela?? Olcturdukce yazalım
Selam canım. Hayır benim Çocuğum yok eşimin ilk evliliğinden 2 kızı var. Cinsiyet secimi onun tercihi ben de itiraz etmedim. Erkek istiyoruz.Cnm teşekkür ederiz içimize su serptin..Senin çocukların var heralde cinsiyet seçimin kizmi erkekmi? Bilgilerini yaz Ayseldemir241 arkadaşımız senide eklesin listeye bizi habersiz bırakma sonucu mutlaka yaz olurmu bol şans
Adetin 5. Günü benim6,5 çıktı . Fizyoterapi alıyorum 3 seans . Merak etme Herşeyin çaresi var. Nar suyu ben de içtim ama bişey değişmedi. Yükleme sonrası nar suyu çok onermıyor bazı internet siteleri transfer sonrası içmeyin bence.Aynı sorun çoğumuzda var cnm benimde kalinlasmiyor.. Bende internette falan hep bunu araştırıyorum ama yapcak pek bişey yok ben nar suyu icicem bakalım.. Bu arada benim transferde Haziran sonu gibi.. Rahim kalinligim çarşamba bakılacak.. Kızlar rahim kalınlığı olcturenler değerlerini yazabilirmi? İlacın kaçıncı günü kaç çıktı mesela?? Olcturdukce yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?