Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba hayırlısı olsun inşallah bende yakin vakitte gidicem inşallah doktra nasil ulastiniz toplaM maliyet nekadar oldu cvp verirseniz sevinirim

Merhaba gecen sene yazmussiniz ta olumlusuz mu sonuclandi ve maliyet nekadara geldi cvp verirseniz memnun olurum

Merhaba gecen sene yazmussiniz ta olumlusuz mu sonuclandi ve maliyet nekadara geldi cvp verirseniz memnun olurum
Cnm geçen sene yazan nilay arkadaşımız noa ise aktif o msjı yazalı birkaç gün oldu nilay arkadaşımız hamile noa ve bizler yeni denicez tarihlerde bir sıkıntı oldu sanırım yanlış baktın tarihlere sen hangi asamadasin biraz kendinden bajsedermisin

Maşallah
Maşallah arkadaşım guzelhaberrlerini burdan yazarsan sevinirim
Nekadar maliyet oldu cvp verirseniz sevinirim

Himm pardon canim daha asama yok bende eşim halil ibrahim beyi bulmus yakin vakitte gorusmeye gitcez ve heyecanlıyım herkeze evlat nasip etsin inşallah siz ne vakit gidiyorsunuz orda kalma yeri ayarlanmiyormu

Dr Burak degıl.dr biraz ince dedı yazacaktım ıpadın azızlıgı herseyı degıstırıyo bende dıkkat etmedım.

canım geçen yıl başka yerde yaptırmıştım donasyonu.. hastane lefkoşadaydı o yüzden orda kalmıştık.. tabiki olumsuz sonuçlandı, şimdiki prosedürle kıyasladığımda şaşırmıyorum. diğer merkezde herşey rastgele yapılmış
geçen seneki yer 4700 eu+ yol ve konaklama olmuştu.
Hit de tedavi 5000eu + yol ve konaklama şeklinde. şansımıza Euro buara çok yükseldi bu yüzden lira olarak net bişey söylemek zor.

Himm pardon canim daha asama yok bende eşim halil ibrahim beyi bulmus yakin vakitte gorusmeye gitcez ve heyecanlıyım herkeze evlat nasip etsin inşallah siz ne vakit gidiyorsunuz orda kalma yeri ayarlanmiyormu
sizin yumurta donasyonumu? sperm yada embriyo donasyonunun ücretleri farklı çünki.. talep ederseniz kalınacak oteli ayarlıyorlar sanırım.

Ben de onu cok merak ediyorum sakincaliyca bi gun dahi olsa kalalim
imkanınız varsa kalın arkadaşım, zaten havalimanı 45km, hem o kadar yol sonra birde uçak.. risk almak oluyo bana göre.
ben 1 haftalık rapor alıp gidicem, 3gün orda kalırız,dönüştede biraz dinlenirim diye düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…