Degil canm kibris oteldi adi sanirimŞadan otelmi adi?
Olabilir tup bebek merkezine 5 dk yurume mesafesindeydiCyprus apart hotel mi? Yoksa bahsettiginiz arkadaşlar.
Merhaba hayırlısı olsun inşallah bende yakin vakitte gidicem inşallah doktra nasil ulastiniz toplaM maliyet nekadar oldu cvp verirseniz sevinirimHerkese merhaba... Kızlar Allah'ın izniyle haftaya Kıbrısa gidiyoruz. Uzun araştırmalar ve görüşmeler sonunda kararımızı Kıbrısta Halil İbrahim Tekin'den yana verdik. Karar aşaması gerçekten çok zordu ama inşallh doğru karar vermişimdir. Umarım burada güzel sonuçlarımıda sizlerle paylaşırım. Ben istedimki Halil İbrahim Beyin hastaları burada toplanalım ve birbirimize destek verelim.Daha önceden deneyen yada denemeyi düşünen bütün arkadaşlar önerilerimizle, yorumlarımızla burada buluşalım.
Herkesin yorumlarını bekliyorum, sevgiler....
haklısın canım 3-4 tane otel var galiba,(aslında hastanenin anlaşmalı olduğu oteller oluyo,sinem hanıma sorabilirsin) apartta sıkılırsın bence.biz geçen sene lefkoşada otelde kaldığımız halde sıkılmıştık, 5gün geçmemişti bitürlü.
bu defa transfer günü gidip, 3gün kalıp dönücez, salamis te kalıcaz,hastaneyede yakınmış zaten.
Cnm geçen sene yazan nilay arkadaşımız noa ise aktif o msjı yazalı birkaç gün oldu nilay arkadaşımız hamile noa ve bizler yeni denicez tarihlerde bir sıkıntı oldu sanırım yanlış baktın tarihlere sen hangi asamadasin biraz kendinden bajsedermisinMerhaba gecen sene yazmussiniz ta olumlusuz mu sonuclandive maliyet nekadara geldi cvp verirseniz memnun olurum
Maşallah arkadaşım guzelhaberrlerini burdan yazarsan sevinirimUmutcum daha konusmadim embriyolar hakkinda 8. Gun rahim kalinligim 8.2 di gayet iyi dediler 3 tane estrofem kullaniyorum simdi.ilac kullanmadn hit 9.2 olcmustu sanirim almiycam yarin progestan testi yapilacak iyi cikarsa sali gunu gidicez rabbim nasip ederse darisi basiniza.rabbim emeklerimizin karsiligini bosa cikarmasn
Himm pardon canim daha asama yok bendeCnm geçen sene yazan nilay arkadaşımız noa ise aktif o msjı yazalı birkaç gün oldu nilay arkadaşımız hamile noa ve bizler yeni denicez tarihlerde bir sıkıntı oldu sanırım yanlış baktın tarihlere sen hangi asamadasin biraz kendinden bajsedermisin
Dr Burak degıl.dr biraz ince dedı yazacaktım ıpadın azızlıgı herseyı degıstırıyo bende dıkkat etmedım.dr burak türkiyedeki doktorunmu?? ben burdaki doktora sormadım bile, ölçtürdüm ultrason resmini aldım çıktım. herkes farklı düşünebiliyor çünkü...
bence kalınlık iyi ama mutlaka fizyoterapinin extra faydaları olur.bana fizyoterapi vermedi.
Maşallah inşallah aksilik olmazda gidersinjz allahim herkeze nasip etsinhadi hayırlı olsun canım, sende başladın tedaviye.. bizim sonuçlar, yeni eklenen arkadaşlar derken, hemen geçicek gibi zaman..
en az 1 gün kalınmasını öneriyorlar. aynı gün dönme bence canımmerhaba birşey sormak istiyorum . transferi yaptırıp aynı gün dönmek sakıncalı mı ? ben iş yerinden izin sorunum olduğu için aynı gün geri dönmeyi düşünüyorum sizce yanlış mı ?
canım geçen yıl başka yerde yaptırmıştım donasyonu.. hastane lefkoşadaydı o yüzden orda kalmıştık.. tabiki olumsuz sonuçlandı, şimdiki prosedürle kıyasladığımda şaşırmıyorum. diğer merkezde herşey rastgele yapılmışMerhaba gecen sene yazmussiniz ta olumlusuz mu sonuclandive maliyet nekadara geldi cvp verirseniz memnun olurum
sizin yumurta donasyonumu? sperm yada embriyo donasyonunun ücretleri farklı çünki.. talep ederseniz kalınacak oteli ayarlıyorlar sanırım.Himm pardon canim daha asama yok bendeeşim halil ibrahim beyi bulmus yakin vakitte gorusmeye gitcez ve heyecanlıyım herkeze evlat nasip etsin inşallah siz ne vakit gidiyorsunuz orda kalma yeri ayarlanmiyormu
imkanınız varsa kalın arkadaşım, zaten havalimanı 45km, hem o kadar yol sonra birde uçak.. risk almak oluyo bana göre.Ben de onu cok merak ediyorum sakincaliyca bi gun dahi olsa kalalim
İns arkadasım tüm melekler senınle olsun Allah yardımcın olsun gobısın bebıslerle dolsun benımde Perşembe transfer haydi bakalım sırayla hamılelık haberlerımızı paylaşalımKizlar progestron iyi geldi sali gunu yolcuyum.ilk transferim dua edin nolur.bebeklerimi alip doneyim
canım bol şans diliyorum, inşallah herşey yolunda gider..Kizlar progestron iyi geldi sali gunu yolcuyum.ilk transferim dua edin nolur.bebeklerimi alip doneyim
Dolsun gobıslerrrrrrr gelsın bebıslerrrrrrrrcanım bol şans diliyorum, inşallah herşey yolunda gider..
ilk sen, sonra efenaz sonrada ben, transferlerimiz peşpeşe olcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?