Bugün fizyoterapim var . Hit i görmüycem. Evet tüm muayeneleri ve ölçümleri kendisi yapıyor.merhaba kaptan 48 hoşgeldin.Hit bugün hastanede mi rahmi hit mi ölçüyor yoksa başka biri mi
Dediğim gibi bu 3. Gelişim. Daha önce yumurta çatlatma iğnesi olup geldik. Bu defa tedavi sadece hit in ilâçlarıyla olsun istedim ve adetimin 2. Günü yazdığı ilaçlarla başladım 5. Günü Kıbrıs'a geldik. İlaçları Ankara'dan aldık. Buradan yetmediği zamanlar takviye yapıyoruz . Türkiye'de daha uygun ilaç fiyatlarıcanım tüp bebek ilaçlarını kıbrıstan mı aldın bütün tedavini orada mı geçireceksin
canım, kuru soğanı duymuştum ben. İbrahim saraçoğlu vb bitkibilimciler rahim için çiğ soğan öneriyorlardı.. eskiden baktığım tüp bebek topiklerinde de hep bahsediliyordu. ben yemeğe çalışıyorum. salatalara mutlaka ekliyorum.Aramiza katilan yeni arkadaslar var tedavileri hayirli olsun yakin zamanda hepimizin anne olmasini diliyorum.Sali gunu rahim kalinligini olcturmem gerekiyor cok endiseliyim ince cikar diye daha once bu problemle karsilasmistim.nar suyu icmistim fakat bende etkili olmamisti.daha oncede sordum beslenme konusunda onerisi olan yada rahim kalinlastirmak icin faydasini gordugunuz onerceginiz birsey varmi?sanirim benim transferim haziran sonu.
ben ölçtürdüğümde 8.2 çıktı canım, adetimin 10. günüydü galiba, transferime 8gün var diye iyi dediler.Aynı sorun çoğumuzda var cnm benimde kalinlasmiyor.. Bende internette falan hep bunu araştırıyorum ama yapcak pek bişey yok ben nar suyu icicem bakalım.. Bu arada benim transferde Haziran sonu gibi.. Rahim kalinligim çarşamba bakılacak.. Kızlar rahim kalınlığı olcturenler değerlerini yazabilirmi? İlacın kaçıncı günü kaç çıktı mesela?? Olcturdukce yazalım
estrofemi onlar gün gün ayarlıyor,ona göre içiyoruz. kalınlık içinde ölçüm herkeste aynı zamanda olmuyor. adaçayı tehlikeli bence, rahmin kasılmasına neden oluyormuş,hamileliktede asla içmeyin deniyor. ben soğanı duymuştum, salatalarda bi zararı olmaz herhaldeevet bende merak ediyorum. estrofemi gunde nasil kullandiniz ? adetin kacinci gunlerinde kalinlik olcturdunuz ? cikan sonuclar neler ? adacayinin rahimi kalinlastirdigini duymustum. ostrojen icerdigi icin. ama sakin hit e sormadan kullanmayin.. benim ki sadece bir duyum. mutlaka once doktora sorun.
Evet Magosa da hast 10 dk yürüme mesafesi. Ilk geldiğimizde Arkın Palm beach de kaldık yarım pansiyon yemekleri müthiş 150 euro. Uzun sure Kaldığımız için bize Pahalı geldi. Gecen ay evolve parka geldik burayı daha çok sevdim oda ve mutfak iki bölüm şeklinde minik bi ev gibi. Yemeğinizi kendiniz yapabiliyorsunuz karşınızda lemar var. Fiyatı 100 tl. Gecen ay 20 gün kaldık aldığımız tencere tavayı kolileyip kaldırdılar bu ay gelince evimize gelir gibi oldu. DVD Alıp kurduk hersey çok keyifli. 10 gün oldu geleli daha buradayız. İlaçları buz kalıplarıyla valize yerleştirip bagaja verdikkaptan 48 teşekkürler cevabın için magosada kalıyorsun değil mi otel fiyatı ne kadar bilgi verir misin. Bir de ilaçları Ankaradan kıbrısa nasıl getirdin bozulmadı mı ?
Evet canım 2 kişi 100 tlkaldığınız apart 2 kişi mi 100 tl
canım apartta ocak veya tüp var yoksa siz oradan mı aldınızEvet canım 2 kişi 100 tl
Çok şık minik bi mutfak hepsi içinde mini buzdolabı ikili Ocak ve dolaplar. Hergun temizlik yapıyorlar çarşaflar havlular Değişiyor. Sadece tencere tabak bardak aldık aşağıda otelin kendi marketi var fiyatlar uygun. Yemek de var onlar da uyguncanım apartta ocak veya tüp var yoksa siz oradan mı aldınız
Cnm bende orda kalmayı düşünüyorum tek kişi fiyatları ne aceba 50tl olurmu ki.. Hadi bakalım Rabbim istediğin sayıda ogluslar nasip etsin size.. Dediğim gibi irtibatı koparma sonucuda mutlaka yaz bize cnmÇok şık minik bi mutfak hepsi içinde mini buzdolabı ikili Ocak ve dolaplar. Hergun temizlik yapıyorlar çarşaflar havlular Değişiyor. Sadece tencere tabak bardak aldık aşağıda otelin kendi marketi var fiyatlar uygun. Yemek de var onlar da uygun
Bugün fizyoterapim var . Hit i görmüycem. Evet tüm muayeneleri ve ölçümleri kendisi yapıyor.
Fizyoterapi ye gidiyorum 3 te randevum . Dönüşte Görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?