Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

canım tüp bebek ilaçlarını kıbrıstan mı aldın bütün tedavini orada mı geçireceksin
Dediğim gibi bu 3. Gelişim. Daha önce yumurta çatlatma iğnesi olup geldik. Bu defa tedavi sadece hit in ilâçlarıyla olsun istedim ve adetimin 2. Günü yazdığı ilaçlarla başladım 5. Günü Kıbrıs'a geldik. İlaçları Ankara'dan aldık. Buradan yetmediği zamanlar takviye yapıyoruz . Türkiye'de daha uygun ilaç fiyatları

Suanda hit de tedavi Görenler Kıbrıs ta olanlar buluşalım kızlar. Evolve park ta kalıyoruz . Ismim Nurhan . Kim nerede kalıyor? Tel de yazıcam nerdeyse :) Facebook ekleyebilirsiniz Nurhan Uğursay.

Son düzenleme:
canım, kuru soğanı duymuştum ben. İbrahim saraçoğlu vb bitkibilimciler rahim için çiğ soğan öneriyorlardı.. eskiden baktığım tüp bebek topiklerinde de hep bahsediliyordu. ben yemeğe çalışıyorum. salatalara mutlaka ekliyorum.

ben ölçtürdüğümde 8.2 çıktı canım, adetimin 10. günüydü galiba, transferime 8gün var diye iyi dediler.

kaptan 48 teşekkürler cevabın için magosada kalıyorsun değil mi otel fiyatı ne kadar bilgi verir misin. Bir de ilaçları Ankaradan kıbrısa nasıl getirdin bozulmadı mı ?

estrofemi onlar gün gün ayarlıyor,ona göre içiyoruz. kalınlık içinde ölçüm herkeste aynı zamanda olmuyor. adaçayı tehlikeli bence, rahmin kasılmasına neden oluyormuş,hamileliktede asla içmeyin deniyor. ben soğanı duymuştum, salatalarda bi zararı olmaz herhalde

merhaba kiraz34 benim ilk donasyon denememde 13.5 idi.ilk doktor kontrolünde yani adetin 3. gün 7 idi.ikinci kontrolümde 11.3 son kontrolde 13.5 idi.yumurta toplandığı gün 14 olmuş olabilir.(bu ilk deneme)hitte yaptırdığımda ilaç dozlarımı düşürdü ilk kontrolde tedavinin 6 günü 5.7 idi son kontrolde 7.9 idi .transferde 8 ve üstü olmuştur.be hiç fizyoterapi almadım .bakalım bu tedavimde ne olacak.hitteki tedavimde 5.7 hite göre biraz düşüktü ama şeklini beyendi.son kontrolde 3 çizgi belli oluyordu. zaten hit 3 çizgiye bakıyor bence.

kaptan 48 teşekkürler cevabın için magosada kalıyorsun değil mi otel fiyatı ne kadar bilgi verir misin. Bir de ilaçları Ankaradan kıbrısa nasıl getirdin bozulmadı mı ?
Evet Magosa da hast 10 dk yürüme mesafesi. Ilk geldiğimizde Arkın Palm beach de kaldık yarım pansiyon yemekleri müthiş 150 euro. Uzun sure Kaldığımız için bize Pahalı geldi. Gecen ay evolve parka geldik burayı daha çok sevdim oda ve mutfak iki bölüm şeklinde minik bi ev gibi. Yemeğinizi kendiniz yapabiliyorsunuz karşınızda lemar var. Fiyatı 100 tl. Gecen ay 20 gün kaldık aldığımız tencere tavayı kolileyip kaldırdılar bu ay gelince evimize gelir gibi oldu. DVD Alıp kurduk hersey çok keyifli. 10 gün oldu geleli daha buradayız. İlaçları buz kalıplarıyla valize yerleştirip bagaja verdik

canım apartta ocak veya tüp var yoksa siz oradan mı aldınız
Çok şık minik bi mutfak hepsi içinde mini buzdolabı ikili Ocak ve dolaplar. Hergun temizlik yapıyorlar çarşaflar havlular Değişiyor. Sadece tencere tabak bardak aldık aşağıda otelin kendi marketi var fiyatlar uygun. Yemek de var onlar da uygun

Cnm bende orda kalmayı düşünüyorum tek kişi fiyatları ne aceba 50tl olurmu ki.. Hadi bakalım Rabbim istediğin sayıda ogluslar nasip etsin size.. Dediğim gibi irtibatı koparma sonucuda mutlaka yaz bize cnm

Fizyoterapi ye gidiyorum 3 te randevum . Dönüşte Görüşürüz :)

Mrb kaptan48 öncelikle hoşgeldin. Tedavin hayirli olsun. İnşallah ogluslarinla donersin kibristan. Bilgilerini verirsen canm senide listemize ekleyeyim. Canım birde ben salı günü geleceğim. Bende evolve park ta kalmayı düşünüyorum. Canım Sen kaç gün daha ordasin? Gelince görüşelim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…