Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Himm pardon canim daha asama yok bende eşim halil ibrahim beyi bulmus yakin vakitte gorusmeye gitcez ve heyecanlıyım herkeze evlat nasip etsin inşallah siz ne vakit gidiyorsunuz orda kalma yeri ayarlanmiyormu

Mrb canım ne asamadasin? Gorustunmu halil ibrahim beyle? Senide listemize ekleyebilirim canım. İnşallah Rabbim hepimizin gonlundekini hakkinda hayirli eylesin. Bizleri bi an önce bebislerimize kavustursun.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

2. Umut14/40/...../2 olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

3. Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)
/HİT/Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT/8 Haziran/.....

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/
Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

7. efenaz/36.5/......../ilkyum.donasyonu/HİT/Haziran/.........

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)
/HİT(görüşme)/........

9. almira32/26/rezerv azligi/yumurta donasyonu ilk/HİT/Haziran/.........

Arkadaşlar inşallah listemiz hamiş haberleriyle dolacak yakında

Yeni gelen arkadaşlar bilgilerini verirlerse listemize ekleyelim.

Hadi kızlar göbüşler bebişlerle dolsun inşallah!!!!!!!!!!!

Canım ne güzel olur arkadaş oluruz birbirimize. 2 hafta daha buradayız transfer olursa test Gününe kadar kalmayı düşünüyoruz .

Merhaba kaptan 48 ,canım apartı siz mi buldunuz yoksa hitin elemenları mı ayarladı.telefon ve internet işini nasıl yaptınız oradan mı hat aldınız.

Hastaneden satı Hnm ayarladı . Tel Yurtdışına konuşma paketi aldım. Ama Türkiye'yi hiç aramıyorum. Whatsap tan yazısarak haberleşiyoruz. Internet otelden ücretsiz

Kusura bakmayın sizin gibi soyu belli olmayan bebekler dünyaya getirecegme ömür boyu bebek siz kalmaya razıyım.siz gibi inancı eksik insanlarla konuşulmuyor .son kez allah yardım etsn size

Yazılanları tek tek okudum.basta ne guzel edebini bozmadan guzel guzel yazmışsın. Sana tepki veren olmuş vermeyen olmuş. Şimdi yazdıklarımı iyi oku lutfen.bizler bu asamaya gelene kadar yeterince hirpalaniyoruz zaten.birde sebep ne olursa olsun elestirilince tepemiz atıyor niyemi ? Cunku anne olmak için yapilan hic bişey gunah olmamalı. Gunahsada biz bu günahı kabulleniyoruz.senin dusunduklerini çoktan aşıp bu duruma gelmiş insanlariz.son ana kadar efendiligini bozmamana rağmen yine son anda içindeki canavarı cikarmissin ve yazdığın"soyu sopu belli olmayan"cumlenle cirkinligini dahada ortaya cikarmissin. O cumleni okuduktan sonra senin gibi yazmak daha anlasilir olucak tarafindan.sen yuru git soyu sopu belli olan çocuk dogur kardeşim sana ne..yada git omur boyu cocuksuz kal.arkandan kocani fitiklesinler kocanda sirf cocugu olsun diye dini nikahli birinden cocuk yapsin yillar sonra.bu dinen gunah degil ama dimi.senin haddinemi bizim inancimizin eksik oldugunu belirlemek.hadsizmisin arkadaşım. Bunlari yazarken tepki alacagini biliyor olman lazim şimdi oyle cemkirme millete soysuz sopsuz diye.

Takmayın kafanıza sonuçta herkes bişey söyleyecektir. Bizim derdimiz bize yetiyor, kendi işimize bakalım arkadaşlar. Sevabı günahı bizi ilgilendirir.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

2. Umut14/40/...../2 olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

3. Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)
/HİT/Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT/8 Haziran/.....

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/
Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT/Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu(kıbrıs)
/HİT(görüşme)/........

9. almira32/26/rezerv azligi/yumurta donasyonu ilk/HİT/Haziran/.........

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/cinsiyet seçimi ilk/HİT/Haziran/........

Arkadaşlar inşallah listemiz hamiş haberleriyle dolacak yakında

Evet arkadaşlar listemizde emin adımlarla ilerliyoruz. Bize katilmak isteyen arkadaslarimizi bekliyoruz. Rabbimin ol demesiyle İnşallah hepimiz bir bir bebislerimizi alıp geleceğiz...

Kizlar ben sessiz okuyucuydum ama dayanamadım kusura bakmayın :) hepinize bol şans :) rabbim hayırlısını nasip etsin.kocaman opucukler hepinize.... :)

Mrb Canım benim.. boşver herkesin ağzı torba degilki büzesin. Halimizi ancak bizler anlarız burda. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin İnşallah. Bizler O na sığınıyoruz. Sezsiz olma senide listemize dahil edelim.. Ne dersin?

ldemir241, post: 41385007, member: 675516"]Mrb Canım benim.. boşver herkesin ağzı torba degilki büzesin. Halimizi ancak bizler anlarız burda. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin İnşallah. Bizler O na sığınıyoruz. Sezsiz olma senide listemize dahil edelim.. Ne dersin?[/QUOTE]

Edin bakalim arkadasim :) birceden yas:28 yumurta rezervi yoklugu/3 tup bebek 1 donasyon negatifi/ 2. donasyon transferi 13 haz.yapildi.sonuc bekliyorum

Mrb canım ne asamadasin? Gorustunmu halil ibrahim beyle? Senide listemize ekleyebilirim canım. İnşallah Rabbim hepimizin gonlundekini hakkinda hayirli eylesin. Bizleri bi an önce bebislerimize kavustursun.
aysel mehaba . ben hit ile görüştüm. bizim için en iyi olanın embriyo don. olacağını söylemişti. yazmıştım ama kaçırdın sanırım. bilgilerimi güncelle istersen.. birde kıbtısta eski denemeler,i nerede yaptırdığımızı yazsak bizden sonra yaptıracak arkadaşlara ışık olmaz mı ?

Edin bakalim arkadasim :) birceden yas:28 yumurta rezervi yoklugu/3 tup bebek 1 donasyon negatifi/ 2. donasyon transferi 13 haz.yapildi.sonuc bekliyorum[/QUOTE]
mehaba birce.. ilk donasyonunu nerede yaptırmıştın ?

Edin bakalim arkadasim :) birceden yas:28 yumurta rezervi yoklugu/3 tup bebek 1 donasyon negatifi/ 2. donasyon transferi 13 haz.yapildi.sonucbekliyorum.doktorum
Edin bakalim arkadasim :) birceden yas:28 yumurta rezervi yoklugu/3 tup bebek 1 donasyon negatifi/ 2. donasyon transferi 13 haz.yapildi.sonuc bekliyorum
mehaba birce.. ilk donasyonunu nerede yaptırmıştın ?[/QUOTE]

Merhaba arkadaşım
Hit te yaptırdım ilk donasyonu negatif oldu . kismet iste olmayinca olmuyor.bu ikinci donasyonum.

Edin bakalim arkadasim :) birceden yas:28 yumurta rezervi yoklugu/3 tup bebek 1 donasyon negatifi/ 2. donasyon transferi 13 haz.yapildi.sonucbekliyorum.doktorum

mehaba birce.. ilk donasyonunu nerede yaptırmıştın ?

Merhaba arkadaşım
Hit te yaptırdım ilk donasyonu negatif oldu . kismet iste olmayinca olmuyor.bu ikinci donasyonum.[/QUOTE]
Birceden bu sefer donmuslarla mi oldu transferin? İnşallah bu kez anne olursun arkadaşım

Merhaba arkadaşım
Hit te yaptırdım ilk donasyonu negatif oldu . kismet iste olmayinca olmuyor.bu ikinci donasyonum.
Birceden bu sefer donmuslarla mi oldu transferin? İnşallah bu kez anne olursun arkadaşım[/QUOTE]

Evet cnm donmuslarla oldu. Kasımdan beri beni bekliyorlardi bebiciklerim. Hepsini aldım geldim. Ucunden bir adam çıkar herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…