ldemir241, post: 41385007, member: 675516"]Mrb Canım benim.. boşver herkesin ağzı torba degilki büzesin. Halimizi ancak bizler anlarız burda. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin İnşallah. Bizler O na sığınıyoruz. Sezsiz olma senide listemize dahil edelim.. Ne dersin?
Hayırlı olsun canım, inşallah pozitif haberlerini alırız.
benimde negatif 4 tüp,1de donasyonum var. hit de ilk denemem olacak. senin 1. denemen negatif olunca Hit nasıl bir yorum yaptı, sorunun ne olduğunu tahmin ettimi? 2.için herhangi bir tedbir aldımı?? ben olumsuz düşünmüyorum ama bir taraftanda kendimi hazırlıyım diyorum
benimde en çok korktuğum durum bu canım, herşey yolunda görünüyor. tek sorun yumurta kalitesiz dediler, tüp bebeklerimi yapan doktor donasyonda %95 şansın var dedi. buna yöneldik, geçen yıl donasyonlada olmayınca hiçmi olmıcak diye çok üzüldüm.. Gerçekten Allah nasip etmeyince ne yaparsak yapalım olmuyor. İnşallah bu defa hamile kalmak hepimize nasip olurCnm bakma bende muallaktayim. Umudum varmı evet var ama yok gibide tuhaf bir durumdayım. Ilk denemede herkes kesin olucak diye bakıyordu negatif haberi alınca benden çok şok oldular :) şaşırdım hatta bunlara noluyor diye.hite gelince bişey demedi. Hicbirsey ters değildi çünkü. Çok az troid yüksek çıkmış ilaç kullanmasamda olurdu hani yinede ilac verdi 8 aydır onu içiyorum. Sonra daha önce hiç vermediği biosteron DHA diye bir ilac verdi. Onu kullandım. Başkada bişey olmadı. Herşeynormaldi. Çok şükür rahimde sıkıntım yok. Ama rabbim vermeyince vermiyor işte. Yumurta yok dedik başka sağlıklı birinden yumurta alıp eşimin sperm ile döllenme 5.gune gitti. Iki tane koydular olmadı yine. Bu kez üç tane koydular bakalım kısmet. Yanikesin gözüyle baktığımız şeyi bile rabbim nasip etmeyince etmiyor işte. Insallah bu kez yüzümüze güler.
benimde en çok korktuğum durum bu canım, herşey yolunda görünüyor. tek sorun yumurta kalitesiz dediler, tüp bebeklerimi yapan doktor donasyonda %95 şansın var dedi. buna yöneldik, geçen yıl donasyonlada olmayınca hiçmi olmıcak diye çok üzüldüm.. Gerçekten Allah nasip etmeyince ne yaparsak yapalım olmuyor. İnşallah bu defa hamile kalmak hepimize nasip olur
haklısın, kendine güveni çok etkileyici.. işini bildiğinden şüphem yok ama arasıra umutsuzluğa kapılmadan edemiyorum. zaten negatif olursada Hit den başka alternatif düşünmüyorum.Bide sakın panık olma. Haklısın üzülüyoruuz umutsuzlasiyoruz amagececek. Adam gerçekten işini biliyor tartışmasız. Kendine güvenini anlıyorsun zaten.bide benim esim de hekim onlar iyi kötü birbirlerini anliyorlar. Biz araştırdık ilk ve tek tercihimiz bu oldu.
haklısın, kendine güveni çok etkileyici.. işini bildiğinden şüphem yok ama arasıra umutsuzluğa kapılmadan edemiyorum. zaten negatif olursada Hit den başka alternatif düşünmüyorum.
5.gün embiyosu olunca sonuç yine 12.günmü öğreniliyor?
bende testi farklı bir hastanede yaptırcam, benim totemimde bu olsun:) totemlerimizin gerçekleşmesi, bebeklerimize kavuşmamız dileğiyleEvet cnm bana sıkı sıkı tembih ettiler onuncu yada onbirinci gun degil gununde yaptirin diye :) sanirim gozlerimdeki o şeytani yapıcam bakışını farkettilerki ustune basa basa soyledi hemsire :) :) ama gerçekten 12. Yapicam bu kez totem yapiyorum kendimce bazi seylerden :)
Selam kizlar uzun zamandir yazilarinizi heycanla okuyorum ve hepinize dua ediyorum
Bu zirlu savasta care nerdeyse biz ordayiz dercesine cabaliyorsunuz iste budur Anne olma cabasi iste budur caresizlik Allah hepinizin yardimcisi olsun hayirli wvlatlar versin cümlemize.
Kizlar bende pest ettim olmadi bir türlü sorun sadece bende yumurta az ve kalitesiz cokta gec evlendim yas 44oldu cok korkuyorum aranizda benim gibi yoktur heralde ama napalim bu duyguya gem vuramiyorum beceren varsa bana anlatsin vaz gecmekte istemiyorum bir care kibrisa onuda denemek istiyorum bana yardim ederseniz sevinirim halil ibrahim bey bu konuda iyi diye okuyorum ben Almanyada yasiyorum burdaki doktorumda onu tavsiye etti aslinda ispanya demisti ben kibris deyince onun ismini bulup yazdi bana baha yazisma adreslerini verebilirmisiniz internete nedense bulamadim
Yada beceremedim yani artik benide araniza alirsaniz bende sizin fikirlerinizden yatarlanmak istiyorum bu asama okadar zorki esim türkiyede tekrar deniyelim diyor bense biran önce baska careler yönelmek istiyorum yass aldi basini gidiyo Allah hepimize yardim etsin herkesi öptüm
Cok sagol canim cevabin cok mutlu etti beni yarin ilk is aramak olacakMrb canım öncelikle hosgeldin aramıza. Senin yaslarinda da hatta daha büyük yaslarda da hamile kalanları okuyoruz topiklerde. Bu yüzden hiç karamsarliga kapılmadan eşinde onayliyorsa bu durumu biran önce halil ibrahim beyle irtibata gecmeni tavsiye ederim. Hatta sana halil beyin istanbul hasta Koordinatörü selda hanimin no sunu yazayim 0535 5042126. Arayıp görüş ondan fikir alabilirsin. Bilgilerini de yazarsan seni de listemize eklemek isterim. İnşallah sen de biran önce bebislerine kavusursun. Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Aramiza hosgeldin Acmila,bende Almanyada yasiyorum yurtdisinda iki donasyon denemem oldu ikisindede negatif aldim ama pes etmedim edemiyorum.Simdide Halil beyde deniyorum umarim bu son denem olur ve bu kez bebegime kavusurum.Halil bey rahim filmi kesin istiyor.sana tavsiyem halil beye on gorusme icin giderken rahim filminide kendisinde cektir cunku Almanya bunu crktirmek icin cok zorlamirsin.ben cok ugrastim ve cok stres yassdim.takildigin birsey varsa yardimci olmaya calisirim.allah emeklerimizi bosa cikarmasinSelam kizlar uzun zamandir yazilarinizi heycanla okuyorum ve hepinize dua ediyorum
Bu zirlu savasta care nerdeyse biz ordayiz dercesine cabaliyorsunuz iste budur Anne olma cabasi iste budur caresizlik Allah hepinizin yardimcisi olsun hayirli wvlatlar versin cümlemize.
Kizlar bende pest ettim olmadi bir türlü sorun sadece bende yumurta az ve kalitesiz cokta gec evlendim yas 44oldu cok korkuyorum aranizda benim gibi yoktur heralde ama napalim bu duyguya gem vuramiyorum beceren varsa bana anlatsin vaz gecmekte istemiyorum bir care kibrisa onuda denemek istiyorum bana yardim ederseniz sevinirim halil ibrahim bey bu konuda iyi diye okuyorum ben Almanyada yasiyorum burdaki doktorumda onu tavsiye etti aslinda ispanya demisti ben kibris deyince onun ismini bulup yazdi bana baha yazisma adreslerini verebilirmisiniz internete nedense bulamadim
Yada beceremedim yani artik benide araniza alirsaniz bende sizin fikirlerinizden yatarlanmak istiyorum bu asama okadar zorki esim türkiyede tekrar deniyelim diyor bense biran önce baska careler yönelmek istiyorum yass aldi basini gidiyo Allah hepimize yardim etsin herkesi öptüm
Aramiza hosgeldin Acmila,bende Almanyada yasiyorum yurtdisinda iki donasyon denemem oldu ikisindede negatif aldim ama pes etmedim edemiyorum.Simdide Halil beyde deniyorum umarim bu son denem olur ve bu kez bebegime kavusurum.Halil bey rahim filmi kesin istiyor.sana tavsiyem halil beye on gorusme icin giderken rahim filminide kendisinde cektir cunku Almanya bunu crktirmek icin cok zorlamirsin.ben cok ugrastim ve cok stres yassdim.takildigin birsey varsa yardimci olmaya calisirim.allah emeklerimizi bosa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?