hastaneye yakın çok uygun yerler varmış, ben biraz acele ettim. salamisten rezervasyon yaptırdık,3gün kalıcaz. eşim sperm vermeye gittiğinde de ulaşım ücretini sormadan hastaneden araç istedik, 1 kişi için 250lira çok gereksiz oldu.neyse sağlık olsun..Biz geçen hafta ordaydik. Bir gün kaldık. Hastanenin önerdiği yakın iki yer var biri kıbrıs apart pansiyonmu otelmi bilemedim (kotuydu) iki kişi 80 tl verdik. Birde oraya çok yakın evolve miydi neyse o vardı oda 120 tl. Orası çok güzelmiş hemde temiz. Biz transfer sonrası Havalimanı otobüslerinde bindik terminalden 13 tl verdik.yeme içme ucuz zaten. Hatta hastanenin arka tarafında bi tostcu kesfettik yol üstünde. Helimli tostu harika :) tabi sadece tost yok. Bize toplamda (ikinci deneme olduğu icin) ucak bileti (1.000) tl 5.000 mal oldu.
fiyatı uygun olan yerler, az ücret ödedikleri için daha kötü donörlerle çalıştıklarını duymuştum. dolayısıyla daha az ve daha kalitesiz yumurtalar oluşuyor.bilgi verdiğiniz için cok teşekkür ederim birceden ben başka bir merkezlede görüştüm yumurta donasyon için 4000 konaklama ulaşım 500 embrio dondurma 600 istedi yani toplam 5100 ama yine güvenmek istemedim halil bey gibi işinin uzmanına gitmek daha mantıklı hayırlısyla aramalarını bekliyoırum mesaj bıraktım bakalım işte
teşekkür ederim canım. Allah hepimize olumlu ve hayırlı sonuçlar nasip etsin..Senin adına çok sevindim Noa2014 allah sonunu hayırlı etsin canım sizden tecrube ediniyorum burdan adetime 1 hafta kaldı zaten donasyon olduğu için tedavim kısa sürecek bende temmuz ayı kıbrıs misafiri olacam
hastaneye yakın çok uygun yerler varmış, ben biraz acele ettim. salamisten rezervasyon yaptırdık,3gün kalıcaz. eşim sperm vermeye gittiğinde de ulaşım ücretini sormadan hastaneden araç istedik, 1 kişi için 250lira çok gereksiz oldu.neyse sağlık olsun..
12 tane embriyomuz varmışeşim şimdiden bebeklerim diye sayıklıyor, ne kadar çok istediğini ancak farkedebildim. stresim 2 kat arttı 5.güne kalanları dondurmayı düşünüyoruz. hayırlısı olsun bakalım
Canım siz hastaneya her gidişinşzde kıbhaslamı gidip geldiniz.kalkış saatleri uçak saatiyle uyuşuyor mu?Merhaba birceden senin transferin oldu değil mi sonucu bekliyorsun inşallah güzel haberlerini alırız.
Suan ben ucak bekliyorum kibris icin o kadar uzuldum ki tutmadigina icim ciz etti.tabi hemen kotu dusunceler usustu beynime ya olmazsa ya tutunamazlarsa.ins bi dahaki denemende gonlunden gecen olur.Merhaba arkadaslar, bende hit hastasıyım. 11 haziranda transfer sonucum negatif çıktı. Simdi yeniden 1ay sonra ilaçlara ve işlemlere başlanacak ve dondurulmuş bekleyen 5.gun embriyoları transfer edilecek. Bu h.sonu kontrolüm var ve yüz yüze Halil Ibrahim bey ile yeniden neden tutmadığını ve bundan sonrası icin nasıl bir yol izleyeceğimizi görüşeceğiz. %70 tutma sansım oldugunu söylenmişti hit fakat kısmet olmadı. 10 gun Kıbrıs'ta kaldık transferden 1 gun sonra donduk. Sorularınız varsa kendi tecrübelerim ile sizlere yardımcı olmaya çalışırım. Hepimizin hakkında Hayırlısı olsun.
canım, senin transferin bugün değilmiydi, akşamüstümü yapılcak yoksa yarınmı?Su
Suan ben ucak bekliyorum kibris icin o kadar uzuldum ki tutmadigina icim ciz etti.tabi hemen kotu dusunceler usustu beynime ya olmazsa ya tutunamazlarsa.ins bi dahaki denemende gonlunden gecen olur.
havalimanından her saat, magosadan 2 saatte 1 varmış.. biraz beklemek gerekebilir ama fiyat farkına değer gibi :)Canım siz hastaneya her gidişinşzde kıbhaslamı gidip geldiniz.kalkış saatleri uçak saatiyle uyuşuyor mu?
Yok canım hic görüşme yapmadım kendisiyle aramadalar daha ben yumurta donasyonu yapacam onun içindemi doğum kontrol hapı kullanılıyor doktor bilmiyorum ben kendimde hemşireyim ama HIT-e çok güveniyorum acelem yok zaten o ne derse birebir uygulayacamteşekkür ederim canım. Allah hepimize olumlu ve hayırlı sonuçlar nasip etsin..
sen Hit ile ön görüşme yapmışmıydın? muayene etmeden ve bazı testler istemeden tedaviye başlamıyor, birde transferden önceki ay genellikle doğum kontrol hapı kullanılıyor. yani bu adetinle başlayamayabilirsin. hiç acele etme canım, 1 ay sonra olsun sonucu güzel olsun inşallah
doğum kontrol hapı, donörle senkronize olmak için sanırım, ayrıca hormonlarıda düzenliyormuş.. biran önce görüşmeni ayarla canım, aramıza katıl. şimdiden hayırlı olsunYok canım hic görüşme yapmadım kendisiyle aramadalar daha ben yumurta donasyonu yapacam onun içindemi doğum kontrol hapı kullanılıyor doktor bilmiyorum ben kendimde hemşireyim ama HIT-e çok güveniyorum acelem yok zaten o ne derse birebir uygulayacam
Teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun mutlu sonlara ulaşın inşallah ayarlamaya çalışıyorumdoğum kontrol hapı, donörle senkronize olmak için sanırım, ayrıca hormonlarıda düzenliyormuş.. biran önce görüşmeni ayarla canım, aramıza katıl. şimdiden hayırlı olsun
Yarin yapilacak transferim sabah saatlerinde umarim her sey yolunda gider.rabbim yardimcimiz olsuncanım, senin transferin bugün değilmiydi, akşamüstümü yapılcak yoksa yarınmı?
olumsuz haberlere bende çok üzülüyorum. moralimizi bozmayalım ama çokta kaptırmayalım kendimizi en iyisi..
güzel transferler ve bol şans diliyorum
Malesef canim donasyonda tutmama ihtimali oluyor.Almanya dan kibrisa gitmekte problem teskil ediyor bizler icin.birincisi direk ucuş yok ikincisi aktarmali ucuslarda bazen bir gunu bulan bekleme suresi oluyor.sen arastirdinmi bilmiyorumSagol canim cevabin icin malesef yurdisindayiz ama bu gibi olaylarda cok sacma sartlar var almanyada rahim filmi burda yok diyebilirim yani cokk zora kalinca laraskopi yapiliyo ben bu sene marta cektirdim temiz cikti cok sükür herseyi gazirlsyip yarin birde aricam hakima hayirlisi da kafama takilan yurdisi iki donasyon yazmisin niye tutunamadiki canim ayyy donasyon diyolar birde oda olmuyosa halimiz harap birde tam olarak nerdeydi ispanya da cok iyi demislerdi bana ne zor bir yoldayiz hepimize bolll sans lazim canim dilerim bu son denemen olur ve biran önce Anne olursun dualar ediyorum hepimiz icin
2. Kez yapıldı yumurta donasyonuydu.Merhaba polly55 öncelikle geçmiş olsun inşallah bir daha ki sefere sonuç alırsın.senin ki yumurta mı sperm donasyonu mu?bu ilk tedavinmiydi.
Insallah hepimizin gönlünden geçenler birtan once nasip olsun. Moralını bozma ama hıc bır sorun olmayıp 1.sınıf embriyo ile bile tutmama ihtimali oluyor işte.Su
Suan ben ucak bekliyorum kibris icin o kadar uzuldum ki tutmadigina icim ciz etti.tabi hemen kotu dusunceler usustu beynime ya olmazsa ya tutunamazlarsa.ins bi dahaki denemende gonlunden gecen olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?