Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba birceden senin transferin oldu değil mi sonucu bekliyorsun inşallah güzel haberlerini alırız.

Evet cnm. Transfer oldu. Haber bekliyorum. Allah sesini duysun inşallah .Nefesim duracak vallahi bu kez heycandan. Hiç böyle olmazdım. Hiç birşeyim yok eskiden Pamela Anderson gibi olan göğüslerim sünger gibi bi tuhaf yumuşak. Tek umudum kasik agrilarim ama oda normalmis sanırım. Benimki anlayacağın yine hayal gibi sanki.. bakalım hayırlısı arkadaşım. Sen ne yapıyorsun? Hangi asamadasin?

Halil İbrahim beyden sasma derim. Daha uygun olarak sağlayan yada daha pahalılarida olacaktır. Biz çok araştırdık. Sadece araştırmayla kalmadık çok tanıdıkta var. En iyisi kıbrısta o. Benimde ilk donasyon negatif şimdi ikinciyi yaptık bekliyoruz

Canım siz hastaneya her gidişinşzde kıbhaslamı gidip geldiniz.kalkış saatleri uçak saatiyle uyuşuyor mu?

Cnm biz akşam uçağı ile gittik ertesi gün uçakla döndük. Ben öyle çok gitmedim bir tek eşim sperm örneği verdi geldi günü birlik sonra transfer günü gittik birlikte.negatif çıkınca da sadece transfer gününden bir gün önce gittik ve transfer yaptigimiz aynı gün akşam döndük. Genelde ucak saatleri uyuyordu bize.

Canım siz hastaneya her gidişinşzde kıbhaslamı gidip geldiniz.kalkış saatleri uçak saatiyle uyuşuyor mu?

Cnm pardon ben yanlış anlamışım, ucak zannettim ben :) noa2014 doğru demis biraz bekliyorsun. Saat başı diye biliyorum ben magosadan ama bizim bildiğimiz 16.30 servisiydi. Bilemedim pek.en fazla beklersiniz bir yarım saat daha arkadaşım

Cevabın için teşekkür ederim canım.benim de inşallah bir aksilik çıkmazsa temmuz ayı olacak.Allah hepimizin yolunu açık etsin inanıyorum ki hepimiz mutlu haberlerle döneceğiz bazen stresten olumsuz düşünsekte umudumuzu yitirmeyelim.Hepimizin ANNE olması dileğiyle. Sakın olumsuz düşünme bebeğini düşün onunla konuş canım seni motive edecektir.

merhaba canım aynı şeyi banada dedi halil bey olmama ihtimalide var dedi.. ve açıkça sen olmama ihtimali yüksek olanlar arasındasın dedi çünkü eşimdeki sıkıntılara rağmen sperm değilde yumurta donasyonu yaptıracağımız için bunu dedi..
cnm sen Hitde Vip donor kullandınmı hiç.. Selda hanım bana normal donor 5000 Euro, Vip donor seçerseniz 5500 eur demiş iki seçenek sunmuştu.
Vip donorlerin yumurta kalitesi ve doğurganlık oranı çok yüksek oluyormuş ama ne derece doğru bilemiyorum.. ben dosyama Vip olarak yazdırdım ama tabi hiçbirşeyin garantisi yok..

canım arkadaşım benim, Allahın izniyle çaresiz değiliz inşallah sonuçlar çok güzel olacak bebişlere kavuşacağız..
İspanya ayağı biraz ürkütüyor benide, Kıbrıs daha bizden olduğu için rahatça ulaşıp görüşebiliyoruz..

Slm kader arkadaşlarım ne yazıkkı sizlere güzel haber veremicem hayırlısı olsun pes etmicez inşallah bi gün bizde bu yolda emeklerimizin karşılıgını alıcaz.şimdi tedavide olan transferi gerçekleşmiş arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız

Vip donasyon nedir yaw? Hiç duymadım arkadaşım. Bana hiç öyle bişey demedi ler. Ne yani Vip olmayınca ikinci kalite Vip olunca birinci kalitemi koyuyorlar. Alla alla...çok saçma geldi bana. Biraz anlatabilirmisin bu durumu cnm merak ettim.birde bişey daha sorucam yumurta donasyon dahami zormuş.

Arkadaşım ne soylense teselli olmayacaksin belki ama geçecek birgün bunların hepsi, senin içinde benim içinde ve diğer arkadaşlar içinde. ..inanıyorum. ..çoğu zaman belki olma inancimizida yitiriyoruz ama her defasında tekrar adım atıyor olmamız aslında bu inancimizi hiç kaybetmedigimizide gösteriyor. Ağlamaktan yorulduk aynı şeyleri tekrar baştan yaşamaktan bıktık ama rabbim en güzeli ile mukafatlandiracak. Şansın bol yolun açık olsun. ..

Arkadasım ne dıyım bılemedım Allah sabır versın.lutfen Pest etme ...

canım çok üzüldüm, inşallah dediğin gibi emeklerimizin karşılığını birgün alırız.
benim transferim daha yapılmadı ama şimdiden hiç umudum yok.

Aynen arkadaşım çok zor bu benim 3.ydü diger 2si başka merkezdi bakalım cumartesi hitle grşcez inşallah iyi olumlu konuşurda içime bi nebze su serpilir

canım çok üzüldüm, inşallah dediğin gibi emeklerimizin karşılığını birgün alırız.
benim transferim daha yapılmadı ama şimdiden hiç umudum yok.
Öyle düşünme cnm olumlu bakmaya çalış inşallah olur ben ne kadarda olumlu düşünmeye çalışaamda benim haşimato denilen illet yapıştı yakama drlar çok önemli deyil deselerde gebelşgin zor elde edildigini okuyorum benim atikorlarda yüksek off allahım yardım etsin cnm hepimize..

efenaz nasılsın canım? transfer günün bellimi?
Bugün gıdıyoruz yarın trasnferım var.allah yardımcımız olsun hepımızın.ben bu ısın kader olduğuna ınanıyorum.allah ne yazdıysa onu yasıcaz.her ne kadar deli gıbı korksamda olmamasından...bılıyosunuz iste kızlar Karışık duygular...herkese bol bebıslı günler dılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…