Merhaba birceden senin transferin oldu değil mi sonucu bekliyorsun inşallah güzel haberlerini alırız.
bilgi verdiğiniz için cok teşekkür ederim birceden ben başka bir merkezlede görüştüm yumurta donasyon için 4000 konaklama ulaşım 500 embrio dondurma 600 istedi yani toplam 5100 ama yine güvenmek istemedim halil bey gibi işinin uzmanına gitmek daha mantıklı hayırlısyla aramalarını bekliyoırum mesaj bıraktım bakalım işte
Canım siz hastaneya her gidişinşzde kıbhaslamı gidip geldiniz.kalkış saatleri uçak saatiyle uyuşuyor mu?
Canım siz hastaneya her gidişinşzde kıbhaslamı gidip geldiniz.kalkış saatleri uçak saatiyle uyuşuyor mu?
Yok artık % 95 şansı kim veriyor öyle ilginç :) hit ilk gittiğimde dedi biz genelde % 70 80 şans veriyoruz ama dönem dönem basafilarimiz değişiyor. Olmama ihtimalini lütfen göz önünde bulundurun dedi. Kimine sıkıntı var olmaz diyoruz oluyor kiminle bişey yok kesin olur diyoruz olmuyor.yani hı bir zaman kesin konuşmuyorum ama olucak dedi.20 yıldır bu işi yapıyorum ve nice zor hastalarım gebe kaldı sende kalacaksın dedi.bilmiyorum ama ben çok güveniyorum ona. Once Rabbimin izniyle inşallah o vesile olacak.
Selam kizlar uzun zamandir yazilarinizi heycanla okuyorum ve hepinize dua ediyorum
Bu zirlu savasta care nerdeyse biz ordayiz dercesine cabaliyorsunuz iste budur Anne olma cabasi iste budur caresizlik Allah hepinizin yardimcisi olsun hayirli wvlatlar versin cümlemize.
Kizlar bende pest ettim olmadi bir türlü sorun sadece bende yumurta az ve kalitesiz cokta gec evlendim yas 44oldu cok korkuyorum aranizda benim gibi yoktur heralde ama napalim bu duyguya gem vuramiyorum beceren varsa bana anlatsin vaz gecmekte istemiyorum bir care kibrisa onuda denemek istiyorum bana yardim ederseniz sevinirim halil ibrahim bey bu konuda iyi diye okuyorum ben Almanyada yasiyorum burdaki doktorumda onu tavsiye etti aslinda ispanya demisti ben kibris deyince onun ismini bulup yazdi bana baha yazisma adreslerini verebilirmisiniz internete nedense bulamadim
Yada beceremedim yani artik benide araniza alirsaniz bende sizin fikirlerinizden yatarlanmak istiyorum bu asama okadar zorki esim türkiyede tekrar deniyelim diyor bense biran önce baska careler yönelmek istiyorum yass aldi basini gidiyo Allah hepimize yardim etsin herkesi öptüm
merhaba canım aynı şeyi banada dedi halil bey olmama ihtimalide var dedi.. ve açıkça sen olmama ihtimali yüksek olanlar arasındasın dedi çünkü eşimdeki sıkıntılara rağmen sperm değilde yumurta donasyonu yaptıracağımız için bunu dedi..
cnm sen Hitde Vip donor kullandınmı hiç.. Selda hanım bana normal donor 5000 Euro, Vip donor seçerseniz 5500 eur demiş iki seçenek sunmuştu.
Vip donorlerin yumurta kalitesi ve doğurganlık oranı çok yüksek oluyormuş ama ne derece doğru bilemiyorum.. ben dosyama Vip olarak yazdırdım ama tabi hiçbirşeyin garantisi yok..
Slm kader arkadaşlarım ne yazıkkı sizlere güzel haber veremicem hayırlısı olsun pes etmicez inşallah bi gün bizde bu yolda emeklerimizin karşılıgını alıcaz.şimdi tedavide olan transferi gerçekleşmiş arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Ilk deneme dünya tüp bebekte oldu inanılmaz ilgisiz kotu biryerdi. 2. Hit te oldu. Insallah bu sefer tutar.Polly 55,hep hite mi gittin yani bu 3. olacak değil mi İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın
Rahim 8 di transferden 6 gun once butun testlerim normaldi 2 embriyo 4bb kalite yani 1. Sınıf kondu ama nasip olmadı. Insallah bu sefer olumlu olur.Polly55,transferde rahim ,testler her şey iyiy miydi.Kaç embriyo konmuştu?Bu sefer ANNE olman dileğiyle yolun açık olsun canım.
Arkadasım ne dıyım bılemedım Allah sabır versın.lutfen Pest etme ...Slm kader arkadaşlarım ne yazıkkı sizlere güzel haber veremicem hayırlısı olsun pes etmicez inşallah bi gün bizde bu yolda emeklerimizin karşılıgını alıcaz.şimdi tedavide olan transferi gerçekleşmiş arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız
canım çok üzüldüm, inşallah dediğin gibi emeklerimizin karşılığını birgün alırız.Slm kader arkadaşlarım ne yazıkkı sizlere güzel haber veremicem hayırlısı olsun pes etmicez inşallah bi gün bizde bu yolda emeklerimizin karşılıgını alıcaz.şimdi tedavide olan transferi gerçekleşmiş arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Aynen arkadaşım çok zor bu benim 3.ydü diger 2si başka merkezdi bakalım cumartesi hitle grşcez inşallah iyi olumlu konuşurda içime bi nebze su serpilirArkadaşım ne soylense teselli olmayacaksin belki ama geçecek birgün bunların hepsi, senin içinde benim içinde ve diğer arkadaşlar içinde. ..inanıyorum. ..çoğu zaman belki olma inancimizida yitiriyoruz ama her defasında tekrar adım atıyor olmamız aslında bu inancimizi hiç kaybetmedigimizide gösteriyor. Ağlamaktan yorulduk aynı şeyleri tekrar baştan yaşamaktan bıktık ama rabbim en güzeli ile mukafatlandiracak. Şansın bol yolun açık olsun. ..
efenaz nasılsın canım? transfer günün bellimi?Arkadasım ne dıyım bılemedım Allah sabır versın.lutfen Pest etme ...
Öyle düşünme cnm olumlu bakmaya çalış inşallah olur ben ne kadarda olumlu düşünmeye çalışaamda benim haşimato denilen illet yapıştı yakama drlar çok önemli deyil deselerde gebelşgin zor elde edildigini okuyorum benim atikorlarda yüksek off allahım yardım etsin cnm hepimize..canım çok üzüldüm, inşallah dediğin gibi emeklerimizin karşılığını birgün alırız.
benim transferim daha yapılmadı ama şimdiden hiç umudum yok.
Bugün gıdıyoruz yarın trasnferım var.allah yardımcımız olsun hepımızın.ben bu ısın kader olduğuna ınanıyorum.allah ne yazdıysa onu yasıcaz.her ne kadar deli gıbı korksamda olmamasından...bılıyosunuz iste kızlar Karışık duygular...herkese bol bebıslı günler dılıyorummmefenaz nasılsın canım? transfer günün bellimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?