Merhaba sanırım sizinle aynı gun transferimiz yapıldı 30 Mayıs mı transfer gunünüz. Benımde sonucum negatif Hayırlısı Allah tan nasipte varsa bir gun bizde kucağımıza alırız bebegımızı.Slm kader arkadaşlarım ne yazıkkı sizlere güzel haber veremicem hayırlısı olsun pes etmicez inşallah bi gün bizde bu yolda emeklerimizin karşılıgını alıcaz.şimdi tedavide olan transferi gerçekleşmiş arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Canim cok uzuldum ne desek ne kadar teselli cumleleri kursakta senin uzuntunu azaltmiycak biliyorum.Ama bizlerin anne olma istegi tekrar ayaga kalkmamizi sagliyor.insallah bir dahakine anne olcaksin canim.allah hicbirimizi annelik duygusundan mahrum etmesin hepimize yardimci olsunSlm kader arkadaşlarım ne yazıkkı sizlere güzel haber veremicem hayırlısı olsun pes etmicez inşallah bi gün bizde bu yolda emeklerimizin karşılıgını alıcaz.şimdi tedavide olan transferi gerçekleşmiş arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Senin haberinden sonra inan siteye giresim bile yok bütün umutlarım yerle bir canım arkadasim..yokmu bize umut olacak yaaa bu ay hitin başarısız ayi mi!!!Slm kader arkadaşlarım ne yazıkkı sizlere güzel haber veremicem hayırlısı olsun pes etmicez inşallah bi gün bizde bu yolda emeklerimizin karşılıgını alıcaz.şimdi tedavide olan transferi gerçekleşmiş arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Allah yardimcin olsun canim insallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunurlar.guzel haberleri vermeyi nasip etsinBugün gıdıyoruz yarın trasnferım var.allah yardımcımız olsun hepımızın.ben bu ısın kader olduğuna ınanıyorum.allah ne yazdıysa onu yasıcaz.her ne kadar deli gıbı korksamda olmamasından...bılıyosunuz iste kızlar Karışık duygular...herkese bol bebıslı günler dılıyorummm
Canim besbin euro sadece işlemler içinde yani uçak falan yok.. Bende cuma progestan olcturcem bi aksilik çıkmazsa pzrtesi ordayım 5 gün önce gitmiş olucam fizyoterapi için.. 27sinde transfer var aynı gün akşamda dönücem inşallah.. Bugün estrofem in 7.gunuydu rahim 7.5 çıktı daha progestron kullanmama 5gun var 8.5 bulur dedi doktor bakalım negatifleri duydukça kötü oldum umutsuzum üzgünüm..Kizlar cumurtesi donorden yumurta toplancagi icin esimin gitmesi gerekiyormus.ben ayni zamanda gitcegimizi biliyorduk en azindan digerlerinde oyle olmustu.yarin p4 olcturmem gerekiyor.sizde islemler nasil oldu? Birde bu 5000 euronun icinde ucak bileti varmiydi sizde?dun rahim kalinligini olcturdum 7mm cikti.olumsuz sonuclanan transferleri okuyunca moralim cok bozuldu ve cok korkuyorum.bu ucuncu olcak negatif gormek istemiyorum allahim bu kez olur insallah
Aynisini bende duaundum hic olumlu haber yok malesefff cok uzucu....Senin haberinden sonra inan siteye giresim bile yok bütün umutlarım yerle bir canım arkadasim..yokmu bize umut olacak yaaa bu ay hitin başarısız ayi mi!!!
sagol arkadasim insallahAllah yardimcin olsun canim insallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunurlar.guzel haberleri vermeyi nasip etsin
Bende senin gibi dusunuyorum gormus oldugum negatifler olumsuz dusunmemizde cok etkili.pozitiv olmak gerekiyor ben pek beceremiyorum sen bunu yap lutfen.senin transferin ne zaman pragestron tahlilin nasil cikti.ben yarin yaptircamcanım çok üzüldüm, inşallah dediğin gibi emeklerimizin karşılığını birgün alırız.
benim transferim daha yapılmadı ama şimdiden hiç umudum yok.
Seninki embriyo yransferiydi degilmi canim.bana ne zaman gitcegim hakkinda bi sey demediler.bizim icin iki kez gidip gelmek cok kulfetli olcak.yumurtayi dondursalar biz transfere gidince dollense nasil olur acaba.transfere gidince on gun kalmayi dusunuyoruz birde fizyotetspi alcam zatenCanim besbin euro sadece işlemler içinde yani uçak falan yok.. Bende cuma progestan olcturcem bi aksilik çıkmazsa pzrtesi ordayım 5 gün önce gitmiş olucam fizyoterapi için.. 27sinde transfer var aynı gün akşamda dönücem inşallah.. Bugün estrofem in 7.gunuydu rahim 7.5 çıktı daha progestron kullanmama 5gun var 8.5 bulur dedi doktor bakalım negatifleri duydukça kötü oldum umutsuzum üzgünüm..
İnsallah canim guzel haberlere ihtiyacimiz varYikilmak yok arkadaslar o bebekler er yada gec bu gobeklere gelecek!!!!!
bizimde benzer işlemler oldu canım.. 5000eu nun içinde uçak değil, havalimanından hastaneye transfer bile yok :) aklınızda bulunsun havalimanından magosaya büyük otobüsler varmış 13liraya. biz sormadan hastaneden araç istedik, gidiş dönüş 250 lira almışlar. bende olsaydım yada transfer sonrası olsa neysede sadece eşim için gereksiz oldu.Kizlar cumurtesi donorden yumurta toplancagi icin esimin gitmesi gerekiyormus.ben ayni zamanda gitcegimizi biliyorduk en azindan digerlerinde oyle olmustu.yarin p4 olcturmem gerekiyor.sizde islemler nasil oldu? Birde bu 5000 euronun icinde ucak bileti varmiydi sizde?dun rahim kalinligini olcturdum 7mm cikti.olumsuz sonuclanan transferleri okuyunca moralim cok bozuldu ve cok korkuyorum.bu ucuncu olcak negatif gormek istemiyorum allahim bu kez olur insallah
inşallah değildirSenin haberinden sonra inan siteye giresim bile yok bütün umutlarım yerle bir canım arkadasim..yokmu bize umut olacak yaaa bu ay hitin başarısız ayi mi!!!
biz yarın gidiyoruz, az kaldı ama pozitif hissedebilecekmiyim sanmıyorum. benim progesteron 1.1 çıkmıştı. kaç çıkarsa çıksın önemseme canım, baksana negatif olan arkadaşların herşey 4-4lükmüş,olmamış. kısmet artıkBende senin gibi dusunuyorum gormus oldugum negatifler olumsuz dusunmemizde cok etkili.pozitiv olmak gerekiyor ben pek beceremiyorum sen bunu yap lutfen.senin transferin ne zaman pragestron tahlilin nasil cikti.ben yarin yaptircam
yumurta döllenmeden dondurmazlar bence.. sperm verdikten en geç 5 gün sonra gitmeniz gerekir diye düşünüyorum. benim öyle oldu. p4 sonucundan sonra transfer gününü kesin söylerler canım.Seninki embriyo yransferiydi degilmi canim.bana ne zaman gitcegim hakkinda bi sey demediler.bizim icin iki kez gidip gelmek cok kulfetli olcak.yumurtayi dondursalar biz transfere gidince dollense nasil olur acaba.transfere gidince on gun kalmayi dusunuyoruz birde fizyotetspi alcam zaten
İki kez gitmek zorundayiz yani,bizim icin kotu oldu Turkiye de olsak sorun olmazdi.fizik tedavi alcakmiydin?rahim kalinligin kac cikmisdi?yazmissanda ben unuttum kusuruma bakma.Allah yardimcin olsun gobeginde bebisinle don canimyumurta döllenmeden dondurmazlar bence.. sperm verdikten en geç 5 gün sonra gitmeniz gerekir diye düşünüyorum. benim öyle oldu. p4 sonucundan sonra transfer gününü kesin söylerler canım.
ben işten izin alamadığım için ve fizyoterapimde olmayacağı için eşim 1 günlük gidip geldi canım, yani transfer öncesi orda fazladan 5gün kalmak istemediğimiz için böyle oldu. siz kalabilecekseniz 2 kez gitmenize gerek yokki, eşinle birlikte ctesi gidersin 5 gün sonra da transferin yapılır. o arada fizyoterapinide almış olursun. sana yarın p4 sonucuna göre söylerler. inşallah iyi çıkar.İki kez gitmek zorundayiz yani,bizim icin kotu oldu Turkiye de olsak sorun olmazdi.fizik tedavi alcakmiydin?rahim kalinligin kac cikmisdi?yazmissanda ben unuttum kusuruma bakma.Allah yardimcin olsun gobeginde bebisinle don canim
Evet cnm benimki embriyo transferi olacak pzrtesi orda olmam gerekiyor tabiki progestan sonucuna bağlı kesin olmasiSeninki embriyo yransferiydi degilmi canim.bana ne zaman gitcegim hakkinda bi sey demediler.bizim icin iki kez gidip gelmek cok kulfetli olcak.yumurtayi dondursalar biz transfere gidince dollense nasil olur acaba.transfere gidince on gun kalmayi dusunuyoruz birde fizyotetspi alcam zaten
Aynisini bende duaundum hic olumlu haber yok malesefff cok uzucu....
sagol arkadasim insallah
inşallah bu sefer yolunda gider.neden iptal oldu ki,yumurta donasyonu mu sizinde.donasyon da da iptal olma durumu var mı gerçekten ne kadar çok olumsuz oldu bu ara.Ay yy demeyin öyle nolur. .. benim tedavi başlangıcı bir tuhafti zaten saçma sapan bişeyler oldu. .iki kez tam transfere bir hafta varken iptal oldu...İkinci yumurta donasyonu da olmazsa ölucem artık. ...
inşallah bu sefer yolunda gider.neden iptal oldu ki,yumurta donasyonu mu sizinde.donasyon da da iptal olma durumu var mı gerçekten ne kadar çok olumsuz oldu bu ara.tam umutlanmaya başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?