Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

allah korusun..inşallah pozitif olucak.o kadar uğraşıp o negatif almak bitiriyor insanı.bu gün öğrendiğim birşey var birde vıp donörler varmış.500 euro fazla ödeyip daha doğurgan kadınların daha kaliteli yumurtaları veriliyormuş.o zaman hepimiz bunu yaptıralım.daha mantıklı değilmi.neden herkese bunu direk yapmıyorlar ki

Yani bende ilk duydum şaşırdım.
Bana daha önce hiç böyle bir bilgi gelmedi. Doğruluk payı vardır ama uygulama bana anlamsız geliyor.sonucta kullanılan donorlerin yaşı geçmiş sağlıksız değillerdirki. .. ilk gorusmelerimizde bize bu donorlerin kalite ve durumlarını ballandira ballandira anlatmiyorlarmiydi zaten bunlar... o zaman burda amaç ne onu kavrayamiyorum..böyle birşey yapmaları çok saçma geldi bana.

evet bunca masraf zaten yapılıyor bari ihtimali yükseltelim der insan.çok can sıkıcıoldu bu durum.bugün bu negatif haberleri okuyunca içimi yine bir korku kapladı

canım yok her ikisindede çok kaliteli yumurta oluyormuş bana denilen o.. ama vip donor diye bir şey var dedi Selda hn telefonda onun fiyatı 5500 Euro dedi bende çok araştırmadım sadece dediği şu tüm donorlerimiz çok iyi ama bunların geçmişe dönük gebelik durumları var dedi..
yumurta donasyonu daha zor değil cnm ben kendim için şunu demek istedim bizde ileri derecede erkek infertilitesi var normalde bu durumda sperm donasyonu yapılması gerekli ama biz yumurta donasyonu yapacağız yani genç bir yumurta ile spermdeki hasarlarda belki giderilir embriyo ilerler şeklinde düşündük.. tabi buda çözüm değil.. sperm sıkıntılı olunca yumurta çok kaliteli olmadığı sürece embriyonun ilerlemesi çok zor oluyor..

Son düzenleme:

canım benim transferin hayırlı olsun, herşey gönlünce gelişsin..

Yarinki sonuca gore hareket etcez artik.bitsin artik bu sikinti stres kavusalim bebislerimize.

Kizlar herkese merhaba.bugun transferim yapildi karnim sis ve hafif bi agri var kasiklarimda sizce bu normal mi?ilk denemem oldugu icin bilemiyorum simdiden tesekkurler
Evet cok normal bu ağrılar ve şişkinlik hatta basınç hep oluyor transferden sonra ilaçlardan Kaynaklı endişelenme. Bazı gunler daha cok bazı gunler daha az oluyor. Ben rahimim patlayacak sanıyordum şişlikler ve basınçtan:) ınsallah guzel haberlerini alırız.

Merhaba sanırım sizinle aynı gun transferimiz yapıldı 30 Mayıs mı transfer gunünüz. Benımde sonucum negatif Hayırlısı Allah tan nasipte varsa bir gun bizde kucağımıza alırız bebegımızı.
Amin arkadaşım .. Yok 18 haziran da oldu transferim ben ramazan dolayısıyla biraz erken yaptırdım 9.gün dedim ager yoksa boşa gitmesin birde zaten mahvolduk bu ilaçlardan hiç vucut dengemiz kalmadı günde 3sefer progestan 5er tane içimiz dışımız bitti yani ..şimdide kasıntı oldu tahrişmi oldu nedir onada ayrı ilaç kullanıyorum ..hayırlısı artık

Canım arkadaşım tabiki de pes etmek yok. Allah in izniyle hepimiz bebislerimize bir bir kavusacagiz. Denemeye devam... Rabbimden herşeyin hayirlisi. Demekki vakti saatini bekliyor. Bu iş tamamen moral isteyen bi iş. Moral bozmak yok. Allah büyük..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

1. Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüpbebek1yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

2.Umut14/40/...../2olumsuzyum.donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

3. Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)
/HİT/Haziran/......

4. aleynaakin/38/sebepsizinfertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu
(kıbrıs)/HİT/8 Haziran/PES ETMEDI DEVAM!!

5. noa/36/yumurta kalitesizligi/olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/
Haziran/.........

6. tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

7.efenaz/36.5/....../ilkyum.donasyonu/HİT/Haziran/....

8. kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek,1spermdonasyonu/embriyo donasyonu(kıbrıs)
/HİT/........

9. almira32/26/rezerv azligi/yumurta donasyonu ilk/HİT/Haziran/.........

10. Kaptan48/37/rezerv azlığı/cinsiyet seçimi ilk/HİT/Haziran/........

11. birceden/28/rezerv azligi/olumsuz 3 tüp bebek 1 yum. donasyonu/HİT/.......

12. acmila/44/rezerv azlığı/olumsuz 5 tüp bebek/HİT/.......

13.Sonsuz56/41/rezerv azlığı/1 normal dogum. olumsuz 3 tüp bebek denemesi/HİT/....../......

Arkadaşlar pes etmek yok. İnşallah bebislerimiz bizimle olacak!!! Listemize katilmak isteyen arkadaslarimizi bekliyoruz. Allah yar ve yardimcimiz olsun!!!

Bu ay negatif olan arkadaslara birsey sormak istiyorum. Bu süreçte hiç gece uykudan uyandıran yada uyandığınızda kasiklarinizda şiddetli agrilariniz oldumu?

Bu ay negatif olan arkadaslara birsey sormak istiyorum. Bu süreçte hiç gece uykudan uyandıran yada uyandığınızda kasiklarinizda şiddetli agrilariniz oldumu?
Öyle şiddetli uykudan uyandıracak kadar ağrı olanların tutmuştu cnm bi sitede okumuştum hamilelik belirtisi diyorlar ama tabii bu ay transfer yapmış arkadaşlar daha net cvp verir

Benim uykudan uyandıran ağrım olmadı ama cok şişlik ve basınç vardı nefes alamıyordum. Birde kasıklarım ağrıdı ama dayanamayacak sekilde degil. Bas donmem ve mide bulantım vardı Protestan dan dolayı. Iyi haberlerini alırız insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…