inşallah bu sefer yolunda gider.neden iptal oldu ki,yumurta donasyonu mu sizinde.donasyon da da iptal olma durumu var mı gerçekten ne kadar çok olumsuz oldu bu ara.tam umutlanmaya başlamıştım
allah korusun..Canım transferden önce progesteron bakiyorlar ya benim çok yüksek çıktı. Ben aslında tedaviye ilaçlara taa insanın başında başladım. Yüksek çıkınca iptal oldu.igne verdiler.igneden sonra on içinde adet olmazsan haber ver dediler.olmadim haber verdim tedaviye başladık ikinci gün kanama oldu.ara kanama dendi ama transferden önce kontrolde rahim ince çıktı anladikki ara kanama değil normal kanama. .hoop birdaha bekledik.sonra hadi bitti hersey yolunda progesteron tekrar yüksek çıktı. Bu arada ben bütün programı yapıp ucak biletlerini alıp sürekli iptal ediyorum. Bilet iptalini toplasam bi tedavi daha olurdum :) :) sonra çok şükür en sonucunda 1.5 çıktı da bi sonraki hafta gittik.yani geçen hafta. 5. Deneme benim.hitte ise 2.donasyonum.bakalim bekliyorum heycanla çok endiseliyim bu kez.hic böyle olmazdım ama sanırım negatif duymaktan ürküyorum
allah korusun..inşallah pozitif olucak.o kadar uğraşıp o negatif almak bitiriyor insanı.bu gün öğrendiğim birşey var birde vıp donörler varmış.500 euro fazla ödeyip daha doğurgan kadınların daha kaliteli yumurtaları veriliyormuş.o zaman hepimiz bunu yaptıralım.daha mantıklı değilmi.neden herkese bunu direk yapmıyorlar ki
evet bunca masraf zaten yapılıyor bari ihtimali yükseltelim der insan.çok can sıkıcıoldu bu durum.bugün bu negatif haberleri okuyunca içimi yine bir korku kapladıYani bende ilk duydum şaşırdım.
Bana daha önce hiç böyle bir bilgi gelmedi. Doğruluk payı vardır ama uygulama bana anlamsız geliyor.sonucta kullanılan donorlerin yaşı geçmiş sağlıksız değillerdirki. .. ilk gorusmelerimizde bize bu donorlerin kalite ve durumlarını ballandira ballandira anlatmiyorlarmiydi zaten bunlar... o zaman burda amaç ne onu kavrayamiyorum..böyle birşey yapmaları çok saçma geldi bana.
Vip donasyon nedir yaw? Hiç duymadım arkadaşım. Bana hiç öyle bişey demedi ler. Ne yani Vip olmayınca ikinci kalite Vip olunca birinci kalitemi koyuyorlar. Alla alla...çok saçma geldi bana. Biraz anlatabilirmisin bu durumu cnm merak ettim.birde bişey daha sorucam yumurta donasyon dahami zormuş.
Bugün gıdıyoruz yarın trasnferım var.allah yardımcımız olsun hepımızın.ben bu ısın kader olduğuna ınanıyorum.allah ne yazdıysa onu yasıcaz.her ne kadar deli gıbı korksamda olmamasından...bılıyosunuz iste kızlar Karışık duygular...herkese bol bebıslı günler dılıyorummm
Transferin hayirli olsun canim,allah emeklerini bosa cikarmasin.insallah bebegine kavusursunKizlar herkese merhaba.bugun transferim yapildi karnim sis ve hafif bi agri var kasiklarimda sizce bu normal mi?ilk denemem oldugu icin bilemiyorum simdiden tesekkurler
Benimde yarin belli olcak.sonuclar iyi cikar insallahEvet cnm benimki embriyo transferi olacak pzrtesi orda olmam gerekiyor tabiki progestan sonucuna bağlı kesin olmasi
Yarinki sonuca gore hareket etcez artik.bitsin artik bu sikinti stres kavusalim bebislerimize.ben işten izin alamadığım için ve fizyoterapimde olmayacağı için eşim 1 günlük gidip geldi canım, yani transfer öncesi orda fazladan 5gün kalmak istemediğimiz için böyle oldu. siz kalabilecekseniz 2 kez gitmenize gerek yokki, eşinle birlikte ctesi gidersin 5 gün sonra da transferin yapılır. o arada fizyoterapinide almış olursun. sana yarın p4 sonucuna göre söylerler. inşallah iyi çıkar.
Evet cok normal bu ağrılar ve şişkinlik hatta basınç hep oluyor transferden sonra ilaçlardan Kaynaklı endişelenme. Bazı gunler daha cok bazı gunler daha az oluyor. Ben rahimim patlayacak sanıyordum şişlikler ve basınçtan:) ınsallah guzel haberlerini alırız.Kizlar herkese merhaba.bugun transferim yapildi karnim sis ve hafif bi agri var kasiklarimda sizce bu normal mi?ilk denemem oldugu icin bilemiyorum simdiden tesekkurler
Amin arkadaşım .. Yok 18 haziran da oldu transferim ben ramazan dolayısıyla biraz erken yaptırdım 9.gün dedim ager yoksa boşa gitmesin birde zaten mahvolduk bu ilaçlardan hiç vucut dengemiz kalmadı günde 3sefer progestan 5er tane içimiz dışımız bitti yani ..şimdide kasıntı oldu tahrişmi oldu nedir onada ayrı ilaç kullanıyorum ..hayırlısı artıkMerhaba sanırım sizinle aynı gun transferimiz yapıldı 30 Mayıs mı transfer gunünüz. Benımde sonucum negatif Hayırlısı Allah tan nasipte varsa bir gun bizde kucağımıza alırız bebegımızı.
Slm kader arkadaşlarım ne yazıkkı sizlere güzel haber veremicem hayırlısı olsun pes etmicez inşallah bi gün bizde bu yolda emeklerimizin karşılıgını alıcaz.şimdi tedavide olan transferi gerçekleşmiş arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Öyle şiddetli uykudan uyandıracak kadar ağrı olanların tutmuştu cnm bi sitede okumuştum hamilelik belirtisi diyorlar ama tabii bu ay transfer yapmış arkadaşlar daha net cvp verirBu ay negatif olan arkadaslara birsey sormak istiyorum. Bu süreçte hiç gece uykudan uyandıran yada uyandığınızda kasiklarinizda şiddetli agrilariniz oldumu?
Benim uykudan uyandıran ağrım olmadı ama cok şişlik ve basınç vardı nefes alamıyordum. Birde kasıklarım ağrıdı ama dayanamayacak sekilde degil. Bas donmem ve mide bulantım vardı Protestan dan dolayı. Iyi haberlerini alırız insallah.Bu ay negatif olan arkadaslara birsey sormak istiyorum. Bu süreçte hiç gece uykudan uyandıran yada uyandığınızda kasiklarinizda şiddetli agrilariniz oldumu?
Benimde ekleyebilirsin. Yas 39 2 olumsuz deneme 1.dunya tupbebek 2.hit yumurta rezerv azlığı. Teşekkürler.Arkadaşlar pes etmek yok. İnşallah bebislerimiz bizimle olacak!!! Listemize katilmak isteyen arkadaslarimizi bekliyoruz. Allah yar ve yardimcimiz olsun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?